Pluton
EPA/NASa
Pluton

EPA/NASa

Foto: EPA/NASa

Rizičan aspekt Marsa i Plutona donosi puno preispitivanja, nezadovoljstva i razmirica, ali napokon ćete uspeti da se oslobodite nekih energetskih blokada koje su vas kočile na putu ka ličnom ostvarenju! Evo na šta nas horoskop upozorava tokom 1. i 2. februara 2019. godine.

PROČITAJTE JOŠ:

Mars ulazi u izazovan odnos sa Plutonom koji će se osetiti već danas (31. januara), a na svom vrhuncu biće oko 1. i 2. februara.

Mars je u Ovnu, znaku ratnika, onog koji pobeđuje i ne priznaje poraz. Borimo se za sebe. Ovaj aspekt ima destruktivne kvalitete. Ide se iz krajnosti u krajnost.

PREPORUČUJEMO I OVO:

Ovo je i aspekt jake seksualnosti, divljih nagona koji se pokušavaju kontrolisati, koji su skriveni ispod površine. U odnosima može doći do ljubomore, nekih otkrića zbog kojih stvari naglo režemo i rušimo.

Ali ovo je kanal moćne transformacije. Spremnosti da kažemo "ne" onome što nas ugrožava. Možda će nas neke situacije ili osobe pogoditi u bolnu tačku.

Tuga, depresija

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Pripazite i na zdravlje (glava, zubi, kosti, zglobovi, uši, oči).

Ne srljajte u rizik.

Uticaju ovog aspekta biće najviše izloženi Ovnovi rođeni oko u 11. aprila, Rakovi rođeni oko 14. jula, Jarci rođeni oko 12. januara i Vage rođene oko 14. oktobra.