Bes,vika,žena,megafon
Profimedia
Bes,vika,žena,megafon

Profimedia

Foto: Profimedia

Koliko dame, u zavisnosti od znaka u zodijaku u kom su rođene, mogu biti opasne po okolinu i koliko su podložne da budu ponesene svojim strastima - to su pitanja na koja ćete odgovor dobiti u nastavku našeg teksta.

PROČITAJTE JOŠ:

Saznajte koliko ste zlobni prema svom horoskopskom znaku. 

Ovan

Žene rođene u ovom znaku poprilično su hirovite i tvrdoglave, ne podnose kada neko pokušava da ugrozi njihovu lidersku poziciju, za koju misle da im po prirodi pripada.  

Bik

Lako planu, posebno su osetljive ako ih neko ugrožava materijalno, i smatra se da su vrlo sklone svim radnjama koje su u vezi sa sticanjem novca, zbog čega ne zaziru i od opasnih situacija.

Blizanci

Blizanci nikako i ništa ne uzimaju za ozbiljno, pa ni nisu dovoljno motivisani da bilo koga povrede.

PREPORUČUJEMO I OVO:

Rak

Verovatno ste iznenađeni i mislite da zbog njegove izrazito emotivne prirode, rođeni u znaku Raka nikom ne bi mogli da naude. Upravo je suprotno - vrlo su skloni zločinima iz strasti, koji su posledica njihove neuravnotežene emotivne prirode i naglih promena raspoloženja. 

Lav

Lavice su rođeni egocentrici, ostrašćene su i impulsivne, ali ne upadaju ipak tako lako u opasne situacije. Ukoliko postanu opasne po druge, to je uglavnom iz jednog jedinog razloga - da bi privukle pažnju.

Devica

Device su promoćurne, strpljive i smirene, i uvek će svaki problem pokušati da reše mirnim putem, bez upuštanja u konflikte. Ukoliko se ipak nađu u ulozi onih koji ugrožavaju druge, to rade vrlo smišljeno i taktički, kako im niko ne bi ušao u trag.

Vaga

Dame rođene u ovom znaku uvek su ljubazne i dobronamerne. Međutim, ukoliko ih neko ugrozi na bilo koji način, vraćaju trostruko, i tada se budi mračna strana njihove ličnosti. Vrlo su opasne, i ne ostavljaju tragove za sobom.

Škorpija

Iako mnogi upravo to očekuju, škorpije nisu najopasniji znak zodijaka. Ipak, ukoliko im naudite, iskusićete sav njihov otrov. Tada postaju hladne, zle, i bez griže savesti.

Strelac

Da, uvek društvene i nasmejane, ali ako im naudite, imaju slonovsko pamćenje i umeju da čekaju strpljivo sve dok se ne ukaže povoljna prilika da vas se osvete.

Ljuta tužna plakanje bes očaj žena devojka

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Jarac

Iako su poštovaoci reda i zakona iznad svega, Jarčevi mogu da budu prava eksplozija po svoju okolinu. Tada im je jako teško da se iskontrolišu i ne prezaju od toga da vam ozbiljno naude.

Vodolija

Osobe rođene u ovom znaku po prirodi su dobronamerne i dobrog srca, sa izraženim osećajem za pravdu. Imaju svoj stav, i poštuju tuđi, a ono na šta reaguju i situacije u kojima mogu postati opasne jeste kada pomisle da su žrtva nepravde.

Ribe

Žene Ribe su saosećajne, uvek spremne da vas saslušaju i da vam pomognu, ali kad osete da ih zloupotrebljavate, ne libe se da vam pokažu zube. Tada mogu biti vrlo neprijatni i nezgodni neprijatelji.

Ljutnja Nervoza Stres Učenje Škola

Shutterstock

Foto: Shutterstock