Žena, nova godina, praznik, program, televizor, tuga, raskid
Shutterstock
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Horoskop, Foto: Shutterstock, ilustracija

PROČITAJTE JOŠ:

 

Odmah dan kasnije Venera prelazi u znak Strelca i hita u trigonski susret sa Marsom i konjukciju sa Jupiterom, donoseći priliv dobre energije u muško ženskim odnosima, ali i značajne momente koji se vezuju najpre za inostranstvo. 20-og januara Sunce ulazi u Vodoliju, označavajući početak vladavine ovog znaka, a odmah sledećeg dana imamo pun Mesec i njegovo totalno pomračenje u znaku Lava. Očekuje nas još jedan događaj, a to je prelazak Merkura u znak Vodolije i to 24-og januara.

Oba pomračenja, i ono delimično Sunca i ono totalno Meseca idu kroz dosta zahtevne aspekte i kontakte sa teškim planetama. Pomračenje Sunca početkom januara može doneti osećaj težine, ali i buđenje ogromne snage za koju nismo ni znali da postoji u nama! Komplikovanije je pomračenje Meseca u trećoj dekadi januara, jer može doneti velika uzbuđenja, napetost, prekide u poslovnim i emotivnim odnosima – ali i osećaj da se moramo „osloboditi“ nečega što nas pritiska, pa po svaku cenu!

Dakle, sve u svemu – mesec januar je lep i dosta uzburkan. Kvadrat Jupitera i Neptuna koji će takođe biti aktuelan tokom celog januara govori nam – sve što radiš pošteno i kako treba – rezultovaće na pravi način. Sve što činiš, a znaš da nije legalno ili pravično ili moralno – može dobiti svoju kaznu.

Žena, nova godina, praznik, program, televizor, tuga, raskid

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Zaključila bih ovaj uvodni tekst baš rečenicom koja se vezuje za ovaj kvadrat – Očekujemo svi od Jupitera u Strelcu mnogo, možda i previše – nemojte da se razočarate ukoliko već u januaru ne budete dobili ona ostvarenja kojima se nadate! Nešto može krenuti baš kako treba, a onda se raspršiti, kao magla... Ne zaboravite – nije januar jedini mesec u 2019-oj! Ima prilika još! Srećno!