Pare, novac, dečko, devojka, par
Shutterstock
Novac, žena, sreća, bogatstvo, pare

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Potrebno je da budete spremni na to da poslušate svoje nadređene. Nećete imati koristi od sukoba sa autoritetima. Ponekad je potrebno da se pomirite sa trenutnim statusom.

LJUBAV: Pomalo ste hladni, niste preterano fokusirani na ljubavne odnose jer vas brine posao. Ako imate partnera on može izraziti nezadovoljstvo jer mu niste posvećeni u onoj meri kao pre.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa radi redovne kontrole. Mogući su neki problemi sa zubima ili desnima. Redovno održavajte higijenu usne duplje i pogotovo vodite računa o zubima.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Dolazi vam poslovna ponuda iz daleka. Na vama je odluka da li ćete pristati, ali u pitanju je veoma isplativ posao. Ukoliko budete odlučili da kažete da, veoma brzo vam sledi putovanje.

LJUBAV: Dopada vam se osoba rođena u znaku Jarca ali ona deluje pomalo hladno u komunikaciji sa vama. Ne treba da gubite nadu, samo joj dajte vremena da se opusti.

ZDRAVLJE: Proverite holesterol u krvi za svaki slučaj. Vodite računa o svom zdravlju, pogotovo o ishrani. Ako ste već imali neke smetnje vezane za kardiovaskularni sistem.

BLIZANCI

POSAO: Dolazite do značajnog poboljšanja na polju finansija. Može se reći da ste konačno ostvarili stabilnost i da ste zadovoljni. Imate utisak da vam konačno kreću stvari na bolje.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je malo starija od vas ali vas to ne sprečava da ostvarite komunikaciju sa njom. Želite bolje da se upoznate i da procenite da li i sa njene strane postoji interesovanje.

ZDRAVLJE: Ne konzumirajte alkohol. Makar nemojte da preterujete u tome. Čaša vina s vremena na vreme neće da vam naškodi ali izbegavajte neumerenost u bilo čemu.

Novac, žena, sreća, bogatstvo, pare

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Nastavlja se povoljan period za bavljenje javnim poslom ili za javna izlaganja, prezentacije, predavanja. Generalno ste u fazi u kojoj od strane šireg okruženja možete dobiti pohvale.

LJUBAV: Povoljan je period za ozbiljan razgovor o braku i zajedničkom životu sa voljenom osobom je pred vama. Ako je to ono što želite- onda samo napred! Predložite joj promenu.

ZDRAVLJE: Moguće su alergijske reakcije tokom današnjeg dana, pa povedite računa ako ste već imali probleme sa tim. Izbegavajte rizične grupe namirnica i pazite na sebe.

LAV

POSAO: Možete da očekujete naporan dan i dosta poslovnih obaveza. Pokušajte da se ne nervirate previše. Razumno je da postoji neki stres i da ste mu podložni u ovom periodu.

LJUBAV: Stabilna situacija na emotivnom planu vam uliva osećaj sigurnosti. Za sada još uvek ne biste ništa menjali. Odgovara vam osoba sa kojom delite život i smatrate da je baš tako trebalo da bude.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa organima za varenje. Stomak i probava su vam jako osetljivi, pa su moguće razne tegobe. Pazite na svoju ishranu, čuvajte svoj stomak.

Stomak, bol, devojka

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

DEVICA

POSAO: Moguć je dobitak na sreću! Očekuju vas veoma pozitivne okolnosti u kojima ćete profitirati lako i brzo. Pred vama je jako povoljan dan u kom ćete imati sreće.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni danas ćete upoznati svoju novu ljubav! Očekuju vas veoma važna sudbinska dešavanja. Samo je potrebno da se opustite i prepustite osobi koja želi vam udovolji.

ZDRAVLJE: Proverite svoju dioptriju za svaki slučaj. Postoje naznake za manje probleme sa očima ili vidom. Obratite pažnju, ako imate česte glavobolje javite se svom lekaru.

VAGA

POSAO: Dolazi vam značajno poboljšanje prihoda koji dolaze od privatnog posla. Možete da očekujete stabilnu situaciju. Pred vama je šansa da iskoristite lepe aspekte i da ubirate plodove rada.

LJUBAV: Pokušavate da održite skladne bračne odnose ali vam to ne polazi za rukom s obzirom na partnerovo raspoloženje. Ponekad ste umorni od njegove negativnosti.

ZDRAVLJE: Osetljiva bešika je naglašena. Moguća je prolazna prehlada donjeg dela stomaka ili problem zbog neke bakterije. Ako primetite bilo kakve simptome javite se svom lekaru.

PROČITAJTE JOŠ:

ŠKORPIJA

POSAO: Ako tokom današnjeg dana budete potpisali neki ugovor, možete da očekujete da će vam on značajno poboljšati status na radnom mestu. Dolazi vam prilika da se na neki način osigurate.

LJUBAV: Teško pokazujete svoje emocije ali ste spremni da ljubav dokažete na delima. Ozbiljni ste i odgovorni prema partneru. Nadate se da će on imati razumevanja za vaše ćutanje.

ZDRAVLJE: Problemi koji su vas mučili se polako smiruju i osećate se dosta bolje. Ovaj period je povoljan za oporavak ako ste imali neku manju intervenciju. Pred vama su dobri dani.

STRELAC

POSAO: Ukoliko očekujete prihode tokom današnjeg dana, oni će vam doći. Moguće je značajno poboljšanje finansija. Na ovom planu sve ide kao što ste želeli, pa nemate veće brige.

LJUBAV: Osećate se zaštićeno i sigurno pored voljene osobe. Razmišljate o braku i zajednici. Ipak, još uvek niste spremni na sasvim konkretan korak ka tome jer vam je potrebno još malo vremena.

ZDRAVLJE: Pojačan apetit i čula, želja za uživanjem je naglašena kod vas danas. Ugodite sebi i nemojte da se brinete previše. Na zdravstvenom planu ne biste trebali da imate veće probleme.

Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Nema razloga da razmišljate o tome da li ste dovoljno autoritativni... Vaša dela govore više od reči. Svi u okruženju vas posmatraju kao osobu koja je vredno radila i stekla sve ono što ima.

LJUBAV: Želite da pokažete voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje. Preuzimate inicijativu i ulogu dominantnog partnera. Moguće je da će druga strana biti iznenađena i da će joj to veoma prijati.

ZDRAVLJE: Odmarajte koliko možete. Nije povoljan dan za preteranu aktivnost, više će vam prijati usporeni tempo bez bilo kakvog forsiranja. Potrudite se da izdvojite više vremena za san.

VODOLIJA

POSAO: Maksimalno ste fokusirani na ostvarenje cilja koji ste sebi zarctali. Nećete se zaustaviti dok sve ne budete doveli u red. Imate mnogo poslovnih obaveza ispred sebe danas.

LJUBAV: Skloni ste tajnim vezama, a današnji dan vam upravo donosi priliku za to. Dolaze vam nova uzbuđenja. Moguće je da ćete upoznati osobu koja na neki način nije rešila stvari sa starim partnerom.

ZDRAVLJE: Cirkulacija je nešto slabija, pa povedite računa. Inače, pored toga ne biste trebali da imate bilo kakve veće probleme ili smetnje. Stanje vam je generalno stabilno.

Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RIBE

POSAO: Dolazite do jasnih rezultata svog truda i zadovoljni ste onim što vidite. Poslovna situacija je sve bolja. Vraća vam se osmeh na lice jer vidite da ste na dobrom putu da ostvarite ambicije.

LJUBAV: Vraća vam se komunikacija sa osobom koja vas je ranije jako privlačila. Dobijate novu šansu da je osvojite. Potrudite se da ovaj put iskoristite tu mogućnost na pravi način!

ZDRAVLJE: Odlično se osećate, iskoristite ovaj povoljan dan za opuštanje i uživanje. Ne očekuju vas zdravstveni problemi, veseli ste, puni energije i dobrog raspoloženja. Blistate od sreće!