moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen
Shutterstock, ilustracija
horoskop, zodijak, astrologija

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Na poslovnom putovanju možete da ostvarite priliku za saradnju koja će vam biti veoma značajna. Pred vama je period u kojem ćete biti spremni za pregovore.

LJUBAV: Novo poznanstvo u vama budi nove emocije i osećaj jakog uzbuđenja. Želite da se približite toj osobi što pre. Pred vama je povoljan period za početak nove ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Pazite na osetljive sinuse koji bi mogli da budu jedan deo vaših problema sa zdravljem. Oko svega se na vreme posavetujte sa vašim lekarom.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Na poslovnom planu možete da očekujete priliku da promenite neke stvari koje vam nisu odgovarale. Potrudite se da budete aktivni oko izvršavanja poslovnih obaveza.

LJUBAV: Možete da očekujete poznanstvo sa osobom koja će od samog početka biti zainteresovana za ozbiljnu vezu sa vama. Povoljan je period za ljubav kod vas.

ZDRAVLJE: Pazite na višak kilograma. Pred vama je faza u kojoj možete da budete skloni preterivanju po pitanju unosa hrane i pića pa se potrudite da na neki način budete umereniji.

Dijeta, mršavljenje, kilogrami, ishrana, debljina

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete biti skloni donošenju pogrešnih odluka. Povedite računa o tome od koga dobijate informacije. Proverite sve novosti koje danas budu došle do vas da li su istinite.

LJUBAV: Rastrojeni ste i negativnu atmosferu i raspoloženje koje imate na poslu prenosite i na svog partnera. Nije vam ni malo lako da vaš odnos stbilizujete, imate dosta konflikata.

ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivim očima. Pred vama je period u kojem možete da budete skloni nekim tegobama kada se radi o vidu ali i o predelu glave i slepoočnica.

RAK

POSAO: Moguće je da imate utisak da ne možete da ostvarite promenu koja vam je neophodna kako biste na poslu napredovali. Nije vam lako da na ovom polju ostvarite željeni pomak.

LJUBAV: Moguće je da će vam se ukazati prilika za početak veze sa osobom koja nije sasvim slobodna. Nije vam ni malo lako da vaš odnos na pravi način stabilizujete.

ZDRAVLJE: Nesanica vas prati, a onda i umor. Pred vama je period u kojem ćete imati dosta problema na ovom polju. Izbegavajte stresne situacije i posvetite se svojim potrebama.

LAV

POSAO: Pred vama je dan u kom nećete biti opterećeni poslom. Možete da očekujete priliku da napravite mali predah. Posvetite se svojim obavezama koje treba da vam budu prioritet.

LJUBAV: Povoljan je dan za flert, nova poznanstva i komunikaciju sa suprotnim polom. Atraktivni ste i zračite. Možete da očekujete da ćete imati veliki broj novih dešavanja.

ZDRAVLJE: Nemate probleme sa zdravljem. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži i iz vas izbija neka pozitivna energija koja vas prati. Možete da očekujete generalno povoljan period.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete dobru komunikaciju sa nadređenima, kao i kolegama. Pred vama je povoljan dan za posao u kojem ćete uspeti da obavite dosta korisnih stvari.

LJUBAV: Voljena osoba pokazuje da nije spremna da napravi sledeći korak u vašoj vezi i moguće je da se vama njen stav ne dopada. Nije vam lako da balansirate na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete skloni tegobama koje su vezane za probleme sa zubima i desnima, pa se pazite.

PREPORUČUJEMO:

 

VAGA

POSAO: Sreća vas prati, možete da očekujete neki dobitak ili povoljne okolnosti koje dovode do poslovnog napredovanja. Sudbina će biti na vašoj sztraani po pitanju poslovnog napredovanja.

LJUBAV: Uživate u raznim avanturama i niste spremni da svoje srce poklonite samo jednoj osobi. Očekuje vas povoljan period kada je u pitanju ljubavno polje.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate i zdravlje je dobro. Pred vama je period u kojem ćete biti generalno zadovoljni svojim stanjem na ovom planu. Nemate veće probleme.

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas prilika da se pokrenete na poslovnom planu i da ostvarite pomak kojem ste se nadali duže vreme. Nije vam bilo ni malo lako da stvari iz prošlosti menjate.

LJUBAV: Moguće je da vam se dopada neka osoba koja je rođena u vatrenom znaku- Lav, Ovan ili Strelac. Očekuje vas period u kojem ćete biti zadovoljni novim ljubavnim dešavanjima.

ZDRAVLJE: Osećate se generalno dobro. Ne bi trebalo da bude većih poteškoća na ovom polju kod vas u narednom periodu. Povedite računa o svojim navikama za svaki slučaj.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

STRELAC

POSAO: Sklapanje novog poslovnog ugovora je za vas jako važan korak. Možete da očekujete splet povoljnih okolnosti kojima ćete biti zadovoljni na poslovnom polju.

LJUBAV: Možete da se oslonite na emotivnog partnera koji vam pruža sve što vam je potrebno. Vaš odnos je iskren, postoji međusobno nadopunjavanje i osećate se dobro zbog toga.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa hormonima su naglašeni kod vas. Nije vam ni malo lako da rešite situaciju koju imate na ovom polju. Dosta toga vas sada opterećuje.

JARAC

POSAO: Očekuje vas veliki broj obaveza, moguće je da danas ne možete da računate na bilo čiju pomoć. Vreme je da se oslonite kao i uvek do sada-na sebe i svoje sposobnosti.

LJUBAV: Potrudite se da voljenoj osobi pokažete da možete da postignete kompromis iako vam je način razmišljanja sasvim drugačiji. Važno je da iskreno pričate o svemu što vas muči.

ZDRAVLJE: Moguć je manji pad imuniteta. Pred vama je povoljna faza u kojoj ćete biti podložni novim problemima na polju zdravlja, pa povedite računa o tome.

Mama, ćerka, devojčica, porodica

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Pred vama je veoma povoljan dan. Svaki korak koji budete napravili vas sada može odvesti do poslovnog uspeha. Važno je da se posvetite svojim prioritetima na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da ćete imati priliku za romantično putovanje sa voljenom osobom. Radujete se zajedničkom izletu koji ste planirali. Možete da očekujete veoma povoljan dan.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Pred vama je dan u kojem ćete biti zadovoljni situacijom koju imate na ovom polju. Možete da očekujete generalno dobar dan za vas danas.

RIBE

POSAO: Moguće je da nećete imati baš sve pod svojom kontrolom danas i da vas očekuju manje nesuglasice sa poslovnim okruženjem. Nije vam lako da nađete balans sa vašim saradnicima.

LJUBAV: Ukoliko ste se upustili u neku neobaveznu vezu, moguće je da ćete poželeti nešto više od toga. Nije vam lako da sa partnerom sa kojim se viđate iskreno razgovarate o svemu.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i alkohol koji mogu da budu veoma štetni za vaše zdravlje. Očekuje vas period u kojem ćete biti podložni novim problemima na ovom polju.

Astrologija kaže da osobe u ovom znaku najčešće se razvode!

AUTOR: Index/M.M. DATUM I VREME: 13.11.2019. 10:06 I nisu živeli srećno sve do kraja svog života... Foto: Shutterstock, ilustracija A ako ste rođeni u jednom od ovih horoskopskih znakova, dobro razmislite pre nego što odlučite da se venčate jer imate veće šanse za razvod od preostalih znakova zodijaka: Blizanci Prevrtljivi Blizanci jedan dan žele jedno, a drugi nešto sasvim drugo, pa su s razlogom dospeli na ovu listu jer od njih nikad ne znate šta možete očekivati.

 

BONUS VIDEO:

Počela je paklena godina četvorke! Spremite se za mučne promene!