Nakit, moda, žena, torba, kaiš, novčanik, minđuše
Shutterstock
Nakit, moda, žena, torba, kaiš, novčanik, minđuše

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ukoliko želite da pokrenete pozitivnu energiju kako u svom životu, tako i na polju finansija, predlažemo da kupite novčanik u jednoj od 5 feng šui boja. Nije bitno da li vam se više dopada novčanik u zelenoj ili crnoj boji, već treba da obavite sledeću proveru...

Crveni novčanik

Crvena boja je poznata po tome što privlači bogatstvo i obilje u život. Ova boja i omiljena po feng šuiju jer predstavlja vatreni element. Privlači pozitivnu energiju i bogatstvo, a u rekordnom kratkom roku uništava loše i negativne vibracije. Crveni novčanik je najbolji izbor za osobe rođene u elementu Vatre i Zemlje, dok će slabije dejstvo imati na Vodu i Metal.

Novac, zarada, pare, evri, evro

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Tamno plavi novčanik

Plava je boja vodenog elementa po feng šuiju i simbol obilja. Veoma dobar izbor za novčanik. Međutim, budite pažljivi i razmislite da li se slaže uz vašu energiju. Na primer: ukoliko je vaš element Vatra ili Metal, plava neće biti dobar izbor. Ukoliko je vaš element Drvo ili Voda, u tom slučaju plavi novčanik je pravi izbor.

Crni novčanik

Crna boja je takođe povezana sa Vodenim elemenata, pa je odličan izbor za osobe rođene u elementu Drveta ili Vode po kineskom horoskopu.

Braon novčanik

Posle crne, braon je jedna od najpopularnijih boja za novčanik zahvaljujući divnim teksturama i modelima od kože. Braon je zemljani element, pa neće biti dobar izbor za osobe rođene u znaku Vatre ili Vode. Međutim, osobama koje su se rodile u znaku Zemlje ili Metala donosi bogatsvo.

Zeleni novčanik

Zelena boja je zemljani feng šui element koji je odličan izbor ukoliko želite novi i sveži početak bez obzira na to kakava je prošlost bila. Odličan izbor za osobe rođene u element Drveta i Vatre.

Kineski horoskop, svinja, godina svinje, novac, prasica, kasica

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija