Recepcija, hotel, odmor
Shutterstock, ilustracija
Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

LJUBAV: Postoji u vama neki vid emotivnog nesklada, pogotovo ako imate dužu vezu. Sve više vam smetaju neke sitnice koje ranije gotovo da niste ni primećivali.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta. Pred vama je period u kojem ćete imati manje probleme sa zdravljem. Potrudite se da pazite na svoje navike i da povećate unos vitamina.

 

BIK

POSAO: Ne biste trebali da očekujete loš dan, rutinske obaveze ćete lako završiti i ostaće vam dosta slobodnog vremena. Prd vama je period u kojem ćete imati vremena za odmor.

LJUBAV: Niste zadovoljni vašim odnosom sa partnerom i dolazite do sve veće distance. Pred vama je nešto teži dan. Ako ste slobodni, moguće je da vam samoća prilično teško pada.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vode. Važno je da svakodnevno pijete dovoljno tečnosti kako bi se poboljšale metaboličke funkcije u vašem organizmu. Vodite računa o svom zdravlju.

BLIZANCI

LJUBAV: Očekuju vas manje emotivne razmirice, odnos sa voljenom osobom je poljuljan i niste srećni. Moguće je da imate utisak da gubite tlo pod nogama. Pred vama je nešto teži period.

ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom su naglašeni kod vas, mogla bi da vas muči probava pa o tome povedite računa koliko možete. Važno je da se bolje hranite i da pazite na svoje navike.

RAK

POSAO: Uspećete da budete veoma produktivni na polju posla ali bi neka ženska osoba mogla da vam pravi zabunu. Moguće je da ćete tokom ovog dana imati i neke konflikte na poslu.

LJUBAV: Komunikacija sa osobom koja vam se dopada ne ide u željenom pravcu i zbog toga prolazite kroz pad samopouzdanja. Moguće je da ćete uskoro morati da se pomirite sa neuspehom.

ZDRAVLJE: Problemi sa grlom su naglašeni kod vas. Moguće je da ćete biti skloni upalama i sličnim problemima na ovom polju. Izbegavajte hladne i gazirane napitke.

LAV

LJUBAV: Emotivni sklad je nastupio i konačno ste našli svoju sreću. Osećate se jako lepo pored svog partnera sa kojim delite i dobro i zlo. Ako ste slobodni, očekuje vas novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu šećera. Važno je da izbegavate preteran unos slatkiša. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati sklonost ka višku kilograma.

DEVICA

POSAO: Nije vam povoljan dan i lako možete da pravite greške u rasuđivanju. Možete da očekujete oscilacije raspoloženja. Najbolje bi bilo da sada ne pokrećete bilo kakve važne poslove.

LJUBAV: Imate probleme sa depresijom ili melanholijom, ne osećate se baš dobro. Moguće je da ste imali neka veća ljubavna razočarenja i da vam je potrebno vreme da ih p

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Pred vama je period u kojem ćete imati sklonost ka tegobama koje su vezane za stanje hroničnog umora koje bi moglo da vas prati.

Bol, jetra, stomak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

LJUBAV: Tajna veza deluje primamljivo ali nije baš najbolje rešenje za vas. Ipak tu nećete naći svoju sreću. Vama je potreban partner koji bi mogao da vam pruži sve ono što želite.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa proširenim venama. Preporuka je da se posavetujete sa lekarom oko problema koji vas muče. Nije vam povoljan dan za bilo kakvo naprezanje.

ŠKORPIJA

POSAO: Stabilno stanje na polju posla vas očekuje, nećete imati neka značajna dešavanja ili velike brige. Današnji dan vam je prikazan kao generalno miran i povoljan na ovom planu.

LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba koja deluje prilično skromno ili povučeno, na neki način stidljivo. Vidite u njoj nešto posebno i spremni ste da joj se maksimalno posvetite.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa nervozom su naglašeni kod vas, pa biste o tome trebali da povedete računa. Nađite neki način da se rasteretite i da se oslobodite stresa.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete manje prepirke sa nadređenima ali ne biste trebali da imate neke veće posledice zbog toga. Vi samo zastupate ono mišljenje koje smatrate da je ispravno.

LJUBAV: Moguće je da vlada period distance između vas i voljene osobe i da vam veoma nedostaje nežnost koju ste ranije delili. Vaša veza se polako privodi kraju i ljubav se gasi.

ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom su naglašeni kod vas pa se potrudite da ne dižete bilo kakav težak teret. Pred vama je period u kojem će vam generalno biti kosti osetljive.

PROČITAJTE JOŠ:

 

JARAC

POSAO: Pred vama je sasvim opušten dan. Nećete biti opterećeni poslom, imaćete puno slobodnog vremena. Možete da se nadate pozitivnoj atmosferi u radnom okruženju.

LJUBAV: Spremni ste za neku avanturu ili vezu otvorenog tipa. Prijaju vam emotivna lutanja ne želite da se skrasite. Ako već imate partnera, smeta vam monotonija u koju je odnos ušao.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete sasvim dobro stanje. Pred vama je period u kojem ne biste trebali da očekujete veće probleme na polju zdravlja. Posvećeni ste i odgovorni prema sebi.

VODOLIJA

LJUBAV: Upoznajete osobu koja vam se poverava oko svojih ljubavnih problema i traži neki vid utehe od vas. Moguće je da vam neće biti lako da joj priznate da se ona vama dopada.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa urogenitalnim traktom. Pred vama je period u kojem biste mogli da budete skloni upalama i raznim tegobama na ovom polju. Posavetujte se sa lekarom.

RIBE

POSAO: Imaćete manje probleme na poslovnom planu zbog nervoze koju unose vaši saradnici. Potrudite se da za svaku situaciju nađete jedno diplomatsko rešenje.

ZDRAVLJE: Pazite na suvu kožu koja bi svakako mogla da vam stvara određene probleme. Dajte sve od sebe kako biste uspeli da rešite probleme na ovom polju što pre.

Cveće, par, poklon, sreća, ljubav, flert, muvanje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija