Trudnoća, trudnica
Profimedia.rs
Trudnoća, trudnica

Profimedia.rs

Trudnoća, trudnica, Foto: Profimedia.rs

Za trudnoću se obično govori da je "blaženo stanje", ali tih devet meseci je i razdoblje koje je drugačije u životu svake žene, a na to kako će trudnoća izgledati utiče i horoskopski znak. Ukoliko ste trudnica ili mama, sestra, suprug, prijateljica jedne trudnice, u nastavku pročitajte što očekivati od njih na osnovu horoskopa.

OVAN

Trudnicama rođenima u ovom znaku trudnoća neće biti razlog da odustanu od bavljenja fizičkom aktivnošću. Upravo suprotno, biće im podsticaj u donošenju odluke da ostanu aktivne, pa se nemojte iznenaditi ako se javi sa časa joge.

BIK

Ova će trudnica biti jedna od onih koje kreću s temeljnim pripremama od prvog dana trudnoće. Ipak, najbitnija će joj biti bebina ishrana, pa će se odmah baciti na proučavanje recepata za dečju hranu.

BLIZANAC

Trudnica u ovom znaku odmah će se baciti na potragu za prijateljicom trudnicom kako bi njeno dete i pre nego dođe na svet imalo prijatelje.

Trudnica, vožnja

Shutterstock

Trudnica, vožnja, Foto: Shutterstock

RAK

Ova trudnica biće jako, jako emotivna, sama će plesti odeću za svoju bebu i odmah joj kupiti prvu plišanu igračku.

LAV

One će iskoristiti svaku priliku da se pohvale svojom srećom članovima porodice i prijateljima.

DEVICA

Trudnice rođene u ovom znaku biće oprezne svih devet meseci, odmah će proučiti zdravu ishranu i paziti na svaki detalj tako da tokom devet trudničkih meseci žive na najzdraviji mogući način.

Trudnica Trudnoća

Shutterstock

Trudnica Trudnoća, Foto: Shutterstock

VAGA

Vage vole da se njihove bebe oblače po poslednjim modnim trendovima, tako da će se trudna Vaga odmah baciti na šoping.

ŠKORPIJA

Kada su u pitanju trudnice rođene u ovom znaku, najteži teret podneće njihovi partneri, jer će one iskoristiti trudnoću kao način da dobiju baš sve što žele.

STRELAC

Trudnice rođene u ovom znaku dobiće snažnu želju da nabave psa ili mačku kako bi njihova beba bila u društvu kućnog ljubimca od prvog dana.

Trudnica, čokolada

Shutterstock

Trudnica, čokolada, Foto: Shutterstock

JARAC

Ova trudnica neće se zamarati odećom, igračkama i svim drugim "sitnicama", nego će odmah proveriti kakvo je stanje sa školama u njenom gradu i otvoriti račun za fakultetske dane svog deteta.

VODOLIJA

Trudnice rođene u ovom znaku baciće se na proučavanje nekonvencionalnih metoda vaspitavanja deteta.

RIBA

Smisliće dugačak popis neobičnih imena za svoju bebu, a dok biraju ime po zidovima dečje sobe iscrtavaće oblake.