ZVEZDE SPREMAJU LUDILO Ljubavni mesečni horoskop za MART OPOMINJE: Ovaj horoskopski znak ne sme da ima tajne, a evo šta čeka ostale!

Evo gde ljubav čeka vaš horoskopski znak...

Ljubav zaljubljeni srce muvanje par
 Foto: Shutterstock

Ljubavni horoskop za mart opominje - evo koji znak horoskopa ne sme da ima tajne pred partnerom ovog meseca...

OVAN

Ako ste u vezi:

Venera će na početku marta praviti kvadrat sa Uranom i ući u znak Vodolije, što će dovesti do udaljavanja između vas i partnera. Osećaćete potrebu za promenama u vezi. Retrogradni Merkur će vam doneti nedostatak jasne komunikacije i bićete oboje skloni da imate tajne i da prećutkujete važne činjenice što može dovesti do nestabilnosti u odnosima. Druga polovina marta će vam doneti mogućnost da poboljšate odnose sa voljenom osobom. Više ćete razgovarati o zajedničkim planovima i angažovaćete se da ostvarite ono što budete dogovorili. Pojačaće se strasti što će pozitivno uticati na vašu vezu ali budite pažljivi kako ne biste ušli u nepotrebne rasprave i sukobe zbog neslaganja oko zajedničkih planova.

Ako ste slobodni:

Tokom većeg dela marta ćete biti raspoloženi za zabavu i avanture i nećete biti zainteresovani da ulazite u vezu. Tek u trećoj dekadi meseca ćete upoznati osobu koja će vam privući pažnju više nego svi drugi koje budu u vašoj blizini. Dopašće vam se način na koji vas posmatra i to što na vas deluje jednim delom podsticajno, a drugim delom umirujuće. Upoznaćete se bolje, početi da se viđate, postaćete privučeni jedno drugim i zainteresovani za ulazak u vezu. Stariji Ovnovi će imati jasan cilj i dobro razrađen plan kako da privuku pažnju osobi sa kojom žele da započnu vezu. Imaćete i dosta sreće jer ćete uspeti da za kratko vreme ostavite pozitivan utisak i zainteresujete je za vezu sa vama.

BIK

Ako ste u vezi:

Obratite više pažnje na društveni život i izlaske jer će to početi da stagnira i vaš partner će biti nezadovoljan. Imaće potrebu da posećujete društvene manifestacije i zajedničke prijatelje ali vi nećete uspevati da se oko toga dovoljno organizujete. Potrudite se da više vremena provodite zajedno kako biste ispunili partnerovu potrebu za zabavom. Mars koji vlada vašim poljem ljubavi će u drugoj polovini marta praviti konjunkciju sa Neptunom i pokrenuće u vama osećanja koja ste potisnuli, što će vas činiti osetljivim i povremeno sklonim naglim reakcijama. Uz podršku voljene osobe ćete početi da se sve više emotivno otvarate i pokazujete vaša stvarna osećanja, umesto da ih krijete.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete u prvoj dekadi marta nekoliko osoba koje će vam privući pažnju stavom, principima i nastupom, što će vas prijatno iznenaditi jer dugo niste bili u društvu toliko kvalitetnih ljudi. Jedna osoba će vam se posebno svideti jer će se izdvajati svojim društvenim veštinama, praktičnošću i ambicijom. Videćete sebe pored te osobe, što će vas motivisati da pokažete najbolji deo sebe. Privući ćete pažnju nekog drugog od novih poznanika, što će imati pozitivan ishod. Stariji Bikovi će otvoreno i bez okolišanja priznati osobi koja im se dopada da osećaju prema njoj emocije i da ne žele da čekaju dugo i razočaraju se. Vaša simpatija će vam pružiti šansu. Na vama je da opravdate dato poverenje.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje
Foto: Screenshoot

BLIZANCI

Ako ste u vezi:

Ulazak Urana u znak Bika vas upozorava da izbegavate tajne pred partnerom jer bi lako moglo da dođe do toga da budete otkriveni i da to donese neprijatne posledice. Unesite više mašte u zajedničke aktivnosti sa partnerom i predložite nešto potpuno novo, što ranije niste isprobali u vašim zajedničkim aktivnostima. Vaš partner će to dočekati sa odobravanjem. Sunce i Merkur će sredinom marta praviti kvadrat sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi. Na nesuglasice ćete nailaziti u vezi zajedničkih planova i ciljeva. Oboje ćete osećati potrebu za društvenim aktivnostima, izlascima, a to ćete moći da neometano upražnjavate kada Venera uđe u znak Riba, što će poboljšati vašu vezu i doneti vam više sklada.

Ako ste slobodni:

Privući će vas osoba koje je po prirodi zabavna, elokventna, puna ideja ali je u isto vreme i prilično nestalna kada su emocije u pitanju. Jedino što možete sigurno da imate sa njom je avantura. Kako će vam pružiti mogućnost da provedete neko vreme zajedno, iskoristićete priliku. Osim dobrog slaganja u seksu otkrićete da imate još neke zajedničke teme, a to vam daje šansu da vaša veza bude nešto više od avanture. Smetaće vam to što će vaša simpatija želeti mnogo slobode. Stariji Blizanci će početi da se intenzivnije viđaju sa osobom koju su upoznali na nedavnoj zabavi kod jednog prijatelja. Izgovor za viđanje će biti zajednička interesovanja, što će ubrzo da pređe u razmenu nežnosti i obostrana osećanja.

RAK

Ako ste u vezi:

Ulaskom Urana u znak Bika početkom marta započećete da unosite u vašu emotivnu vezu nove aktivnosti. Osećaćete potrebu da izađete iz kruga svakodnevnih šablona koji je posao dosadan i koji dovodi do udaljavanja od partnera. Predložićete partneru nove društvene aktivnosti. Vaš partner će u početku imati otpor pa je potrebno da budete istrajni. Druga polovina marta doneće vam mogućnost da negde zajedno otputujete. To treba da bude mesto gde već duže vreme planirate da odete ali stalno nalazite izgovor da to odložite. Promena ustaljenih šema će vam prijati i doprineće stabilnosti vaše emotivne veze. Imaćete više vremena jedno za drugo. Počećete više da se otvarate emotivno i poveravate.

Ako ste slobodni:

Poželećete da upoznate nekoga ko se svojim kvalitetima izdvaja od većine ljudi koje poznajete. Kako u blizini nemate nikoga ko vam privlači pažnju, takvu osobu ćete najpre moći da upoznate na putovanju. Posao će vam doneti mogućnost putovanja i tako ćete uspeti da ostvarite vašu želju. Na jednom poslovnom seminaru prići će vam neko ko će poželeti da vas pobliže upozna. Mada će u početku to biti slobodna veza na daljinu, šanse postoje da se pretvori u nešto ozbiljno. Nešto stariji Rakovi biće povučeni i izbegavaće izlaske i društvo. Jedan prijatelj će vas upoznati sa osobom sličnih interesovanja, kako bi vas naveo da se pokrenete. Novo poznanstvo će doneti obostrane emocije i povoljnu priliku za vezu. 

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

Ako ste u vezi:

Venera na početku marta ulazi u znak Vodolije i vaše polje ljubavi, što će vas motivisati da unesete nešto kvalitetno novo u vaš pristup voljenoj osobi. Imaćete više inicijative za zajedničke aktivnosti. Vaši predlozi će motivisati vašeg partnera da ulaže više vremena u zajedničke aktivnosti, a to će vas zbližiti. Potrebno vam je više opuštenih razgovora i zabave. Kvadrat Venere sa Marsom u trećoj dekadi marta uneće napetost u vašu emotivnu vezu. Ući ćete u konflikt sa partnerom oko zajedničkih ciljeva, a može da dođe i do pojačanih strasti i izliva ljubomore. Ovo ćete moći da prevaziđete tako što ćete prirediti partneru iznenađenje u vidu nečega što on voli, kao što je zajedničko putovanje ili izlazak u restoran.

Ako ste slobodni:

Ulazak Venere u vaše polje ljubavi pojačaće vašu potrebu da upoznate nekoga ko je dovoljno originalan da bi u vama probudio najdublje emocije. Više ćete težiti slobodnim ljubavnim vezama nego što ćete poželeti da se obavezujete i zatvarate u uobičajene šablone. Sredinom marta ćete upoznati osobu koja će svojim kvalitetima odgovarati vašim potrebama. To je neko ko će vam doneti nova iskustva u ljubavi. Osetićete i emotivne dubine i strast ali i posesivnost. Nešto stariji Lavovi upoznaće osobu koja će ih privući svojim šarmom. Upotrebićete sve trikove koje poznajete kako biste joj privukli pažnju. Otkrićete da se radi o komplikovanoj osobi sa kojom možete započeti avanturu ali veza nije sigurna .

DEVICA

Ako ste u vezi:

Vaša emotivna veza će biti ispunjena dešavanjima tokom marta. Sunce će praviti konjunkciju sa Neptunom u vašem polju ljubavi što će vas činiti romantičnim i zanesenim. Sekstil Marsa sa Neptunom pojačaće privlačnost i poboljšati intimne odnose sa partnerom. Poklanjaćete jedno drugom mnogo pažnje i nežnosti ali su mogući nesporazumi u komunikaciji. U drugoj polovini marta ćete uneti kvalitetne promene u vašu emotivnu vezu koje će doprineti postepenom otklanjanju onoga što vam je pravilo smetnje u ranijem periodu i što je izazivalo nesuglasice. Bićete iskreniji i emotivno otvoreniji prema voljenoj osobi. Krajem meseca će Venera ući u vaše polje ljubavi, što će pojačati bliskost i sklad u odnosu.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Sunca sa Neptunom 7. marta doneće vam poznanstvo sa osobom koja se prilično razlikuje od vas po karakteru i tipu ličnosti, ali će vas upravo razlike privući jedno drugom. Probudiće u vama radoznalost da upoznate drugačiji tip osobe od onoga koji ste navikli da viđate. Kako će zainteresovanost i privlačnost biti obostrana, počećete da se viđate i izlazite. Razlike će zahtevati kompromise i prilagođavanje ali će vas upravo to motivisati da započnete vezu. Nešto starije Device će imati uspeha kod osobe koja im se dopada zahvaljujući nalaženju načina da se prilagode njenom svakodnevnom funkcionisanju. Biće vam potrebno dosta strpljenja ali će vaš trud biti nagrađen. Započećete vezu.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

Ako ste u vezi:

Počećete da razmišljate o tome šta vam nedostaje u odnosu sa partnerom da biste oboje bili zadovoljni i da biste izbeli da se u vašu vezu uvuče monotonija. Odlučićete da predložite partneru neke promene u svakodnevnom šablonu zajedničkih aktivnosti. Iznenadićete prijatno partnera tako što ćete otići na mesto za zabavu koje on odavno želi da poseti. Prolazak Venere kroz vaše polje zabave i kreativnosti motivisaće vas da unesete nešto novo u vašu emotivnu vezu, što će prijati i vama i vašem partneru. U trećoj dekadi marta vaša potreba da budete slobodniji u ponašanju zasmetaće vašem partneru i može izazvati ljubomoru. S druge strane, to će dovesti i do pojačanja strasti pa ćete uspostaviti sklad.

Ako ste slobodni:

Ulazak Venere u znak Vodolije i vaše polje zabave probudiće u vama potrebu da se okrenete slobodnim vezama i potražite osobu sa kojom možete da se viđate kada ste raspoloženi i kvalitetno provodite zajedničko vreme bez obaveza i velikih planova. Takvu osobu ćete upoznati sredinom marta. U početku će vam odgovarati sloboda koju imate u vezi ali ćete ubrzo osetiti potrebu da budete i emotivno povezani, umesto da sve bude samo površna zabava uz intimne odnose. Starije Vage će dobiti pažnju od strane osobe kojoj se dopadaju ali će to izbegavati i delovaće povučeno. Bićete nesigurni u pogledu ulaska u vezu koja vam se otvoreno pruža. Ne želite da vam se ponove neka loša iskustva. Držaćete rastojanje.

Ljubomora prevara špijuniranje preljuba
Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

Ako ste u vezi:

Ulazak Venere u znak Vodolije usmeriće vas da se posvetite domu i porodici. Sa voljenom osobom ćete planirati uređenje zajedničkog doma i saglasićete se da unesete neke novine, adaptacije, koje će vam oplemeniti prostor. To će vas zbližiti jer ćete se u pogledu predloga koje oboje budete imali o toj temi sasvim dobro slagati. Više vremena ćete provoditi zajedno. Druga polovina marta donosi vam više zabave i romantičnih zajedničkih trenutaka. Budite pažljivi 21. u mesecu kada Venera bude pravila kvadrat sa Marsom jer se nećete slagati oko raspodele kućnih i porodičnih obaveza. Ulazak Venere u znak Riba će vam popraviti raspoloženje. Rešićete nesuglasice i poklanjaćete jedno drugom iskrene emocije i ljubav.

Ako ste slobodni:

Vaše polje ljubavi će biti prilično aktivno tokom marta. Jedna osoba je duže vreme u vašoj blizini i na sve načine pokušava da vam skrene pažnju na sebe ali vas ne privlači. Pokušaćete da joj to date do znanja ali bezuspešno. Sredinom marta upoznaćete nekog ko će vam se svideti na prvi pogled. Ubrzo će između vas dvoje doći do nadmetanja koje će izazvati i pozitivne i negativne trenutke. Prevagu će odneti međusobna privlačnost i odlučićete se da uđete u vezu sa tom osobom. Stariji Škorpioni će imati kratku ali strastvenu avanturu koja će im doneti očekivano zadovoljstvo. U drugoj polovini marta upoznaćete osobu koja će vam svojim kvalitetima privući pažnju ali će biti na distanci. Biće vam teško da je osvojite.

STRELAC

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi će 5. marta krenuti retrogradno u vašem polju doma i porodice, što će dovesti do neslaganja sa emotivnim partnerom oko planova i dogovora u vezi sređivanja zajedničkog doma, ulaganja u adaptacije i raspodelu kućnih obaveza. Ovo će dodatno da se iskomplikuje sredinom meseca, kada ćete biti pod pritiskom okoline. Konjunkcija retrogradnog Merkura sa Suncem 15. marta, doneće vam poboljšanje jer ćete i pored neslaganja oko nekih stvari, pokrenuti ostvarenje najvažnijeg i onoga u čemu možete da postignete kompromis. To će u drugoj polovini meseca dovesti do vidnog poboljšanja vašeg odnosa jer ćete oboje ulagati više energije i oduševljenja u zajedničke planove.

Ako ste slobodni:

Retrogradno kretanje Merkura, vladara vašeg polja ljubavi, koje traje od 5. do 28. marta, doneće vam potrebu za sigurnošću i počećete da tragate za osobom sa kojom biste mogli da se dobro slažete u ozbiljnom emotivnom odnosu. Doći ćete u kontakt sa osobom sa kojom ste ranije bili u vezi i prvo ćete obnoviti kontakt, da biste ubrzo počeli češće da se viđate i provodite vreme zajedno, a nakon toga ćete odlučiti da pokušate ponovo. Izbegavajte greške iz prošlosti. Nešto stariji Strelci će uvideti zašto ih izbegava osoba kojoj uporno pokušavaju da priđu. Reč je o osećajnoj osobi koju vaše veliko oduševljenje i optimizam mogu da uplaše. Pokušaćete da budete osećajniji. To će dovesti do rezultata.

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert
 Shutterstock, ilustracija

JARAC

Ako ste u vezi:

Prijaće vam da razgovarate sa partnerom o zajedničkim planovima i o mogućnosti unošenja nečeg novog u vašu emotivnu vezu. Već duže vreme imate utisak da se vrtite u istom krugu i postaje vam monotono. Vaš partner će biti spreman da vas sasluša i predložiće vam ono što njemu nedostaje u vašem odnosu. Bićete otvoreniji u ispoljavanju međusobnih osećanja. U drugoj polovini marta vaš partner i vi ćete biti opušteni zabavljaćete se. Izlazićete u pozorište, bioskop, na koncerte, izložbe i posećivaćete mesta za zabavu koja oboje volite da posećujete. Odlučićete da odete na kraće vikend putovanje gde ćete imati dovoljno vremena da se posvetite jedno drugom bez smetnji sa strane i odmorićete se od svakodnevnih obaveza.

Ako ste slobodni:

Bićete više posvećeni sebi i svojim potrebama i nećete osećati želju da ulazite u ozbiljnu vezu. Prva polovina marta će vam odgovarati za druženje i prolazne avanture. Sredinom marta ćete upoznati osobu sa kojom ćete otkriti da imate mnogo zajedničkih interesovanja i to će vas privući. Primetićete da je zainteresovana za vas i u emotivnom smislu. Spontano ćete ući prvo u intimne odnose i u tome ćete se odlično uklopiti, a nakon toga će početi i emocije da se javljaju. Nešto stariji Jarčevi će primetiti kako se dopadaju nekome ko im je privlačan. Odlučićete da budete pasivni i dopustićete da vas druga osoba osvoji nakon duže igre prividne nezainteresovanosti. Ulazak u vezu biće spontan.

Bioskop
Foto: Shutterstock

VODOLIJA

Ako ste u vezi:

Bićete emotivno podstaknuti, pa ćete voljenu osobu obasipati malim znacima pažnje, kao što su sitni pokloni simbolične vrednosti. Obratićete više pažnje nego obično na to šta vaš partner voli i šta bi ga obradovalo. To može biti cveće, ali isto tako i zajedničko vikend putovanje, odlazak u pozorište, odevni predmet ili parfem. Vaš partner će se osećati voljeno. Merkur će sredinom marta praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem što će omogućiti razrešenje nesuglasica koje su duže vreme stvarale nesklad u vašoj vezi. Sunce će ući u znak Ovna 20. marta i motivisaće vas da budete otvoreniji prema partneru u komunikaciji i da se više poveravate jedno drugom. Umećete da pružite podršku voljenoj osobi u svemu.

Ako ste slobodni:

Osećaćete se zapostavljeno na početku marta, posebno ako ste nedavno prekinuli dužu emotivnu vezu. Imaćete utisak da niko ne primećuje vaše kvalitete, da ne privlačite ničiju pažnju i interesovanje. Bićete emotivno osetljivi i imaćete pojačanu potrebu za pažnjom. Sredinom marta ćete upoznati nekoga ko će vam prići sa empatijom i ko će moći da razume vaše potrebe bez mnogo objašnjavanja. Počećete da se viđate i shvatićete ubrzo kako ste srodne duše. Ući ćete u vezu. Nešto starije Vodolije će uložiti veliki deo svog vremena i upotrebiti sve svoje veštine i kvalitete kako bi osvojile osobu koja će ih neodoljivo privući na jednoj zabavi. Radi se o stidljivoj i povučenoj osobi. Vaš trud će biti nagrađen.

Dan zaljubljenih, veza, ljubav, par, romantika
Foto: Shutterstock

RIBE

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi biće retrogradan od 5. Do 28. marta i dovodiće do čestih nesporazuma sa voljenom osobom. Najviše teškoća ćete imati u komunikaciji, dogovorima, planovima. Biće vam gotovo nemoguće da se međusobno uskladite, što će vas oboje činiti napetim i sklonim prepirkama. Izbegavajte tajne i pokušaje obmana.

Ovaj mesec vam nije pogodan za zajednička putovanja ali bi vam prijalo da se družite sa zajedničkim prijateljima. Sredinom marta ćete uspeti da prevaziđete veći deo smetnji i neslaganja zahvaljujući retrogradnoj konjunkciji Merkura sa Suncem. Ulazak Venere u vaš znak otvoriće vas emotivno i pružaćete partneru iskrenu ljubav, podršku i pažnju.

Ako ste slobodni:

Osoba sa kojom ste ranije bili u vezi kontaktiraće vas i predložiti da pokušate ponovo. Osećaćete kako niste sasvim rešili vaš odnos ali ćete biti u nedoumici šta da radite. S jedne strane ćete osećati emotivno potrebu za bliskošću, dok će vas razum s jedne strane upozoravati na oprez, a s druge strane će vam stvarati konfuziju u glavi i osećanjima. Odlučićete da date bivšoj ljubavi šansu. Na početku ćete biti opterećeni prošlošću ali ćete ubrzo uvideti da ovog puta može biti bolje.

Nešto starije Ribe će biti obasipane pažnjom od strane osobe koja im ne budi interesovanje niti želju da se upuste sa njom u emotivnu vezu. Bićete na ivici da popustite jer će vam delovati da vam je to u datom trenutku jedina prilika.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi