SVE PADA U VODU! Lavovi su najbolji u osvajanju, ali u krevetu će vas razočarati! Evo šta vas čeka sa njima!

Obuzeti su sobom...

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par
Foto: Shutterstock, ilustracija

Lavovi obožavaju kad im se neko divi i kada su u centru pažnje, obožavaju komplimente i najbolji su u osvajanju, međutim, u krevetu su razočaranje.

Vedri, šarmantni i vatreni, za njih mislite da su najmoćniji na svakom polju, ali u seksu ipak nisu. Kada se udvaraju vi imate utisak da sledi iskustvo u krevetu koje ćete pamtiti čitav život, međutim, u praksi nije tako, obično se većina njih razočara u partnera Lava.

Pročitajte još

Lav želi samo da bude u centru pažnje, pa se tako ponaša i u krevetu, usmeren na sebe, a vi ukoliko se nađete sa pripadnikom ovog horoskopskog znaka, ostajete nezadovoljeni.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par
Foto: Shutterstock, ilustracija

Kao šlag na tortu, Lav će očekivati da ga nakon svakog seksa hvalite i opisujete kako nikada niste bili ni sa kim boljim.

On je očaran kada se vi trudite oko njega, međutim kada dođe red na njega da i on očara vas, sve to pada u vodu jer Lavovi su obuzeti sobom i svojim zadovoljstvom.

Lav uvek misli da je najbolji u krevetu i uvek misli da daje sve od sebe kako bi zadovoljio partnera. Ukoliko tražite nekog ko će se potruditi oko vas u krevetu, Lav to svakako nije.

BONUS VIDEO

Počela je paklena godina četvorke! Spremite se za mučne promene!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi