Horoskop zodijak horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Shvatićete da je prošlost daleko iza vas i da vas više nijedna emotivna rana ne peče.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kiron je u znak Ovna ušao 18. 02. 2019. godine, a izlazi iz Ovna 14. 04. 2027. godine. Ovo je jedan od najvažnijih tranzita Kirona, jer će se dugo zadržati u prvom znaku Zodijaka, čak 8 godina. Znak Ovna simbol je naše ličnosti, naših sposobnosti i skrivenih talenata. Ovaj znak jasno kaže – Ja sam, Ja postojim.

Kiron u Ovnu nas tokom 8 godina uči kako da bolje razumemo sebe, prepustimo se lakše promenama i shvatimo svoju životnu svrhu. Prema grčkoj mitologiji Kiron je sin Saturna i nimfe Filire, a rođen je kao kentaur (pola čovek, pola konj).

Roditelji su ga zbog izgleda napustili još u ranom detinjstvu i to je bila Kironova prva i najveća rana na duši.

Numerologija, astrologa, horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

Nakon smrti, Kiron je na nebu predstavljen kao kentaur, sastavljen od najsjajnijih zvijezda. Kiron je simbol patnje, bola i rana koje nisu zarasle, a njegov ulazak u znak Ovna pomaže da pronađete skrivene rane u svojoj duši i napokon ih zalečite.

 

Svakog dana budite ponosni na sebe, zahvalite se svom telu na energiji, srcu na divnim emocijama i duši na čistoći. Budite iskreni prema sebi, ali ne kritični. Postanite dobronamerni prema svom biću. Zbližite se sa sobom, zagrlite sebe i pođite putem isceljenja. Ako u ovom periodu naučite kako da sami sebi postanete najbolji prijatelj, očekuje vas blistava budućnost o kakvoj niste mogli ni sanjati…