Novac, pare, zarada, par, flert, muvanje, finansije
Shutterstock, ilustracija
Novac, pare, zarada, par, flert, muvanje, finansije

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Očekuje vas povoljan dan tokom kojeg nećete imati veće brige kada je u pitanju vaše poslovno polje. Možete da očekujete da će vam sve ići po planu.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljivo poznanstvo koje bi kasnije moglo da vas odvede do ljubavne veze koja bi trajala na duže staze u budućnosti. Pred vama je dosta nekih novih promena.

ZDRAVLJE: Bavljenje sportom vam prija i spremni ste da se više posvetite fizičkoj aktivnosti. Očekuje vas period u kojem ćete biti posvećeni redovnim treninzima.

BIK

POSAO: Saradnja sa inostranstvom vam može doneti priliku da dođete do dosta bolje poslovne i finansijske situacije. Potrudite se da na ovom polju ostvarite povoljnije stanje.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, možete da očekujete priliku da sa voljenom osobom u značajnoj meri popravite odnos. Možete da se nadate lepim zajedničkim trenucima i nežnostima.

ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu hranu kao i prekomeran unos šećera. Potrudite se maksimalno da se više posvetite zdravijem načinu ishrane kako biste bili zdraviji i u boljoj formi.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da niste preterano posvećeni svojim obavezama i da vam je potrebno više slobodnog vremena da malo predahnete. Iskoristite današnji dan za to.

LJUBAV: Nije vam lako da otvoreno pokažete kako se osećate prema osobi do koje vam je stalo. Moguće je da često imate neke nedoumice u vezi vašeg odnosa sa njom.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vas muče. Posetite lekara kako biste uspeli da rešite poteškoće na ovom planu. Pred vama je period u kojem ćete biti veoma osetljivi.

Posao, rad, biznis, žena, devojke, odelo, moda

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Tačno znate šta želite na poslovnom planu ali vam problem predstavlja jedna osoba koja to na neki način koči. Moguće je da ćete na polju posla imati dosta stresa u narednom periodu.

LJUBAV: Moguće je da sa voljenom osobom nemate dobar odnos i da sve češće razmišljate o prekidu veze ili braka. Očekuje vas period u kojem nećete biti preterano zadovoljni.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani koja bi mogla da bude glavni uzročnik problema sa zdravljem kod vas. Posavetujte se sa nutricionistom oko svega što vas zanima.

LAV

POSAO: Imate mnogo obaveza na poslovnom polju. Možete da očekujete da ćete tokom celog dana biti zauzeti. Važno je da napravite dobru organizaciju obaveza i da se posvetite tome.

LJUBAV: Ne dopada vam se lice koje je vaš partner pokazao i niste sigurni da li treba da ostanete u toj vezi ali dajete sebi vreme da odlučite. Niste sada spremni za konkretne poteze.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina kako bi vam zdravlje bilo bolje. Potrudite se da povedete više računa o sebi i svom zdravlju u narednom periodu. Posetite lekara.

DEVICA

POSAO: Nema razloga da brinete za poslovnu situaciju jer su sve prilike na vašoj strani. Možete da očekujete pozitivne okolnosti kada je ovo polje u pitanju. Sudbina vam je naklonjena.

LJUBAV: Dolazi vam prilika za flert sa osobom koju ste nedavno upoznali. Pred vama je šansa da dođete do nove veze. Spremni ste da se ponovo zaljubite i da uđete u nov emotivni odnos.

ZDRAVLJE: Stvarajte zdravije navike kako biste imali bolju i stabilniju situaciju na ovom polju. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu rešiti neke tegobe iz prošlosti.

Negativac, odbijanje, čovek, žena

shutterstock

Foto: shutterstock

VAGA

POSAO: Lako možete da utičete na donošenje novih poslovnih odluka. Unosite povoljne promene u svoje radno okruženje. Potrudite se da uvek budete ažurni i vredni.

LJUBAV: Nije povoljan dan za početak veze. Ako imate partnera očekuju vas manje nesuglasice sa njim. Važno je da se maksimalno posvetite ostvarenju boljeg odnosa.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa plućima kod vas u narednom periodu. Bićete podložni tegobama poput učestalog kašlja. Pazite da ne dođe do bronhitisa ili upale pluća.

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuju vas manje promene kada je u pitanju posao, moguće je da nećete duže vreme biti na istom radnom mestu. Pred vama je turbulentan period u kojem će biti tenzija.

LJUBAV: Dobro se osećate pored vašeg partnera i zadovoljni ste odnosom koji imate. Pred vama je povoljan dan kada je u pitanju vaše polje emocija, uživate u lepim trenucima.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vam se vraćaju u narednom periodu, pa je zato važno da budete jako oprezni. Očekuje vas faza u kojoj biste mogli da imate razne zdravstvene tegobe.

STRELAC

POSAO: Imate jako dobru intuiciju pa je važno da slušate svoj unutrašnji glas pri donošenju novih poslovnih odluka. Posvetite se svom poslu i imaćete dobre rezultate danas.

LJUBAV: Imate dobar odnos sa osobom do koje vam je stalo. Možete da očekujete da će vaša veza u budućnosti napredovati. Spremni ste da napravite korak dalje kako bi učvrstili odnos.

ZDRAVLJE: Moguć je nizak pritisak kod vas ili problemi koji se tiču malaksalosti, nesvestice, vrtoglavice i sličnih stanja. Pred vama je nepovoljan period kada je u pitanju zdravlje.

žena, molitva, problemi, stres

shutterstock

Foto: shutterstock

JARAC

POSAO: Nije povoljan dan za novu poslovnu saradnju. Potrudite se da generalno sada ne planirate neke nove poslove jer bi sve moglo da vam krene po zlu na neki način.

LJUBAV: Pitanje je da li ste krenuli pravim putem sa voljenom osobom. Često oboje imate veće nedoumice i niste spremni da pokrenete teme vezane za zajedničku budućnost i nove odluke.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom kod vas u narednom periodu. Pred vama je nepovoljna faza u kojoj ćete biti skloni novim zdravstvenim problemima.

VODOLIJA

POSAO: Na putovanju ćete imati neke komplikacije, pa bi za sada bilo bolje da ne planirate neke dalje destinacije. Potrudite se da važne poslove ipak obavljate samostalno u lokalu.

LJUBAV: Imate utisak da voljena osoba nije sasvim iskrena prema vama i smatrate da tako nešto vi niste zaslužili. Važno je da pokušate da otvoreno porazgovarate o svemu.

ZDRAVLJE: Problemi sa disajnim putevima su naglašeni kod vas u narednom periodu. Dolazi vam faza koja bi mogla da vam donese brojne probleme i poteškoće na ovom polju.

RIBE

POSAO: Pazite na svoje troškove jer biste mogli da imate veće probleme na poslu ako ne budete pazili. Moguće je da ćete ući u neki nedozvoljeni minus ili da ćete imati neku veću štetu.

LJUBAV: Imate utisak da gubite stabilnost u braku i da je sve poljuljano. Razmislite da li ste i sami doprineli takvoj situaciji na ljubavnom polju. Važno je da preuzmete odgovornost.

ZDRAVLJE: Problemi sa hormonima su naglašeni kod vas u narednom periodu. Posetite lekara kako biste se sa njim posavetovali oko toga da li vam je potreban bilo kakav vid terapije.

posao, kolege, stres, tim, uspeh

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija