Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, lepota, stil
Shutterstock, ilustracija
žena, dosadna, devojka, smor

Profimedia

Foto: Profimedia

Znamo da se neki ljudi ne mogu pomiriti, kada se stvari ne odvijaju po njihovoj zamisli, iako nas roditelji od malena uče da ne može sve uvek biti onako kako smo mi zamislili.

Tako je i sa pripadnicima ova 3 horoskopska znaka, koja gube kontrolu nad sobom, kada se stvari ne odvijaju po njihovoj zamisli:

PROČITAJTE I:

 

Lav

Lavovi veruju da su najbolji u svemu, a kad im život pokaže da to nije uvek tako, postaju živčani, bahati, pa čak i agresivni. Doslovno će gaziti preko drugih kako bi dokazali da su ipak najbolji, a kad shvate da je to ponekad neizvedivo, postaće ogorčeni.

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Devica

Kad stvari krenu u pogrešnom smeru, device postaju jako nezadovoljne i neraspoložene, ali najčešće samo prema sebi. Device za sebe imaju jako visoke standarde, a kad ih iz nekog razloga ne ispune, ne mogu se nositi sa razočaranjem i veoma su samokritične, pa će umesto da sebi olakšaju biti prilično isključive prema sebi.

PREPORUČUJEMO:

 

Škorpija

Škorpije su jednostavne – ulažu jako puno u stvari do kojih im je stalo i očekuju da će se to baš uvek isplatiti. Nažalost, život im često dokaže suprotno, a škorpije tada postaju agresivne. Nisu oni krivi, kriva je njihova strastvena i pomalo posesivna narav i sposobnost da od svega naprave dramu.

Mesec fatalne ljubavi i strasti! Saznajte šta na emotivnom planu očekuje vaš znak Zodijaka!

Evo šta vas očekuje u ljubavi... Ovan Novembar će biti veoma povoljan mesec za Ovna, posebno kada je reč o romantičnim vezama. Vaša komunikacija će se poboljšati, što će pomoći da se poboljša ne samo blagostanje, već i život uopšte.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!