devojka, tuga, radost, raskid, veza, moda, opuštanje
Shutterstock, ilustracija
ASTROLOGIJA

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Zabrinuti ste za razvoj situacije na poslovnom planu jer ste dobili neke loše vesti. Važno je da znate koji su vam prioriteti i da od njih ne odustajete ni u teškim vremenima.

LJUBAV: Moguće je da ste nesigurni u osećanja vašeg partnera i da strahujete da će se veza prekinuti. Pokušajte da sa voljenom osobom razgovarate o svemu što vas muči.

ZDRAVLJE: Podložni ste depresiji i nervozi. Pred vama je period u kojem vas očekuju brojni problemi pa bi svakako najbolje bilo da se posvetite svom zdravlju i blagostanju.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Moguće je da nemate dobar odnos sa poslovnim okruženjem i da ćete zbog toga imati neke probleme. Potrudite se da ipak poradite na boljoj komunikaciji sa saradnicima.

LJUBAV: Čeznete za novim poznanstvima, ali niste spremni da se opustite i da poradite na stvaranju boljeg društvenog života. Važno je da budete spremni za promene.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas u narednom periodu, tako da veoma lako možete da imate poteškoće sa zdravljem. Oko svega se posavetujte sa vašim lekarom.

devojka, moda, naočare, sreća, odmor

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Potrudite se da se danas budete dovoljno taktični. Impulsivnost bi sada mogla skupo da vas košta. Pred vama je period u kojem ćete morati da imate malo više strpljenja.

LJUBAV: Moguće je da više nemate ista osećanja prema starom partneru i da priželjkujete da se veza sa njim okonča što pre. Vreme je za promene, a nova ljubav vam veoma uskoro dolazi.

ZDRAVLJE: Ukočenost bi mogla da vam stvara probleme i svakodnevni osećaj nelagodnosti kada je u pitanju vaša kičma. Posavetujte se sa fizijatrom oko terapije koja bi vam prijala.

Leđa

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Nije povoljan dan za važna poslovna rešenja, veoma lako možete da dođete do nekih komplikacija. Potrudite se da ne paničite i da se problemima posvetite ozbiljno.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja deluje kao da balansira. Nije vam lako da joj otvoreno priđete jer ne znate šta misli i šta želi. Vaše lične nesigurnosti vas poprilično koče.

ZDRAVLJE: Problemi sa holesterolom su mogući kod vas a uglavnom nastaju kao posledica pogrešnih navika u ishrani. Potrudite se da jedete manje masne i slane hrane.

PREPORUČUJEMO:

 

LAV

POSAO: Moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati dosta loše sreće i da nećete uspeti da obavite sve ono što želite. Važno je da ništa ne primate k srcu i da uvek budete spremni da počnete iznova.

LJUBAV: Povukli ste se u sebe i na neki način dajete sebi vremena da prebolite osobu koju ste u prošlosti veoma jako voleli. Nije vam lako da nastavite dalje ali ćete u jednom trenutku morati.

ZDRAVLJE: Čuvajte bubrege i potrudite se da unosite više tečnosti. Sa vašim lekarom se posavetujte oko problema koji vas muče na ovom polju. Idite na redovne kontrole.

Doktor, bolnica, pregled, pacijent, rak, kancer, lekar

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

DEVICA

POSAO: Razmišljate o tome da stavite tačku na saradnju koja vam do sada nije donela previše koristi u bilo kom smislu. Spremni ste da pravite neopdhone rezove na ovom polju.

LJUBAV: Smatrate da je partner tvrdoglav ali istina je da ste i vi teški i ponosni. Trenutna kriza je prolazna. Uspećete sve da rešite i prevaziđete kao par. Vaša veza će se nastaviti.

ZDRAVLJE: Potrebno je da redovnije jedete i da više vodite računa o sebi. Ovo je period u kojem može da vas prati malaksalost, pa je zato važno da pazite na svoje zdravlje.

Par, raskid, tuga, depresija, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Nemate dovoljno strpljenja i to može da vas košta. Potrudite se da ne povlačite ishitrene poteze. Današnji dan vam nije povoljan za donošenje novih poslovnih odluka.

LJUBAV: Potrebno vam je više razumevanja od voljene osobe. Ljubomora koja postoji veoma loše utiče na vas i imate potrebu da se postepeno iz tog odnosa na neki način povučete.

ZDRAVLJE: Nemojte se forsirati, odmarajte danas. Nije vam povoljan dan za preterano naprezanje. Moguće je i da ćete imati probleme sa glavoboljom i umorom.

ŠKORPIJA

POSAO: Dešavaju se poslovne promene koje niste očekivali. No, spremni ste da se prilagodite okolnostima u kojima se nalazite i da uradite ono što je do vas kako biste sve održali.

LJUBAV: Može se reći da ste veoma zbunjeni. Osoba koja vam se dopada vam šalje pomešane signale i niste sigurni na koji način da se postavite prema njoj, pustite da vreme učini svoje.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam fizička aktivnost. Potrebno je da poradite na tome da se više i češće bavite sportskim aktivnostima, vežbanjem i redovnim treninzima koji će vam prijati.

Stres, nervoza, posao, ljutnja, bes,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

STRELAC

POSAO: Važno je da budete spremni da prihvatite kompromis na poslovnom planu. Ne može uvek sve da bude onako kako vi očekujete. Nekada je potrebno i da budete fleksibilni.

LJUBAV: Potrebno je da se više potrudite kako biste sa partnerom mogli da ostvarite dobar odnos. Tok vaše ljubavne veze zavisi i od načina na koji ćete se vi ponašati prema voljenoj osobi.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate danas. Na polju zdravlja ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme tokom ovog perioda. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti stabilni.

JARAC

POSAO: Imate veoma mnogo želja i ambicija. Nije vam lako da sve ostvarite u kratkom vremenskom periodu koji ste sebi zacrtali. Potrudite se da ne očekujete od sebe previše.

LJUBAV: Voljena osoba lako može započeti konflikte, a vama takva atmosfera ni malo ne prija. Niste spremni da se posvetite vašem odnosu jer vam je na neki način lakše da bežite od partnera.

ZDRAVLJE: Ojačajte svoj imunitet i potrudite se da vodite više računa o svom zdravlju. Dolazi vam period u kojem možete da budete veoma osetljivi i podložni problemima.

grejp, voće, imunitet, vitamini

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da ponekad izgleda kao da nemate jasne ciljeve ali vi zapravo samo tražite svoj fokus. Dajte sebi vremena da dobro razmislite o tome šta je ono što želite.

LJUBAV: Povoljan dan za nova ljubavna dešavanja vas očekuje. Možete da se nadate zanimljivim promenama. Flert u koji budete ušli će polako moći da vas vodi do veze.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi nervozom. Pred vama je period u kojem ćete biti često pod stresom, pa je zato važno da budete spremni da se više posvetite sebi i svojim potrebama.

RIBE

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom očekuju vas promene koje će dovesti do manjih komplikacija i problema. Potrudite se da se na ovom polju bolje organizujete.

LJUBAV: Sasvim otvoreno pokazujete svoja osećanja prema osobi koja vam se dopada i ona to prihvata na pozitivan način. Možete da očekujete da ćete veoma uskoro da uđete u vezu.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Pred vama je period u kojem ne biste trebali da imate probleme na polju zdravlja. Dobro vam je, imate puno energije i odlično ste raspoloženi.

Sport trening vežbanje mišići trbušnjaci trčanje čučnjevi

Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati