Horoskop
Shutterstock
Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Možete se nepromišljeno upustiti u posao koji vam kasnije donosi štetu. Nepovoljan je dan za nove odluke. Pred vama je period u kojem ćete biti okruženi nekim brigama.

LJUBAV: Potrebno je da izdvojite više vremena kako biste voljenoj osobi dokazali vašu ljubav. Ako ste slobodni, možete da očekujete da ćete imati novu priliku za flert.

ZDRAVLJE: Bolovi u predelu vrata su vam naglašeni kod vas. Mogli biste tokom narednog perioda da imate probleme zbog ukočenosti. Prijala bi vam masaža i opuštanje.

BIK

POSAO: Veoma ste snalažljivi i uspećete da izađete na kraj sa negativnim poslovnim okonostima do kojih je došlo tuđom krivicom. Važno je da budete fokusirani na svoj interes.

LJUBAV: Upotrebite svoju maštu kako biste osvojili simpatiju. Važno je da se ne plašite svojih emocija. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom polju.

ZDRAVLJE: Potrebam vam je odmor i u narednom periodu će biti važno da se posvetite sebi i svom zdravlju. Očekuje vas faza u kojoj ćee biti veoma osetljivi i iscrpljeni.

BLIZANCI

POSAO: Niste zadovoljni poslovnom situacijom i spremni ste da se pokrenete kako biste realizovali bitne promene. Očekuje vas period u kojem ćete imati neke nove mogućnosti.

LJUBAV: Pokažite voljenoj osobi da ste spremni da ozbiljnije poragovarate na temu zajedničke budućnosti. Pred vama je period u kojem ćete želeti nova ljubavna dešavanja i stabilnost.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i potrudite se da živite zdravije. Pred vama je period u kojem će vam biti od velikog značaja da menjate loše navike i da se posvetite sebi.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Nećete se pokajati ako budete uzeli stvari u svoje ruke. Dolazi vreme u kojem ćete uspeti da ostvarite poslovni napredak kojim ćete biti jako zadovoljni.

LJUBAV: Jedno loše iskustvo iz prošlosti ne znači da neka sledeća ljubav neće biti bolja za vas. Možete da očekujete da ćete imati dosta pozitivnih okolnosti na ovom polju u budućnosti.

ZDRAVLJE: Proverite svoju dioptriju za svaki slučaj. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni manjim problemima sa vidom. Potrudite se da idete redovno kod oftamologa.

LAV

POSAO: Moguće je da ćete danas doneti važnu odluku. Pred vama je povoljan dan za pokretanje poslovnih dešavanja. Budite spremni na manje rizike na ovom polju danas!

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni možete da očekujete novo poznanstvo koje će vam jako prijati. Pred vama je period u kojem ćete biti raspoloženi za nova ljubavna dešavanja.

ZDRAVLJE: Prijaće vam opuštanje sa prijateljima. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni sobom i da ćete na polju zdravlja generalno uspeti da ostvarite stabilnu situaciju.

DEVICA

POSAO: Očekuje vas dan u kojem ćete uspeti da ostvarite neki manji poslovni pomak. Poradite na svojoj organizaciji poslova. Dajte sve od sebe kako biste ostvarili svoje ciljeve.

LJUBAV: Imaćete novo poznanstvo koje će u vama pokrenuti veoma jake emocije. Možete da očekujete da ćete biti veoma zadovoljni okolnostima na ljubavnom polju. Sreća je na vašoj strani.

ZDRAVLJE: Psihički ste preopterećeni i naredni period bi mogao da vam bude prilično napet. Pred vama je faza u kojoj ćete na neki način imati probleme na nervnoj bazi.

VAGA

POSAO: Pokušavate da pronađete rešenje za poslovne okolnosti koje nisu ni malo povoljne i lake. Osećate se prilično zabrinuto na ovom polju i dosta toga vas opterećuje.

LJUBAV: Budite iskreni prema sebi, pa ćete onda moći da budete iskreni i prema partneru. Važno je da sami sebi priznate šta konkretno želite na ovom polju.

ZDRAVLJE: Osetljivi sinusi su naglašeni kod vas. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni prehladi i problemima pa je važno da se potrudite da ojačate svoj imunitet.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

ŠKORPIJA

POSAO: Obratite pažnju na nova dešavanja koja vas okružuju. Nije svaka osoba sa kojom se susretnete iskrena prema vama i to treba da imate na umu danas.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma povoljne okolnosti koje će vam doneti priliku za novu vezu. Pred vama je period u kojem biste trebali više da se fokusirate na ljubav.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa krvnom slikom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom polju danas.

STRELAC

POSAO: Nije preterano povoljan dan za posao. Nemojte da očekujete previše i budite spremni na neke zastoje na ovom polju. Važno je da date sve od sebe kako bi rešili probleme.

LJUBAV: Teško vam je da se pomirite sa tim da je kraj veze u koju ste uložili mnogo vremena i energije. Moguće je da je vaša sujeta povređena i da se ne osećate dobro zbog toga.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preterano naprezanje i potrudite se da danas odmarate. Nije vam povoljan dan i možete da budete skloni problemima na polju zdravlja.

JARAC

POSAO: Nemate dovoljno poverenja i smatrate da su vaše kolege ipak na svojoj, a ne na vašoj strani. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni tome da sumnjate u tuđe namere.

LJUBAV: Teško vam je da ostvarite stabilnost pored partnera koji nije siguran šta želi. Vi nikako ne možete da tolerišete osećaj neizvesnosti i želite da stvari jasnije definišete.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa alergijama. Potrudite se generalno sada da vodite malo više računa o svom zdravlju. Uradite ono što je do vas kako biste ojačali imunitet.

VODOLIJA

POSAO: Bićete preopterećeni obavezama danas i to vam neće ostaviti puno prostora i vremena za promene. Moguće je da će vam posao predstavljati veliki pritisak.

LJUBAV: Moguće je da imate krizu sa bračnim partnerom i da vaš odnos generalno ide ka nekim problemima i poteškoćama. Ne osećate se dobro zbog cele atmosfere.

ZDRAVLJE: Nije preterano povoljan dan i moguće je da ćete osećati veliku dozu pritiska na ovom polju. Očekuje vas period u kojem ćete smatrati da vam neke stvari ne idu od ruke.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete srećne okolnosti koje će vas dovesti do mogućnosti da ostvarite poslovno napredovanje. Spremni ste da se posvetite svom poslu i da ostvarite svoje ciljeve.

LJUBAV: Teško vam je da donesete novu odluku jer i dalje volite partnera iako niste srećni pored njega. Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana biti nekako napeti.

ZDRAVLJE: Malaksalost vas prati u narednom periodu i možete da budete skloni problemima sa umorom, kao i sa niskim pritiskom. Maksimalno se potrudite oko toga da pazite na zdravlje.