Lekar, doktor, pregled, bolest, bolnica
Shutterstock, ilustracija
Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Kako volite da ste zauzeti i aktivni, možda ćete previše izlagati telo stresu. Vodolije najčešće imaju problema sa artritisom, proširenim venama i otokom.

Pratite tempo koji ste sami sebi nametnuli, ali pazite na signale koje vam vaše telo šalje kada mu je dosta svega i treba mu odmor.

PROČITAJTE I:

Letovanje, more, žena, moda, šešir

Shutterstock, ilustracija

 

Ovan

Bik

Povezan je sa vratom i ušima, a na žalost često ovaj znak pati od slabog imuniteta pa je sklon prehladama, alergijama i gripu. Jaki ste i težite onome što vam treba u životu, ali nemojte da zbog toga žrtvujete zdravlje. Odvojite vreme da se opustite i pijte dosta čaja kako biste sebi priuštili vreme koje je neophodno kako biste se oporavili.

Blizanci

Ovaj znak je povezan sa plućima i rukama. Kako ste energično i socijalno biće, izlažete sebe uticaju dosta ljudi i njihovih bakterija. Setite se da uvek operete ruke kako biste izbegli prehladu i grip. Ne morate da budete manje društveni, ali dodatni oprez kada znate da vladaju virusi nije na odmet.

Bolest, virus, prehlada, temperatura

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Rak

Lav

Ovaj znak je povezan sa cirkulacijom. Reč je o poverljivoj i hrabroj osobi, pa imate momenata kada niste mnogo oprezni. Potrudite se da vašem telu obezbedite dovoljno zdrave hrane i dosta vode kako biste izbegli zapušene arterije i probleme sa srcem.

Devica

Vaga

Ovaj znak je povezan sa bubrezima i kožom, pa je hidratacija ključna kako bi se koža održavala zdravom, kao i bubrezi. Bez balansa u vašem životu vi ćete samo patiti.

PREPORUČUJEMO:

 

Škorpija

Ovaj znak je povezan sa reproduktivnim organima. Veoma ste strastveni, ali vaši hormoni možda nisu u ravnoteži. Pratite vaš ciklus i mentalno zdravlje kako biste izbegli neredovne cikluse i druge probleme sa reproduktivnim organima.

Strelac

Ovaj znak je povezan sa butinama i očima. Vaša avanturistička priroda može da vas dovede u neprilike ukoliko niste pažljivi. Skloni ste incidentima i povredama kao što su prelomi kostiju. Zaštitite sebe i uvek pazite se kada se nađete u nekoj novoj sredini.

Žena, bolovi, kičma, kosti, leđa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Jarac

Zglobovi i kosti su deo tela sa kojima je ovaj znak povezan. Veoma ste disciplinovani, ali ste ponekad previše strogi prema sebi. Ovo može da dovede do prevelike tenzije u mišićima. Potrudite se da imate dovoljno hranljivih sastojaka u vašem telu ne bite li izbegli istezanja i prelome.

Vodolije

Ribe

Znak koji je povezan sa nervnim sistemom. Kako ste jedno emotivno biće koje pokušava uvek da vidi sve ono dobro u svetu, možete biti povređeni. Potrudite se da se starate o vašem mentalnom zdravlju i izbegavajte velike probleme. Ne dajte da loše stvari u svetu učine da se osećate loše, ali se setite da vaše dobro stanje treba da vam uvek bude prioritet.

PROČITAJTE I:

Stres, problemi, žena, umor

Shutterstock