POSLUŠAJTE GA, POKAZAĆE VAM PUT Merkur je u znaku Lava, a evo šta MORATE da obavezno uradite ako vam SRCE zaigra!

Slušajte ga...

ASTROLOGIJA
Foto: Shutterstock

U astrologiji je Merkur planeta komunikacije i misli, pa u zavisnosti od znaka kroz koji prolazi bićemo manje ili više svi pogođeni. Vatrena energija Lava pokretaće nas i davati nam prilike da govorimo iz dubine srca.

 

Pod uticajem ove energije ostajemo sve do 29. avgusta kada Merkur ulazi u Devicu. Merkur je brza planeta i najbolje se vlada kada mu je dozvoljeno da bude svoj. Voli da istražuje i iznosi svoje mišljenje o veoma važnim stvarima. Uživa u tome da bude ekspresivan i samouveren u komunikaciji, ali i mislima i planovima koje pravi.

U periodu LAVA sve PRŠTI OD EMOCIJA I STRASTI! Saznajte detaljnu astro prognozu!

Ljubavni horoskop - mesečna astro prognoza za romantična dešavanja u avgustu 2019. godine! Mesečni ljubavni horoskop za avgust 2019. godine! Strast, romantika i želja za flertovanjem, ali i za dramatičnim reakcijama koje su glasne i često preterane - deo su našeg svakodnevnog života.

Kada krene retrogradnim hodom, Merkur mora da uspori. Tada nas tera da ponovo razmislimo o nekim planovima i budemo spremni na promene. Merkur se još nalazi u senci svoje poslednje retrogradne faze, a još nije uspeo da dostigne punu brzinu napred.

BLIZANCI OČEKUJU OGROMNU ZARADU, A EVO KOME SE SMEŠI OZBILJNA LJUBAVNA PONUDA Horoskop za PUN MESEC u VODOLIJI 15. avgusta 2019!

Seks, par, veza, ljubav
Foto: Shutterstock, ilustracija

Merkur u Lavu je uzbudljiv i energičan, voli da se izražava krupnim rečima jer on ima potrebu da se oseća velikim i važnim. Ostaće u toj senci do 15. avgusta, a sve dok je u Lavu sve njegove odluke biće vođene srcem. Zato savetujemo da slušate i pratite svoje srce i budete jasni kada je reč o vašim osećanjima.

DRUŠTVENOST IM NIJE BAŠ JAČA STRANA Zvezde otkrivaju najveće HEJTERE u Zodijaku!

Merkur nije neko koga vode emocije i voli da hladne glave donosi odluke, ali kada se nađe u Lavu – nema mu druge. Lav je izuzetno strastven znak i vođen je istinom i onim što najviše želi u životu. Posebno ljubavlju za koju će uraditi sve. Radije će da pokuša nešto nego da se kaje što nije rizikovao i ostao tu gde je i bio. Veruje u sebe i zbog toga je spreman na krupne korake.

 

Neka vas ne iznenadi ako ste u narednom periodu spremni da na sebe preuzmete neki rizik, posebno kada je reč o ljubavi i vezama, piše Your Tango. U narednim nedeljama sve je moguće, jer smo spremni da kažemo šta nam je na srcu i pameti i da rizikujemo zarad višeg cilja. Do 15. avgusta znaćemo šta želimo i u kom pravcu želimo da se krećemo, a na akciju ćemo biti spremni već od 17. avgusta. Šta god vam vaš razum savetovao protiv srca, nećete mu dati prvenstvo već ćete biti vođeni srcem.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva kako da izračunate da li ćete biti bogati

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi