Muškarac, tuga, raskid, svađa
Shutterstock, ilustracija
Par, raskid, tuga, depresija, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovan

Ovnovi ne umeju da lažu i za njih je poprilično teško da održavaju lažnu sliku o vašoj vezi. Ono što vidite to i dobijate. Tačno ćete znati da li i dalje osećaju isto, tako što će vam biti potpuno posvećeni. Ako nisu zainteresovani, oni neće viriti kroz ključaonicu – tačno ćete znati. Biće vam teško da čujete od njih direktno da je kraj, ali bar ćete znati na čemu ste.

PROČITAJTE I:

 

Bik

Nekada vam je vaš Bik kupovao (ili kupovala) cveće, čokoladice i najbolje parfeme, međutim, toga više nema. Možda će vas izvesti na večeru, ali vi nećete biti sigurni da li vas sluša dok pričate i da li kompletno obraća pažnju na vas. Nekada dugi, senzualni poljupci postali su rekti, brzi i površni. Ovo su sigurni znaci da je vaš Bik postao nezainteresovan za vas.

Budite obazrivi, onaj koga smatrate prijateljem vas IZDAJE! Namešta vam PREVARU!

AUTOR: www.astrousluge.com/M.M. DATUM I VREME: 16.08.2019. 05:00 Evo šta univerzum predviđa danas... Foto: Shutterstock, ilustracija OVAN POSAO: Nećete biti opterećeni novim poslovnim dešavanjima. Današnji dan vam prolazi prilično lagodno. Bez većih trzavica ili obaveza. Imaćete priliku da malo predahnete. LJUBAV: Povoljan je dan za početak neke nove emotivne veze.

Blizanci

Blizanci, generalno, imaju mnogo prijatelja, a vama je posvećena posebna pažnja i vi znate da ste posebni. Međutim, sada to nije slučaj. Blizanci imaju izuzetno tešku narav, ali mogu biti veoma vešti u krevetu. Ako on ili ona gube interesovanje za vas, pronaćiće milion izgovora da ne provedu vreme sa vama. Gubitak interesovanja za seks vam je jasan pokazatelj.

Rak

Verovatno provodite veći deo vremena pokušavajući da shvatite svog Raka. Ako se i dalje smeje zajedno sa vama, ako brine o vama i romantičan je znajte da i dalje oseća isto. Ali ako on ili ona počnu da budu neprijatni, stalno negodujući ili počne da se ponaša kao emocionalna žrtva, neće proći dugo dok ne budete shvatili bolnu i ružnu istinu.

Svađa, raskid, par, razvod, sukob

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Lav

Lavovi su uglavnom darežljivi i onda kada vaš Lav ne oseća više isto prema vama, nastaviće da vam kupuje poklone, mada neće više biti toliko skupi kao nekad. Svakako, on ili ona će se potruditi da vam saopšte istinu, ali i da se ophode prema vama kao prema specijalnom prijatelju koga napuštaju.

Devica

Ako vaša Devica gubi interesovanje za vas, prvi znak biće to što će se činiti da je, on ili ona, bolestan više nego ikad. Neki posebno važan dan za vas, biće upropašćen njegovom (njenom) glavoboljnom ili stomačnim problemima. Takvo stanje će se nastavljati u nedogled. Bićete toliko iscrpljeni i razočarani da ćete, verovatno, sami prekinuti vezu.

PREPORUČUJEMO:

 

Vaga

Veoma je teško navesti Vagu da vam kaže kada je gotovo. Verovatno nećete uopšte primetiti da nešto nije uredu. Ponašaće se prema vama, baš kao i do sada, isto tako nežno i dobro, mada ako ste dovoljno pametni čitaćete između redova. I dalje će vas grliti i ljubiti, i onda, jednog dana, samo ćete ih videti sa nekim drugim. Upozoreni ste!

Škorpija

Pazite se ljubavnika u znaku Škorpije, jer će, on ili ona, uvek napraviti da izgleda kao da je sve vaša krivica, počevši od banalnih stvari. Oni nikad nisu krivi, uvek ste vi! Kada su zaljubljeni oni pokušavaju kompletno da vas pokore. Međutim, kada nisu zaljubljeni, škorpije mogu da izgube i apetit – prosto su takve. Ako primetite da im je smisao za humor postao crn i surov – napravite pauzu!

Seks, raskid, svađa, loš seks, problemi

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Strelac 

Strelčevi ne umeju baš da drže jezik za zubima i nisu uopšte taktični. Veoma su male šanse da će vaš strelac biti u stanju da krije bilo šta od vas – čak i činjenicu da mu (ili joj) se više ne sviđate. Možda čak odluče i da se našale sa tim kako bi umanjili svoju grešku. Budite sigurni da postoji još neko.

Jarac

Jarčevi imaju izražen osećaj dužnosti koji se odnosi i na njihove veze. Oni su u stanju da vezu održavaju na onom istom nivou, kao na početku, i dugo nakon što izgube interesovanje za vas. Nastaviće da igraju svoju ulogu u svemu tome. Štaviše, neće vam reći ništa ali će provoditi više vremena na poslovnim putovanjima ili u kancelariji. Vi ćete znati da nešto nedostaje – to je on ili ona.

posao, kolege, stres, tim, uspeh

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Vodolija

Ako ste u ljubavnoj vezi sa jednom Vodolijom moraćete biti najbolji prijatelji od samog početka. A, kao najboljem prijatelju, on ili ona, osećaće potrebu da vam saopšte i činjenicu da su zaljubljeni u nekog drugog. Njihovo ponašanje postaće sve više bizarno, neprijateljsko i hladno. Bolje da potražite nekog drugog, sa srcem!

Ribe

Ribe će verovatno provesti najviše vremena, od svih drugih znakova, da bi vam saopštile kako je vaša veza završena. One osećaju izuzetnu krivicu i naravno, ne žele da vas povrede. Takođe, u stanju su da kažu brdo laži, kako bi prikrili istinu i zaštitili sebe.Na kraju, laž uvek ispliva na površinu. Moraćete da budete okrutni da ne bi izazvali još veću nesreću. Šta kažete na to?

Svađa

Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

BONUS VIDEO:

Kako napraviti unikatnu masku za telefon