HOROSKOP OTKRIVA VAŠE ZDRAVLJE Lav ima ozbiljne probleme sa cirkulacijom, a evo ko će se celog života patiti sa bolestima!

Ovaj znak je pobvezan sa donjim delom tela, posebno sa zglobovima.

Horoskop zodijak horoskopski znaci
Foto: Shutterstock

Kako volite da ste zauzeti i aktivni, možda ćete previše izlagati telo stresu. Vodolije najčešće imaju problema sa artritisom, proširenim venama i otokom.

Pratite tempo koji ste sami sebi nametnuli, ali pazite na signale koje vam vaše telo šalje kada mu je dosta svega i treba mu odmor.

 

Ovan

Povezan sa glavom, ovaj znak je smeo i ne dozvoljava da ga drugi iskorišćavaju, ali ponekad je previše tvrdoglav. Kako ste veliki mislilac sa jakim moralom, previše razmišljate i to vam može zadati glavobolje, migrene ili patite od škripanja zubima. Pokušajte da izbegnete nepotrebne sukobe koje će vas samo izložiti još većem stresu. Pogledajte OVDE koji horoskopski znak je idealan muž!

Bik

Povezan je sa vratom i ušima, a na žalost često ovaj znak pati od slabog imuniteta pa je sklon prehladama, alergijama i gripu. Jaki ste i težite onome što vam treba u životu, ali nemojte da zbog toga žrtvujete zdravlje. Odvojite vreme da se opustite i pijte dosta čaja kako biste sebi priuštili vreme koje je neophodno kako biste se oporavili.

Blizanci

Ovaj znak je povezan sa plućima i rukama. Kako ste energično i socijalno biće, izlažete sebe uticaju dosta ljudi i njihovih bakterija. Setite se da uvek operete ruke kako biste izbegli prehladu i grip. Ne morate da budete manje društveni, ali dodatni oprez kada znate da vladaju virusi nije na odmet.

Bolest, virus, prehlada, temperatura
Foto: Shutterstock, ilustracija

Rak

Povezan je sa grudima, konkretno sa prsima i stomakom. Intuitivni ste i veoma emotivni, a kako vam je teško da pustite neke stvari postajete anksiozni. Sve te negativne misli mogu da vode do problema sa varenjem. Nađite zdrav način kako biste se izborili sa vašim emocijama i izbegli zdravfstvene probleme. Pogledajte OVDE veliki erotski horoskop.

Lav

Ovaj znak je povezan sa cirkulacijom. Reč je o poverljivoj i hrabroj osobi, pa imate momenata kada niste mnogo oprezni. Potrudite se da vašem telu obezbedite dovoljno zdrave hrane i dosta vode kako biste izbegli zapušene arterije i probleme sa srcem.

Devica

Kako je ovaj znak povezan sa abdomenom i iznutricama, treba da obratite više pažnje da unosite zdravu hranu i vežbate jogu kako biste izbegli probleme vezane za hranu i poremećaje u ishrani. Vi imate rigidnu rutinu i može lako da vam se desi da previdite neke zdrave navike koje trebate da imate u vašoj svakodnevici. Pogledajte OVDE šta mesec rođenja otkriva o vašem seksualnom životu

Vaga

Ovaj znak je povezan sa bubrezima i kožom, pa je hidratacija ključna kako bi se koža održavala zdravom, kao i bubrezi. Bez balansa u vašem životu vi ćete samo patiti.

 

Škorpija

Ovaj znak je povezan sa reproduktivnim organima. Veoma ste strastveni, ali vaši hormoni možda nisu u ravnoteži. Pratite vaš ciklus i mentalno zdravlje kako biste izbegli neredovne cikluse i druge probleme sa reproduktivnim organima.

Strelac

Ovaj znak je povezan sa butinama i očima. Vaša avanturistička priroda može da vas dovede u neprilike ukoliko niste pažljivi. Skloni ste incidentima i povredama kao što su prelomi kostiju. Zaštitite sebe i uvek pazite se kada se nađete u nekoj novoj sredini.

Žena, bolovi, kičma, kosti, leđa
Foto: Shutterstock, ilustracija

Jarac

Zglobovi i kosti su deo tela sa kojima je ovaj znak povezan. Veoma ste disciplinovani, ali ste ponekad previše strogi prema sebi. Ovo može da dovede do prevelike tenzije u mišićima. Potrudite se da imate dovoljno hranljivih sastojaka u vašem telu ne bite li izbegli istezanja i prelome.

Vodolije

Ovaj znak je pobvezan sa donjim delom tela, posebno sa zglobovima. Kako volite da ste zauzeti i aktivni, možda ćete previše izlagati telo stresu. Vodolije najčešće imaju problema sa artritisom, proširenim venama i otokom. Pratite tempo koji ste sami sebi nametnuli, ali pazite na signale koje vam vaše telo šalje kada mu je dosta svega i treba mu odmor. Pogledajte OVDE koji znakovi će ovog leta upoznati ljubav za ceo život.

Ribe

Znak koji je povezan sa nervnim sistemom. Kako ste jedno emotivno biće koje pokušava uvek da vidi sve ono dobro u svetu, možete biti povređeni. Potrudite se da se starate o vašem mentalnom zdravlju i izbegavajte velike probleme. Ne dajte da loše stvari u svetu učine da se osećate loše, ali se setite da vaše dobro stanje treba da vam uvek bude prioritet.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi