Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Shutterstock, ilustracija
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovan

Posao

Uspešno balansirate između poslovnih i porodičnih obaveza. Neko od kolega će pokušati da vas isprovocira a vi ćete izbeći sukob. Finansije su promenljive i trudite se da ih kontrolišete.

PROČITAJTE I:

 

Ljubav

Ukoliko ste zauzeti, planeta ljubavi u polju partnerstva doprinosi harmoniji s partnerom. Ako ste slobodni, imate utisak da neko pokušava na suptilan način da vam se nametne.

Zdravlje

Moguće sitne povrede.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Bik

Posao

Želite da popravite greške koje ste napravili u bliskoj prošlosti, a sada ćete i imati priliku za to. Poslovna situacija je dobra, dobićete pohvale koje će vas obradovati.

Ljubav

Balansirate između svojih i potreba partnera a kako je vaša planeta u znaku Vage, prilagođavanje vam ne pada teško. Ako ste slobodni na poslu pronalazite nekog kovas lepo animira.

Zdravlje

Osetljiv urinarni trakt.

Blizanci

Posao

Do kraja nedelje se borite za svoje mesto. Izbegavajte rasprave koje bi se mogle pretvoriti u sukob. Nedelja donosi uspeh tamo gde ste uložili trud.

Ljubav

Dobrog ste raspoloženja i želite to preneti i na voljenu osobu koja će prihvatiti vaš poziv za izlazak. Oni koji su slobodni, uz povoljne aspekte planete ljubavi, upotrebljavaju svoj šarm i osvajaju onog koga žele.

Zdravlje

U redu je.

Žena, uspeh, posao, zarada, rad, biznis

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Rak

Posao

Odlučili ste da se okrenete svojim prioritetima a kasnije ćete uživati u transformaciji koju ste postigli. U narednih nekoliko dana bićete emotivniji nego inače pa pazite na reakcije. Mogući su prekovremeni sati.

Ljubav

Partner pokazuje nezadovoljstvo zbog toga što ste previše okrenuti sebi. Oglušićete se o to. Ako ste slobodni, ljubav želite, ali ne po svaku cenu.

Zdravlje

Stabilno je.

PREPORUČUJEMO:

 

Lav

Posao

I dalje vas prati trend velikog napora i ulaganja svih resursa na ovom polju ali, za razliku uod prethodnih meseci, ovaj put odmah vidite rezultate koji vas još više motivišu za rad. Novac trošite više nego što vam se to dopada.

Ljubav

Ukoliko želite poboljšati odnos sa voljenom osobom, sada ćete za to imati priliku. Slobodni Lavovi su veoma komunikativni i šarmantni.

Zdravlje

Više se odmarajte.

Konac, crveno, ljubav, magija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Devica

Posao

I dalje je nekoliko planeta u vašem znaku, a posebno vas Mars gura napred ka vašim ciljevima. Postavljate se kao lider u kolektivu, kolege to podržavaju.

Ljubav

Venera se preselila u vaše prirodno drugo polje pa su ovo dani hedonizma udvoje, ukoliko ste u harmonii s partnerom. Neskladne relacije bliže se kraju. Ako ste slobodni, razmišljate o jednoj mlađoj osobi.

Zdravlje

Moguće urinarne infekcije.

Vaga

Posao

Pred vama su dani u kojima ćete napraviti ozbiljan korak napred kada je karijera u pitanju. Mogući su prilivi novca i podrška žena.

Ljubav

Venera je u vašem znaku i ovo je nedelja u kojoj ćete uživati u društvu partnera koji se trudi da vam udovoljava. Razgovori o planovima će obeležiti dane. Ako ste slobodni, ljubav je vrlo blizu vas, prepoznajte je.

Zdravlje

Proverite šećer u krvi.

 

Škorpija

Posao

Planovi se realizuju na teži način, ali se ipak ostvaruju, a svakako vam prija adrenalin i neizvesnost. Finansije su dobre, s tim što ćete se izložiti troškovima.

Ljubav

Ukoliko ste zauzeti, povlačite se u sebe, a moguće su i tajne veze, bez obzira na vaš emotivni status. Ako ste slobodni, nostalgija će obeležiti ovu nedelju kao i pitanje da li je moglo drugačije.

Zdravlje

U redu je.

Strelac

Posao

Ulenjili ste se a razlog je stabilna situacija. Ne dozvolite da se previše opustite, jer će vas sačekati obaveze koje će vas unevorziti.

Ljubav

Zauzeti Strelčeci okrenuti su svojim potrebama i zahtevaju od suprotne strane da im se prilagodi. Ako ste slobodni, kriterijumi su vam visoki i zato možda ne vidite da je srodna duša u vašoj neposrednoj blizini.

Zdravlje

Sve je pod kontrolom.

Bolnica, lekar, doktor, medicinska sestra

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Jarac

Posao

Ovaj segment života će vam poslužiti kao beg od poteškoća u privatnom životu. Nekima je potrebna izolacija i mir koju uvek pronalaze u poslu. Ako čekate povoljne vesti, sada će stići.

Ljubav

Zauzeti Jarčevi se osećaju izgubljeno i pokušavaju popraviti odnos u kojem se nalaze. Slobodni intezivno razmišljaju o prošlosti kao i o opciji da kontaktirate nekadašnju veliku ljubav.

Zdravlje

Dobro je.

Vodolija

Posao

Potrebne su vam promene koje ćete početi sprovoditi u delo. Prijaće vam neizvesnost, improvizujete s planovima.

Ljubav

Planeta koja je zadužena za vaše polje ljubavi je u znaku Vage pa je ovo sedam harmoničnih dana kada je vaše partnerstvo u pitanju. Obostrano razumevanje potreba će vas radovati. Ako ste slobodni, ovo su dani kada su moguće veze sa zauzetim osobama.

Zdravlje

Vitalni ste.

Sport trening vežbanje mišići trbušnjaci trčanje čučnjevi

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ribe

Posao

Dezorijentisani ste i neorganizovani što će vam otežati odnos sa kolegama ali i u radu. Radite po automatizmu da se ne bi dešavale greške i ne ulazite u nove projekte.

Ljubav

Ako ste zauzeti, odnos se menja i više ćete biti okrećnuti sebi. Partner će se iznenaditi novim stavom. Ako ste slobodni, moguća je strastvena avantura koja će ipak biti bazirana na emocijama.

Zdravlje

Stabilno je.

Ovo su 3 najgora bračna partnera u horoskopu!

AUTOR: Krstarica/A.K. DATUM I VREME: 21.09.2019. 11:00 Vodite računa! Foto: Shutterstock, ilustracija Rak Iako važi za najverniji znak u horoskopu, to mu je jedina prednost. Kako piše Cosmopolitan, muškarci rođeni u ovom znaku najčešće se žene iz koristi, odnosno kako bi bez truda osigurali svoju budućnost, jer su po prirodi pasivni i lenji.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati