Posao, zarada, muškarac, IT
Shutterstock
Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena

Shutterstock, ilustracija

Posao, Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Imaćete dan u kojem ni najmanje nećete brinuti o poslu. Možete sasvim da se opustite i da uživate u vikendu. Pred vama je povoljan period za odmor i razbibrigu.

ZDRAVLJE: Zdravlje je odlično. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme na ovom polju. Imate sasvim dovoljno energije u sebi i dobro se osećate u svojoj koži.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Možete da očekujete poboljšanje finansija. Pred vama je dan u kojem ćete uspeti da rešite neke sitne probleme. Potrudite se da se dovoljno posvetite poslovnim obavezama.

LJUBAV: Stanje sa voljenom osobom je sasvim stabilno sada. Zadovoljni ste onim što imate na ovom polju. Možete da očekujete da će između vas i partnera biti sve kako treba.

Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Horoskop, Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Skloni ste pravljenju novih grešaka na polju posla pa je najbolje da se za sada posvetite drugim stvarima. Nedelja je dan koji treba da bude za odmor, nemojte se opterećivati.

LJUBAV: Veoma ste emotivni i žudite za pažnjom i nežnošću sa nečije strane. Danas ste osoba koju nije teško izmanipulisati na ovom polju. Verujete u sve ono što čujete.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja u drugom delu dana. Generalno bi mogla da vas prati i neka malaksalost. Nije vam povoljan dan i ne treba da se forsirate na bilo kom polju.

RAK

POSAO: Imate utisak da ćete neke stvari morati malo da ubrzate kako bi došli do pozitivnih poslovnih okolnosti. Možete da očekujete da će biti pozitivnih preokreta.

LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba ali se još uvek plašite da joj to priznate. Potrebno vam je vreme kako biste se još više zbližili sa njom. Očekuje vas povoljan period.

ZDRAVLJE: Pazite na svoja stopala koja bi mogla da budu osetljiva. Bićete skloni nekim manjim povredama. Potrudite se da nosite udobnu obuću i da brinete o sebi.

LAV

POSAO: Opušteni ste i nemate brige na polju posla. Ovaj vikend možete da iskoristite za odmaranje i uživanje jer nemate previše obaveza. Opustićete se kod kuće.

LJUBAV: Pred vama je povoljan dan za početak veze sa Vodolijom ili nekim drugim pripadnikom vazdušnog znaka. Možete da se nadate uzbudljivoj atmosferi!

ZDRAVLJE: Bez problema kod vas. Možete da očekujete da će vam stanje na ovom polju biti sasvim stabilno. Potrudite se da se posvetite ljudima koje volite i uživajte danas.

DEVICA

POSAO: Dobićete neke lepe vesti od strane nadređenih. Sada kada imate olakšavajuće okolnosti mnogo bolje funkcionišete. Pred vama je povoljan period za poslovne promene.

ZDRAVLJE: Uspešno rešavate neki problem koji ste imali na polju zdravlja u narednom periodu. Očekuje vas dobar period u kojem vam je sudbina na ovom polju naklonjena.

VAGA

POSAO: Saradnja sa inostranstvom kojoj ste se posvetili će početi da vam daje dobre rezultate. Možete da očekujete da će vam se u narednim danima pokrenuti pozitivne promene.

LJUBAV: Uživate u paralelnom flertu i novim ljubavnim dešavanjima. Spremni se za dobar provod i zabavu. Možete da očekujete da ćete imati splet pozitivnih okolnosti.

ZDRAVLJE: Puni ste pozitivne energije danas. Osećate se sasvimd dobro u svojoj koži i očekuje vas povoljan dan za ovo polje. Ne biste trebali da očekujete veće probleme.

ŠKORPIJA

POSAO: Finansije su sve bolje i bolje i veoma ste zadovoljni zbog toga. Možda je danas vaš srećan dan. Možete da očekujete da ćete imati neke veoma lepe i važne vesti.

LJUBAV: Moguće je da vam se dopada neka osoba sa kojom veza nije sasvim dozvoljena... Ako vam se sviđa neko zauzet, to je dosta komplikovano ali osećanja su obostrana.

STRELAC

POSAO: Ukoliko sada budete sklopili neki dogovor ili ugovor on se kasnije na izvestan način može menjati. Nemojte da očekujete da ćete danas uspeti bilo šta jasno da definišete.

LJUBAV: Partner vam je veoma posvećen i sa njim možete da računate na jako lepu situaciju u budućnosti. Sledi vam romantična atmosfera u kojoj ćete oboje uživati.

ZDRAVLJE: Skloni ste alergijama i moguće je da ćete imati danas dosta osetljivo stanje na polju zdravlja. Ne osećate se najbolje. Bilo bi dobro da odmorite malo i da posetite lekara.

PREPORUČUJEMO I:

JARAC

POSAO: Možete da očekujete povećan obim posla iako je vikend. Ipak, uspećete sve da obavite na vreme. Potrudite se da uradite sve ono što je do vas tokom današnjeg dana.

LJUBAV: Možete da očekujete da će vam stanje na polju ljubavi biti sasvim stabilno. Sa partnerom se lepo slažete. Ako ste slobodni, moguć je zanimljiv flert sa Bikom.

VODOLIJA

POSAO: Srećne okolnosti vam dolaze same od sebe i možete da računate na veoma dobar tok događaja. Možete da očekujete da ćete na polju posla imati neke lepe vesti u narednom periodu.

LJUBAV: Ljubavna situacija je vrlo zanimljiva! Ako ste slobodni imaćete više od jednog poznanstva i pažnju dobijate sa svih strana. Zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite.

ZDRAVLJE: Imate mnogo energije u sebi! Spremni ste da se posvetite bavljenju sportom i fizičkom aktivnošću. Možete da očekujete da će vam se pokrenuti nova energija.

RIBE

POSAO: Očekuje vas dan tokom kojeg ćete se najviše baviti finansijskim pitanjima i dugovanjima. Moguće je da sada pravite plan troškova za budući period.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa urinarnim putevima. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni tegobama na polju zdravlja. Obavezno se oko svega posavetujte sa lekarom.