Infarkt bolovi napad loše smrt srce nesvest
Shutterstock
raskid, horoskop, devojka, veza

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Zadovoljni ste situacijom koju ste ostvarili na ovom polju i planirate da proširite svoj posao u budućnosti. Možete da očekujete da ćete imati pozitivna dešavanja.

LJUBAV: Posvećeni ste voljenoj osobi i uživate kada ste zajedno. Ako ste slobodni, moguć je dobar odnos sa Lavom. Generalno vam sada od ruke idu nova poznanstva na ovom polju.

ZDRAVLJE: Pazite na ishranu. Važno je da vam navike budu zdrave kako biste se i vi u svojoj koži dobro osećali. Dajte sve od sebe kako biste se disciplinovali na ovom planu.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Nije vam povoljan dan i najbolje bi bilo da danas ne pokrećete bilo kakve poslovne promene. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete skloni rizicima.

LJUBAV: Mogući su manji nesporazumi sa voljenom osobom. Imate različite stavove i potreban vam je kompromis i obostrano prilagođavanje. Spremni ste da na ovom polju date svoj maksimum.

ZDRAVLJE: Moguća je malaksalost. Očekuje vas period u kojem će vam značiti da redovnije spavate. Nađite više vrmena kako biste mogli da se odmorite od svega.

posao, kolege, stres, tim, uspeh, DEVOJKA

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Dobijate nove informacije koje će vam značiti. Vaša sledeća poslovna odluka će biti jako dobra za vas. Očekuje vas period u kojem ćete biti prilično aktivni na polju posla.

LJUBAV: Maštate o osobi koja vam se dopada i sa kojom želite da imate sve ali vam je teško da joj pokažete svoje interesovanje. Možete da se nadate pokretanju pozitivnih dešavanja.

ZDRAVLJE: Prijaće vam trening i rekreacija očekuje vas faza u kojoj će za vaše zdravlje biti od velikog značaja da budete u dobroj formi i kondiciji, pa se potrudite oko toga.

RAK

POSAO: Pred vama je veoma povoljan dan za posao. Sve ono što budete želeli, uspećete da ostvarite. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju.

LJUBAV: Dopada vam se osoba sa kojom imate prijateljski odnos i dvoumite se da li da joj pokažete svoje interesovanje ili ne. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima.

ZDRAVLJE: Nemate probleme na ovom polju. Očekuje vas faza u kojoj ćete generalno biti zadovoljni okolnostima na ovom planu. Potrudite se da održite dobro stanje.

Drugarice, prijatelji, ogovaranje, tračaranje, tračare, domaćice

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Potrudite se da ne ulazite u rasprave ako ne morate. Danas ćete veći uspeh postići ako budete bili diplomatični. Odnosi u komunikaciji sa saradnicima su važni za vas.

LJUBAV: Očekuje vas prilika da upoznate novu osobu. Povoljan vam je dan za ljubav, ako ste slobodni polje flerta je jako aktivirano i imaćete mnogo novih dešavanja.

ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da posetite stomatologa. Očekuje vas period u kojem ćete biti prilično skloni problemima sa zubima i desnima pa o tome povedite računa.

PREPORUČUJEMO:

 

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete prilično dobre promene na polju posla. Uspećete da ostvarite neke ciljeve koje imate od ranije. Očekuje vas povoljan period za promene na ovom planu.

LJUBAV: Početak veze na daljinu vam stvara osećaj nesigurnosti i straha. Moguće je da imate probleme sa ljubomorom. Potrudite se da budete malo otvoreniji prema novom partneru.

ZDRAVLJE: Priuštite sebi neki užitak! Očekuje vas faza u kojoj ćete imati neke probleme koji se tiču napetosti i stresa. Važno je da nađete više vremena za sebe i svoje potrebe.

Piće, energgetsko piće, umor, učenje, stres

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Očekuje vas povoljan dan. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme na polju posla. Moguće je da ćte imati prilično napet period ispred sebe.

LJUBAV: Moguće je da polako počinjete sumnjate u neke odluke koje ste doneli i da više niste zadovoljni odnosom koji imate sa voljenom osobom. Pred vama je nepovoljna faza.

ZDRAVLJE: Povedite računa o urogenitalnom traktu koji bi u narednom periodu mogao da vam bude osetljiv. Izbegavajte preterano naprezanje takođe i vodite generalno računa o sebi.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da se ćete uskoro dobiti priliku za ostvarenje bolje zarade ili neki dodatni posao. Važno je da ostanet uporni pri želji da ostvarite svoje ambicije.

LJUBAV: Očekujete da vam voljena osoba pokaže kako vam je maksimalno posvećena. Moguće je da nekada tražite previše od nje. Potrudite se da imate malo više razumevanja za nju.

ZDRAVLJE: Redovno posećujte lekara i potrudite se da budete obazriviji prema svom zdravlju. Dolazi vreme da polako menjate svoje navike i da se sebi više posvetite.

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

STRELAC

POSAO: Veoma lako rešavate manje probleme na polju posla. Uspećete da ostvarite povoljniju atmosferu ako se oko toga budete zaista i potrudili. Pred vama je povoljan period.

LJUBAV: Možete da se nadate zanimljivim dešavanjima sa osobom sa kojom već duže vreme imate flert i komunikaciju. Potrudite se da sebe prikažetee u pravom svetlu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o imunitetu koji bi u narednom periodu mogao da vam bude oslabljen. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati neke manje probleme sa zdravljem.

JARAC

POSAO: Očekuje vas veoma opuštena atmosfera na poslovnom polju. Nema naznaka za bilo kakve komplikacije danas. Potrudite se da vi ne budete pokretač problema i tenzija.

LJUBAV: Dosta toga vam se menja na polju ljubavi. Moguće je da ni sami niste baš spremni na sve što vas očekuje ali ćete se potruditi da vaš odnos sa voljenom osobom sačuvate.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam fizička aktivnost. Očekuje vas period u kojem će biti neophodno da se više posvetite sebi i stvaranju zdravijih navika, a vežbanje vam je veoma bitna stavka.

Seks, par, flert, strast, muvanje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete veoma pozitivnu priliku za zaposlenje. Pred vama je period napretka na polju karijere. Očekuje vas dobra faza na polju posla.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, očekuju vas nesuglasice sa voljenom osobom. Povoljniji je dan za Vodolije koje su slobode. Moguće je novo poznanstvo i neka nova ljubav za vas.

ZDRAVLJE: Povedite računa o urogenitalnom traktu koji bi mogao da vam bude osetljiv u narednom periodu. Potrudite se da idete na redovne lekarske kontrole.

RIBE

POSAO: Ukoliko ste planirali putovanje pred vama je jako povoljan period u kojem ćete uspeti da ostvarite novu poslovnu saradnju. Posvetite se svojim planovima i poslovima.

LJUBAV: Nije vam lako da budete sasvim otvoreni sa partnerom koji ima trenutno prevelika očekivanja od vas. Pred vama je nepovoljan period u kojem ćete imati dosta nesuglasica.

ZDRAVLJE: Nema problema na ovom polju. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži. Današnji dan vam je veoma povoljan pa će vam prijati da ga provedete aktivno.

Za ove horoskopske znakove kažu da će sve da im ide od ruke!

AUTOR: Novosti/M.M. DATUM I VREME: 22.10.2019. 09:38 Položaj Venere, glavne vesnice radosti i zadovoljstva: Osobe kojima je ova planeta u nekom od uglova, a to su prvo, četvrto, sedmo ili 10. polje horoskopa, imaju razloga da slave Foto: Shutterstock, ilustracija Mnogobrojne su definicije kojima pokušavamo da odgovorimo na pitanje šta je to sreća.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!