Ljubav zaljubljeni srce muvanje par
Shutterstock
Ljubav zaljubljeni srce muvanje par

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Ljubavni horoskop za mart opominje - evo koji znak horoskopa ne sme da ima tajne pred partnerom ovog meseca...

OVAN

Ako ste u vezi:

Ako ste slobodni:

Tokom većeg dela marta ćete biti raspoloženi za zabavu i avanture i nećete biti zainteresovani da ulazite u vezu. Tek u trećoj dekadi meseca ćete upoznati osobu koja će vam privući pažnju više nego svi drugi koje budu u vašoj blizini. Dopašće vam se način na koji vas posmatra i to što na vas deluje jednim delom podsticajno, a drugim delom umirujuće. Upoznaćete se bolje, početi da se viđate, postaćete privučeni jedno drugim i zainteresovani za ulazak u vezu. Stariji Ovnovi će imati jasan cilj i dobro razrađen plan kako da privuku pažnju osobi sa kojom žele da započnu vezu. Imaćete i dosta sreće jer ćete uspeti da za kratko vreme ostavite pozitivan utisak i zainteresujete je za vezu sa vama.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

Ako ste u vezi:

Ako ste slobodni:

Upoznaćete u prvoj dekadi marta nekoliko osoba koje će vam privući pažnju stavom, principima i nastupom, što će vas prijatno iznenaditi jer dugo niste bili u društvu toliko kvalitetnih ljudi. Jedna osoba će vam se posebno svideti jer će se izdvajati svojim društvenim veštinama, praktičnošću i ambicijom. Videćete sebe pored te osobe, što će vas motivisati da pokažete najbolji deo sebe. Privući ćete pažnju nekog drugog od novih poznanika, što će imati pozitivan ishod. Stariji Bikovi će otvoreno i bez okolišanja priznati osobi koja im se dopada da osećaju prema njoj emocije i da ne žele da čekaju dugo i razočaraju se. Vaša simpatija će vam pružiti šansu. Na vama je da opravdate dato poverenje.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje

Screenshoot

Foto: Screenshoot

BLIZANCI

Ako ste u vezi:

Ulazak Urana u znak Bika vas upozorava da izbegavate tajne pred partnerom jer bi lako moglo da dođe do toga da budete otkriveni i da to donese neprijatne posledice. Unesite više mašte u zajedničke aktivnosti sa partnerom i predložite nešto potpuno novo, što ranije niste isprobali u vašim zajedničkim aktivnostima. Vaš partner će to dočekati sa odobravanjem. Sunce i Merkur će sredinom marta praviti kvadrat sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi. Na nesuglasice ćete nailaziti u vezi zajedničkih planova i ciljeva. Oboje ćete osećati potrebu za društvenim aktivnostima, izlascima, a to ćete moći da neometano upražnjavate kada Venera uđe u znak Riba, što će poboljšati vašu vezu i doneti vam više sklada.

Ako ste slobodni:

RAK

Ako ste u vezi:

Ulaskom Urana u znak Bika početkom marta započećete da unosite u vašu emotivnu vezu nove aktivnosti. Osećaćete potrebu da izađete iz kruga svakodnevnih šablona koji je posao dosadan i koji dovodi do udaljavanja od partnera. Predložićete partneru nove društvene aktivnosti. Vaš partner će u početku imati otpor pa je potrebno da budete istrajni. Druga polovina marta doneće vam mogućnost da negde zajedno otputujete. To treba da bude mesto gde već duže vreme planirate da odete ali stalno nalazite izgovor da to odložite. Promena ustaljenih šema će vam prijati i doprineće stabilnosti vaše emotivne veze. Imaćete više vremena jedno za drugo. Počećete više da se otvarate emotivno i poveravate.

Ako ste slobodni:

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

Ako ste u vezi:

Venera na početku marta ulazi u znak Vodolije i vaše polje ljubavi, što će vas motivisati da unesete nešto kvalitetno novo u vaš pristup voljenoj osobi. Imaćete više inicijative za zajedničke aktivnosti. Vaši predlozi će motivisati vašeg partnera da ulaže više vremena u zajedničke aktivnosti, a to će vas zbližiti. Potrebno vam je više opuštenih razgovora i zabave. Kvadrat Venere sa Marsom u trećoj dekadi marta uneće napetost u vašu emotivnu vezu. Ući ćete u konflikt sa partnerom oko zajedničkih ciljeva, a može da dođe i do pojačanih strasti i izliva ljubomore. Ovo ćete moći da prevaziđete tako što ćete prirediti partneru iznenađenje u vidu nečega što on voli, kao što je zajedničko putovanje ili izlazak u restoran.

Ako ste slobodni:

PROČITAJTE JOŠ:

DEVICA

Ako ste u vezi:

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Sunca sa Neptunom 7. marta doneće vam poznanstvo sa osobom koja se prilično razlikuje od vas po karakteru i tipu ličnosti, ali će vas upravo razlike privući jedno drugom. Probudiće u vama radoznalost da upoznate drugačiji tip osobe od onoga koji ste navikli da viđate. Kako će zainteresovanost i privlačnost biti obostrana, počećete da se viđate i izlazite. Razlike će zahtevati kompromise i prilagođavanje ali će vas upravo to motivisati da započnete vezu. Nešto starije Device će imati uspeha kod osobe koja im se dopada zahvaljujući nalaženju načina da se prilagode njenom svakodnevnom funkcionisanju. Biće vam potrebno dosta strpljenja ali će vaš trud biti nagrađen. Započećete vezu.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

Ako ste u vezi:

Počećete da razmišljate o tome šta vam nedostaje u odnosu sa partnerom da biste oboje bili zadovoljni i da biste izbeli da se u vašu vezu uvuče monotonija. Odlučićete da predložite partneru neke promene u svakodnevnom šablonu zajedničkih aktivnosti. Iznenadićete prijatno partnera tako što ćete otići na mesto za zabavu koje on odavno želi da poseti. Prolazak Venere kroz vaše polje zabave i kreativnosti motivisaće vas da unesete nešto novo u vašu emotivnu vezu, što će prijati i vama i vašem partneru. U trećoj dekadi marta vaša potreba da budete slobodniji u ponašanju zasmetaće vašem partneru i može izazvati ljubomoru. S druge strane, to će dovesti i do pojačanja strasti pa ćete uspostaviti sklad.

Ako ste slobodni:

Ljubomora prevara špijuniranje preljuba

Shutterstock

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

Ako ste u vezi:

Ako ste slobodni:

Vaše polje ljubavi će biti prilično aktivno tokom marta. Jedna osoba je duže vreme u vašoj blizini i na sve načine pokušava da vam skrene pažnju na sebe ali vas ne privlači. Pokušaćete da joj to date do znanja ali bezuspešno. Sredinom marta upoznaćete nekog ko će vam se svideti na prvi pogled. Ubrzo će između vas dvoje doći do nadmetanja koje će izazvati i pozitivne i negativne trenutke. Prevagu će odneti međusobna privlačnost i odlučićete se da uđete u vezu sa tom osobom. Stariji Škorpioni će imati kratku ali strastvenu avanturu koja će im doneti očekivano zadovoljstvo. U drugoj polovini marta upoznaćete osobu koja će vam svojim kvalitetima privući pažnju ali će biti na distanci. Biće vam teško da je osvojite.

STRELAC

Ako ste u vezi:

Ako ste slobodni:

Retrogradno kretanje Merkura, vladara vašeg polja ljubavi, koje traje od 5. do 28. marta, doneće vam potrebu za sigurnošću i počećete da tragate za osobom sa kojom biste mogli da se dobro slažete u ozbiljnom emotivnom odnosu. Doći ćete u kontakt sa osobom sa kojom ste ranije bili u vezi i prvo ćete obnoviti kontakt, da biste ubrzo počeli češće da se viđate i provodite vreme zajedno, a nakon toga ćete odlučiti da pokušate ponovo. Izbegavajte greške iz prošlosti. Nešto stariji Strelci će uvideti zašto ih izbegava osoba kojoj uporno pokušavaju da priđu. Reč je o osećajnoj osobi koju vaše veliko oduševljenje i optimizam mogu da uplaše. Pokušaćete da budete osećajniji. To će dovesti do rezultata.

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert

Shutterstock, ilustracija

 Shutterstock, ilustracija

JARAC

Ako ste u vezi:

Ako ste slobodni:

Bićete više posvećeni sebi i svojim potrebama i nećete osećati želju da ulazite u ozbiljnu vezu. Prva polovina marta će vam odgovarati za druženje i prolazne avanture. Sredinom marta ćete upoznati osobu sa kojom ćete otkriti da imate mnogo zajedničkih interesovanja i to će vas privući. Primetićete da je zainteresovana za vas i u emotivnom smislu. Spontano ćete ući prvo u intimne odnose i u tome ćete se odlično uklopiti, a nakon toga će početi i emocije da se javljaju. Nešto stariji Jarčevi će primetiti kako se dopadaju nekome ko im je privlačan. Odlučićete da budete pasivni i dopustićete da vas druga osoba osvoji nakon duže igre prividne nezainteresovanosti. Ulazak u vezu biće spontan.

Bioskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VODOLIJA

Ako ste u vezi:

Ako ste slobodni:

Osećaćete se zapostavljeno na početku marta, posebno ako ste nedavno prekinuli dužu emotivnu vezu. Imaćete utisak da niko ne primećuje vaše kvalitete, da ne privlačite ničiju pažnju i interesovanje. Bićete emotivno osetljivi i imaćete pojačanu potrebu za pažnjom. Sredinom marta ćete upoznati nekoga ko će vam prići sa empatijom i ko će moći da razume vaše potrebe bez mnogo objašnjavanja. Počećete da se viđate i shvatićete ubrzo kako ste srodne duše. Ući ćete u vezu. Nešto starije Vodolije će uložiti veliki deo svog vremena i upotrebiti sve svoje veštine i kvalitete kako bi osvojile osobu koja će ih neodoljivo privući na jednoj zabavi. Radi se o stidljivoj i povučenoj osobi. Vaš trud će biti nagrađen.

Dan zaljubljenih, veza, ljubav, par, romantika

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RIBE

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi biće retrogradan od 5. Do 28. marta i dovodiće do čestih nesporazuma sa voljenom osobom. Najviše teškoća ćete imati u komunikaciji, dogovorima, planovima. Biće vam gotovo nemoguće da se međusobno uskladite, što će vas oboje činiti napetim i sklonim prepirkama. Izbegavajte tajne i pokušaje obmana.

Ovaj mesec vam nije pogodan za zajednička putovanja ali bi vam prijalo da se družite sa zajedničkim prijateljima. Sredinom marta ćete uspeti da prevaziđete veći deo smetnji i neslaganja zahvaljujući retrogradnoj konjunkciji Merkura sa Suncem. Ulazak Venere u vaš znak otvoriće vas emotivno i pružaćete partneru iskrenu ljubav, podršku i pažnju.

Ako ste slobodni:

Nešto starije Ribe će biti obasipane pažnjom od strane osobe koja im ne budi interesovanje niti želju da se upuste sa njom u emotivnu vezu. Bićete na ivici da popustite jer će vam delovati da vam je to u datom trenutku jedina prilika.