SVOJ "PRLJAV VEŠ" ZADRŽAVA ZA SEBE Kažu da je Škorpija zbog ovih osobina najbolji znak u horoskopu!

Možda se pronađete u tekstu...

kapa, beretka, mobilni, selfi, moda, devojka, stil
 Foto: Shutterstock, ilustracija

Škorpija je osmi znak Zodijaka. Pokupila je od Ovna upornost, od Bika zavodljivost, od Blizanaca dobru komunikaciju. Od Raka je uzela osetljivost i intuiciju, a od Lava želju za dominacijom.

 

Devica joj daje analitičnost, a želju za partnerstvom je dobila od Vage. Kada na ovo sve dodamo i strast i energiju, dobijamo jednu Škorpiju.

Ona je vodeni znak pored Raka i Riba, tako da je veoma senzualna i osetljiva, samo ne pokazuje to uvek kao ova druga dva.

NJIMA VREME NE MOŽE NIŠTA Sreća ih prati u zrelijim godinama! Znakovi koji će starost dočekati u izobilju!

MODA, ČIZME, TREND, STIL, JESEN
Foto: Shutterstock, ilustracija

Pošto je po kvalitetu fiksni znak, onda jako teško menja mišljenje i ne voli da se prilagođava.

Ipak, nije lako biti Škorpija, ali u čemu je to ona bolja u odnosu na druge znakove saznajte u tekstu.

Odlučna je

Kad Škorpija nešto zacrta ne odustaje od toga. Trudi se da sve uradi kako je zamislila bez obzira na to kakve prepreke ima. Za nju je svaki problem samo mali korak do uspeha, koji će uspešno moći da prevaziđe.

HOROSKOP ZA 3. NOVEMBAR Vaš partner oseća da nešto krijete! Smanjite troškove, imaćete velikih novčanih problema!

parfem, kozmetika, moda, žena
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ponosna je

Ne dozvoljava da iko išta loše priča o njoj. Trudi se da zadrži dobar ugled bez obzira na sve. I kad greši, greške pravi tako da ih samo ona zna. Svoj 'prljav veš' zadržava za sebe, što je za svaku pohvalu.

Strastvena je

Škorpija je jedan od najstrastvenijih znakova Zodijaka. Ona zna ko joj se dopada, kako da bude sa tom osobom, šta toj osobi treba da pruži, da bi je zadržala. Strasti su uvek jake i njoj je ta oblast veze veoma važna. Ako tu nešto ne funkcioniše, onda neće ni moći da ostane u takvoj vezi.

 

Posvećen je prijatelj

Nema puno prijatelja jer se ne otvara previše drugima, pa i ne želi da gradi površne odnose sa svima. Kod nje je uvek ''sve ili ništa'' u prijateljstvu. Ne dozvoljava svima da joj priđu ali kada jednom uspete dobili ste prijatelja za ceo život.

Iskrena je

Ipak, ova njena osobina je više izražena ako ste joj prijatelj koji joj je baš blizak. Ako joj niste bitni, onda Vam nikad neće reći svoje mišljenje, jer nema potrebe da troši reči ni vreme. Nekad može biti surovo iskrena i tako može da povredi osobe koje voli. Mada svi to od nje i očekuju.

Vage će imati burnu svađu sa partnerom koja rezultira raskidom, a ovaj znak očekuje veliki novčani dobitak!

Evo šta nas očekuje u mesecu koji je pred nama... Ovan Posao: Na samom početku meseca Venera će ući u znak Strelca i doneti nove poslovne izazove i avanture. Velike su šanse da ćete biti gladni znanja i iskustva i da ćete sa velikim entuzijazmom da obavljate svoj posao.

 

BONUS VIDEO:

Najbolje obučen muškarac u Srbiji

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi