Konac, crveno, ljubav, magija
Shutterstock, ilustracija
Konac, crveno, ljubav, magija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Niste sigurni kako da se postavite u neprijatnoj situaciji koja vam se danas pojavila na poslovnom planu. Potrudite se da nee reagujete impulsivno i da ostanete smireni.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada nije pokazala da ima ka vama emocije i to vam predstavlja veliku kočnicu na ljubavnom planu. Niste spremni da napravite korak dalje i nesigurni ste.

ZDRAVLJE: Ukočenost u leđima bi mogla da vas muči u narednom periodu. Potrudite se da poveedete više računa o sebi. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas brine.

BIK

POSAO: Možete da očekujete povoljnu priliku za poboljšanje zarade. Danas je dobar dan i za dobitak od igara na sreću. Generalno vas prati dosta pozitivne energije danas.

LJUBAV: Možete da očekujete neobaveznu avanturu ali ne i nešto više. Važno je da se ne zalećete sa planovima za budućnost. Sada nije momenat za početak ozbiljne veze.

ZDRAVLJE: Skloni ste unosu alkohola. Mogli biste da imate probleme sa zdravljem ako budete nastavili sa lošim navikama i sa poročnim ponašanjem. Unesite malo više discipline.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete imati uspeha kada se radi o mogućnosti da pokažete talenat koji posedujete. Važno je da verujete u sebe i da pokažete da ste spremni za uspeh.

LJUBAV: Problemi sa ljubomornim partnerom vas opterećuju i svaki dan sve više želite da prekinete tu vezu. Uskoro ćete povući taj važan korak o kojem dugo maštate.

ZDRAVLJE: Skloni ste stresu. Možete da očekujete da ćete na ovom polju imati neke probleme na nervnoj bazi. Bilo bi dobro da nađete neki način da se malo opustite.

Veza, par, ljubav

shutterstock

Foto: shutterstock

RAK

POSAO: Očekuje vas zanimljiv dan na poslovnom planu jer ćete imati priliku da naučite dosta novih stvari. Potrudite se da budete dovoljno otvoreni za nove poslovne metode.

LJUBAV: Možete da računate na poboljšanje odnosa u braku. Partner će vam pokazati da vas jako voli i da vam je i dalje maksimalno privržen bez obzira na sve.

ZDRAVLJE: Skloni ste alergijama koje bi mogle da vam naprave veće komplikacije na polju zdravlja. Potrudite se da se na prvom mestu posvetite svom zdravlju danas.

LAV

POSAO: Najbolje bi bilo da ne verujete previše u velika obećanja i priče koje vam na prvi pogled deluju nekako sumnjivo. Moguće je da neko pokušava da vam stvori iluziju.

LJUBAV: Moguće je da vam se ponavljaju neki problemi sa voljenom osobom i da vam to predstavlja veliko opterećenje. Vreme je da se ozbiljnije posvetite stanju u vašoj vezi.

ZDRAVLJE: Ukočenost u predelu vrata bi mogla da vas prati. Prijala bi vam masaža. Generalno se posvetite svom zdravlju. Prijaće vam vežbe za vrat,ramena i leđni predeo.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete uspeh na poslovnom planu danas. Pred vama je jako povoljan period za posao. Uspećete da realizujete svoje planove kada je u pitanju posao.

LJUBAV: Potrebno je da napravite kompromis sa voljenom osobom jer neće moći da bude baš sve onako kako ste vi zamislili. Potrudite se da budete spremni za nova rešenja.

ZDRAVLJE: Moguć je pad energije. Prati vas umor zbog velikog broja obaveza. Važno je da se potrudite da nađete više vremena kako biste mogli da se opustite i odmorite.

Veza, par, ljubav

shutterstock

Foto: shutterstock

VAGA

POSAO: Nemate dovoljno strpljenja da sačekate na realizaciju nekih stvari i zato možete napraviti brzoplete greške. Potrudite se da ipak nešto naučite iz dosadašnjeg iskustva.

LJUBAV: Pokušajte da razgovarate sa voljenom osobom o problemima koji vas opterećuju i ona će vam ukazati razumevanje i podršku. Možete da očekujete povoljan dan za ljubav.

ZDRAVLJE: Osetljiv urinarni trakt bi mogao da vam donese neke nove probleme sa zdravljem. Zakažite redovnu kontrolu kod vašeg lekara i povedite računa o svojim navikama.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete da ćete na ovom planu doći do pozitivnih vesti i rešavanja problema koji vam je stvarao pritisak. Bićete zadovoljni novim okolnostima i promenama.

LJUBAV: Uživate u romantičnoj atmosferi sa osobom do koje vam je stalo i želite da vaša veza potraje. Ako ste slobodni povoljan vam je današnji dan za neko novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Hormonalne smetnje su naglašene kod vas u narednom periodu. Stanje može da vam se zakomplikuje, pogotovo ako ste već do sada imali neke tegobe na ovom polju.

STRELAC

POSAO: Dolazite do mogućnosti za promenu posla ili će se ukazati šansa da poboljšate svoju zaradu kroz paralelne prihode. U svakom slučaju ste spremni da se posvetite ovom polju.

LJUBAV: Možete da očekujete jako lep period za odnos sa voljenom osobom. Ljubav vam kreće uzlaznom putanjom. Moguće je da ćete uskoro početi da razmišljate o zajedničkom životu.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je fizička aktivnost kako biste se bolje osećali. Moguće je da čsto unutar sebe imate previše nakupljene energije koju ne trošite na adekvatan način.

Poljubac, Pariz, veza

shutterstock

Foto: shutterstock

JARAC

POSAO: Mogući su neočekivani troškovi kod vas. Pred vama je faza u kojoj će vam polje finansija biti veoma nestabilno. Važno je da poradite na boljoj organizaciji troškova.

LJUBAV: Niste sasvim zadovoljni stanjem sa emotivnim partnerom i sve češće razmišljate o prekidu. Vaš odnos bi u narednom periodu mogao da bude na neki način promenljiv.

ZDRAVLJE: Problemi sa urogenitalnim traktom su naglašeni kod vas, kao i sklonost ka upalama i infekcijama. Mogle bi da vam se vrate i neke tegobe vezane za prošlost.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana sklopiti novu saradnju koja će trajati duže vreme. Pred vama je povoljan dan za važne i ozbiljne poslovne odluke.

LJUBAV: Rešili ste da uđete u ozbiljnu vezu sa osobom koja vas magnetski privlači. Spremni ste za nova dešavanja na ljubavnom polju. Ipak, moguće su i neke komplikacije kod vas.

ZDRAVLJE: Problemi sa nervozom su mogući kod vas danas. Čini vam se da vam svaka sitnica stvara dodatni stres a to može veoma loše da se odrazi na vaše polje zdravlja.

RIBE

POSAO: Niste uspeli da ispunite svoja obećanja i moguće je da ste se ovaj put malo razočarali sami u sebe. Ipak, novi dan će vam doneti i nove mogućnosti, ne očajavajte.

LJUBAV: Bez većih promena na ovom planu kod vas sada. Niste raspoloženi i niste dovoljno posvećeni osobi sa kojom imate emotivni odnos i to će doneti neke posledice.

ZDRAVLJE: Povedite računa o holesterolu koji bi mogao da vam bude povišen u narednom periodu. U većoj meri ćete biti skloni problemima sa krvnim sudovima.

bračni par, brak, veza, ljubav, raskid, razvod

Profimedia

Foto: Profimedia