KOJOJ GRUPI PRIPADATE? Ovi horoskopski znaci su ubedljivo najgori VOZAČI, a postoje i oni koji nikad nisu dobili SAOBRAĆAJNU KAZNU!

Američko istraživanje otkrilo.

Vožnja sudar panika nesreća
 Foto: Shutterstock

Američko istraživanje sprovedeno na sto hiljada ispitanika pokazalo je da najviše saobraćajnih kazni dobijaju vozači rođeni u horoskopskom znaku Riba. Slede ih Ovnovi, Vodolije, Jarčevi i Vage.

Najmanje kazni dobili su Device, Strelčevi i Blizanci. Vage su učestvovale u najviše prometnih nesreća, a slede ih Škorpioni, Jarčevi, Ovnovi te Vodenjaci. U najmanje nesreća učestvovali su Blizanci, Rakovi i Lavovi.

 

Vaga

Vaga žudi za ravnotežom i ne voli donositi odluke na brzinu. To nije dobra karakteristika za vožnju jer za volanom često treba brzo reagovati.

Vodolija

Iako oba spadaju u grupu vazdušnih znakova, Vodolija je gotovo dijametralno suprotan od Vage. Dok Vaga ne voli da odlučuje na brzinu, Vodolija je dosta impulsivna.

Ovan

Ovan je egocentričan znak i uglavnom misli samo na sebe te ima tendenciju preticati pre nego što proveri namere drugih vozača. Zbog toga je eventualna prometna nesreća gotovo neizbežna.

horoskop škoprija
 Foto: Profimedia

Ribe

Ribe nisu silovite poput Ovna, više su sanjari te puno vremena provode sanjareći. Vožnja zahteva potpunu koncentraciju, nešto što mnoge Ribe ne mogu dati.

Škorpija

Škorpije su sklone ludovanju na putu što ima veze s njihovim instinktom za osvetom onima koji su im učinili nažao. Presecite im put i velika je verovatnoća da će vas slediti kako bi vam učinili isto.

Bik

Bik pati od sličnih problema kao drugi životinjski znak, Ovan. Zna da tera samo po svome, a zbog te izrazite tvrdoglavosti ima tendenciju prolaska kroz crveno svetlo.

 

Strelac

Strelčevi vole da rizikuju. Srećom, iskusni su u tome, ali isto tako vole da pričaju, pa ih možete videti kako telefoniraju dok voze.

Jarac

Jarčevi su često fokusirani isključivo na cilj, što znači da više razmišljaju o krajnjoj destinaciji nego o tome kako će stići tamo.

Device

Device su vrlo detaljne i sistematične, stoga se uvek drže propisane brzine i nije im teško da stanu na kočnicu. Jedino što mogu da uzrokuju je kolona vozila iza njih.

Blizanci, horoskop
Foto: Profimedia.rs

Rak

Ovaj vodeni znak predodređen je za porodični život, a čak i na ostale učesnike saobraćaja gleda kao na članove svoje proširene porodice.

Blizanci

Blizanci su odlični u obavljanju više radnji odjednom, pa su sposobni da se za vreme vožnje šminkaju, menjaju radio stanice i piju kafu.

Lav

Vatreni Lavovi su velikodušni i vole da dele put s ostalim vozačima, a možda ih baš njihov veliki ego tera da budu najbolji vozači.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi