Ako želite dečaka, vodite ljubav  u stojećem položaju
Shutterstock
Ako želite dečaka, vodite ljubav  u stojećem položaju

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ako prihvatimo da u ljubavi, kao i u ratu, postoje strategija, ratnici i žrtve, napad i odbrana, onda ne bi trebalo da nam smetaju trikovi koje koriste zaljubljeni kako bi osvojili nekoga ili zadržali interes voljene osobe. Naravno, svaki horoskopski znak ima svoje načine i metode da ostvari ciljeve, a evo i kako se treba ponašati shodno tome, da ne bismo postali žrtve.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovan

Prvo će vas navesti da mu priznate svoja osećanja i u momentu kada budete mislili da se vaša veza razvija i vodi nečemu, on će početi da se udaljava - ili će nestati na nekoliko dana ili se neće javljati na telefon ili će vam jednostavno reći da ne oseća isto i da mu je trenutno potrebna sloboda!

Bik

Bik nije varalica u ljubavi. Smatra da ne treba koristiti strategije, kada je ljubav u pitanju - ili si zaljubljen ili nisi! On će se, međutim, poslužiti nekim trikom samo ako je ljubomoran. I šta radi u tom slučaju? Menja stil oblačenja, postaje nedosledan, provocira i dobacuje zajedljive komentare.

Blizanci

Oni su po prirodi varalice i nikada ne sede mirno kada su u vezi! Ne služe se konkretnom strategijom, njihovi trikovi su uvek drugačiji i zavise od okolnosti i ljudi pored njih. Možda vam je obećao romantično veče u dvoje, a onda iznenada organizovao zabavu sa svojim prijateljima to isto veče. Česta pojava je i ta da ne odgovara na vaše poruke ili je konstantno zauzet.

Ljubomora prevara špijuniranje preljuba

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Rak

Ovaj znak je poznat po svojim emocionalnim ucenama i uvek imajte na umu da će pokušati da testira vaša osećanja pomoću određene taktike. Možda ste se dogovorili da provedete dan odvojeno, sa svojim društvom samo, ali vas on zove u poslednjem trenutku i kaže kako se oseća loše i kako ste mu potrebni.

Lav

Lav voli da flertuje i žudi za ljubavnom potvrdom, kako bi zadovoljio svoj ego. Kod njega je čas hladno, čas vruće. Nemojte se začuditi, ako posle vrlo strastvene noći koju ste proveli zajedno, nestane na 2,3 dana. Jednostavno, želi da vidi da li ćete ga tražiti.

Devica

Devica nema reputaciju igrača u ljubavi i ne služi se trikovima da bi nekoga impresionirala. Naravno, nekada se posluži nekom strategijom, ali to ne radi da biste se zaljubili u nju, već da se uveri da li za vašu vezu postoje izgledi ili ne. Može vam postavljati čudna pitanja, opet, ne da biste upali u zamku, već da vidi kako razmišljate i kako se ponašate u određenim situacijama.

PREPORUČUJEMO I OVO:

Vaga

Ako želi, Vaga može da bude prvak u ljubavnim igricama i trikovima! Nju uzbuđuju te igrarije. Kako bi pokrila svoju nesigurnost, spremna je da postavlja zamke, samo da bi videla da li ćete se upecati. Nemojte se iznenaditi ako vam jednog dana izjavi ljubav, a nedugo zatim je vidite kako flertuje sa drugima.

Škorpija

Škorpija u ljubavi uvek ima plan i strategiju. Poslužiće se trikovima samo ako želi da vam dokaže nešto ili ako nije sigurna da je želite. Na svaki način će pokušati da vas napravi ljubomornim. Još jedna smicalica ovog znaka jeste da vas muči kada ne radite ono što je njoj po volji. Niste je pozvali telefonom na vreme? Niste pokazali dovoljno svoj interes za nešto njoj važno? Zapostavili ste je? Nestaće u trenutku kada to budete najmanje očekivali i ostaviće vas u čudu.

Strelac

Činjenica je da mu je nekad draže da izađe sa najboljim ortacima, umesto sa vama, ali to ne čini namerno niti da bi vas povredio. Jednostavno je društven i želi da se oseća slobodno. Kada vam kaže da ne želi da se vezuje, mislite da vam direktno govori svoje namere. Ali znajte da je i to samo još jedna igrica i da time želi da se još više zbližite.

Poljubac

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Jarac

Neretko će iskušavati vaše strpljenje i izdržljivost da bi video da li zaista ispunjavate uslove da budete zajedno. Jedan od takvih testova na koji će vas staviti jeste da vidi vašu rekaciju kada vam otkaže sastanak zbog posla. U tom slučaju ne treba da započinjete svađu ili da mu gunđate.

Vodolija

Vodolija je težak slučaj, jer sa njim nikad ne znate na čemu ste. Vrlo je moguće da doživite sledeći scenario: nakon što ste proveli jedan strastveni vikend zajedno, on vam iznenada telefonira i govori kako je otputovao sa najboljim ortacima na nekoliko dana!

Ribe

Možda će vam reći kako je njihov bivši velika muzička zvezda ili kako ima puno udvarača, pa ne zna prosto kako da izabere. Nemojte pridavati tome previše značaja, jer to radi zbog nesigurnosti u sebe ili želi da vam pokaže koliko vredi. A može se desiti i da vam kaže kako noćima ne može da zaspi, jer misli samo na vas!