horoskop, magija
shutterstock
horoskop, magija

shutterstock

Foto: shutterstock

Od predaka smo nasledili izgled, način razmišljanja, spiritualnost, emocije. Koliko generacija traje porodično prokletstvo! Verujete li u ovo?

Mogu se naslediti i problemi sa bolestima zavisnosti, oboljenja, neuspesi i na tim "zamkama" porodičnog stabla treba raditi kako se ne bi ponavljale.

Šamani i filozofi su odavno uočili značaj njihovog uticaja na nas i pribegavali su različitim spiritualnim čišćenjima.

Maksimalan uticaj suptilnih tela naših preminulih predaka ne prelazi četvrto koleno. Dakle, značajan uticaj seže do naših čukunbaba i čukundeda, ne dalje od toga.

Izgubljene duše

Tada možemo imati osećaj teskobe, strah, nedostatak energije, a u najekstremnijim slučajevima, dešava se da vremenom sudbina krene u smeru pokojnikove sudbine.

Ponavljanje sudbina

Čest je slučaj da siromašni roditelji koji su ceo život mukotrpno radili da bi stekli osnovne stvari za život, ulažu u naslednike i njihovo obrazovanje. Iako ovo rade iz najbolje namere, ostavljaju nam svoje neostvarene želje, životne modele, terete i ponavljajuće sudbine. Veliki broj ljudi ne ume da se otrgne od ovih uticaja i ceo život ima utisak da živi nečiji "tuđ život".

Uticaj prethodnih generacija

1) Prva generacija - Ja.
2) Druga generacija - predstavljaju naši roditelji i oni formiraju naše telo, zdravlje, prenose nam uverenja i sheme ponašanja.
3) Treća generacija - predstavljaju naše bake i deke i oni su odgovorni za naš intelekt, talente i sposobnosti.
4) Četvrta generacija - naše prababe i pradede i oni su odgovorni za našu radost i harmoniju u životu i naše materijalno blagostanje.
5) Peta generacija - naše čukunbabe i čukundede su odgovorni za našu bezbednost u životu.