Svadba, Venčanje, Mladenci
Shutterstock
Svadba, Venčanje, Mladenci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

U kom vam je znaku brak može uticati, prema astrolozima, na vašu zajedničku budućnost sa partnerom i na to koliko ćete biti srećni zajedno.

 

Ovan

21.3 - 19.4.

Bik

20.4 - 20.5.

Za bikove takođe važi da su snažni individualci, pa će oni koji su se venčali u ovom delu aprila i maja takođe nastojati da u braku ostanu svoji. Treba da se pazite monotonije i da se stalno trudite da zajednički isporbavate nove i zanimljive stvari.

Svadba, venčanje, slavlje, mladenci

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Blizanci

21.2 - 20.6.

Brak u znaku blizanaca je zapravo jako dobar jer se zasniva na konstantnoj i obostranoj komunikaciji, tako da će vaš zajednički život definitivno biti u znaku dijaloga. Tako ćete uvek imati dovoljno razumevanja jedno za drugo, i izbeći ćete bespotrebne nesporazume.

Rak

21.6 - 22.7.

Lav

23.7 - 22.8.

Svadba, venčanje, slavlje, mladenci

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Devica

23.8 - 22.9.

Ovi brakovi su odlično ogranizovani, oboje vodite računa o detaljima, i što je najvažnije - umete da uživate u malim stvarima i trenucima u kojima ste jedno drugom dovoljni.

 

Vaga

23.9 - 22-10.

Škorpija 

23.10 - 21.11.

Škorpija je strastven i telesan znak, pa u ovim brakovima dosta toga počiva na seksualnim odnosima. Naravno, morate povesti računa da to izbalansirate sa drugim važnim aspektima braka, a potencijalna opasnost je i u sklonosti ka ljubomori.

Mladenci Venčanje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Strelac

22.11 - 21.12.

Jarac

22.12 - 19.1.

Brakovi u jarcu su potpuno u znaku poštovanja tradicije, i ono u čemu supružnici koji su se venčali u ovom periodu najviše uživaju jesu praznici i vreme kada je porodica na okupu.

Venčanje Mlada Nevesta Mladoženja Brak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Vodolija

20.1 - 18.2.

Ribe

19.2 - 20.3.

Vi i vaš supružnik ste veliki sanjari, uvek okrenuti ka budućnosti u nadi da vam donosi najlepše trenutke. Savet je da ne zaboravite zbog toga da uživate i u sadašnjosti.

Nakon ovog teksta, ako ste u planovima za venčanje, verujemo da će vam prethodni redovi biti od velike koristi prilikom odabira datuma!

Partneri, ljubav, brak

Profimedia.rs

Foto: Profimedia.rs