Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Shutterstock, ilustracija
Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Seks, Foto: Shutterstock, ilustracija

Ako još ne znate kako da zadovoljite vašeg partnera ili partnerku u spavaćoj sobi, možda treba da razmislite o njegovom, odnosno njenom horoskopskom znaku.

PROČITAJTE JOŠ:

Isto kao i pravi bikovi, osobe u znaku Bika u horoskopu znaju da budu jako tvrdoglavi. Ako želite to da promenite, neka se barem jednom u krevetu Bik potpuno prepusti svom partneru i neka druga osoba preuzme vođstvo u seksu i odluči šta ćete raditi i kada.

Iako su često tvrdoglavi, Rakovi žude za stabilnošću i često njima upravlja osećaj krivice. Znaju da budu neraspoloženi, a idući puta kada se vaš partner bude tako osećao, pokušajte da ga oraspoložite nečim seksi. Hormoni koji se proizvode tokom seksa i nakon orgazma poboljšavaju čovekovo raspoloženje stoga svaki put kad se rak oseća loše, treba mu ponuditi seksualnu terapiju.

Lavovi vole ''svetla reflektora'', ali su isto tako puni ljubavi i pažnje. Lavovi često pokušavaju da zapale vatru u krevetu igranjem raznoraznih uloga. S Lavovima stoga možete da odigrate jednostavnu doktor-pacijent fantaziju i oni će biti i više nego zadovoljni.

Device su fokusirane i veliki analitičari, a svoja osćanja često vole da drže u sebi. No i to možete da rešite jednom seksualnom igricom: Recite partneru da vas ljubi po celom telu, a vi ćete mu onda otkriti šta vas uzbuđuje, a šta baš i ne. Nakon toga zamenite uloge i saznajte šta vaša Devica misli.

Vage su opsednute ravnotežom i pravednošću. Bitnije su im psihičke nego fizičke osobine, a vole da budu okružene lepim stvarima. Stoga s Vagama ne gasite svetlo u spavaćoj sobi već ga ostavite upaljenim ili jednostavno vodite ljubav po danu.

Strelci su energične osobe koje su uvek u potrazi za nečim novim, a ''lutanje'' im je omiljen hobi. Stoga s njima uvek morate da vodite brigu o tome da li ste im uzbudljivi i zanimljivi. Posetite zajedno prodavnicu sa seksualnim igračkama i izaberite nešto za sebe.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Seks,Foto: Shutterstock, ilustracija

Jarčevi vole da imaju plan i s njima je sjajno provesti veče. No isto tako skrivaju osećanja. Stoga budite strpljivi kada je u pitanju deljenje seksualnih fantazija i pokušajte zajedno da otkrijetre nešto što će vam oboma biti zabavno.

Vodolije su poznate po svojoj neobičnosti i nekonvencionalnosti, što može dovesti do puno zabave u spavaćoj sobi. Budite zato avanturisti u krevetu i pokušajte istražiti neke nove stvari. Stavite povez na oči i za početak se tako zabavite, a kasnije uvek možete posetiti i prodavnicu za odrasle i nabavite dodatke kojima ćete dodatno začiniti sve.

Ribe su pronicljive, emotivne osobe koje ne zameraju greške zbog čega često znaju da budu nezadovoljene u krevetu. Ako vam je partner Riba, pitajte ga šta zaista želi i fokusirajte se malo na njegove potrebe. Ako ste vi pak Riba, oslobodite se straha i recite šta želite u krevetu, bitćete zahvalni sami sebi.