Horoskop Zodijak Horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop Zodijak Horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ovaj fenomen je poznat kao retrogradni Merkur. Petog marta, Merkur je počeo sa svojim retrogradnim kretanjem i to će trajati do 28. marta. Ovaj fenomen će doneti mnoge prilike u vaš život, ali i mnoge izazove.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ovan

Iako ste obično otvoreni i sigurni, možda ćete morati da promenite ovo. Vaš ego vam može samo naškoditi. Da biste izbegli potencijalne probleme sa bliskim ljudima u vašem životu, pokušajte da razumete njihovu stranu, a ne samo da dokažete da ste u pravu.

Bik

Iako često izgledate kao poluga za ljude u vašem životu, ovaj put ćete biti mnogo podložniji uticaju tih ljudi. Shvatićete da smirivanje prijatelja može da vam oduzme svu energiju. Da biste se zaštitili, morate postaviti neke zdrave granice.

Blizanci

Uvek ste bili u stanju da pobedite bilo koga svojim šarmom. Tokom retrogradnog Merkura, iznenada se možete zainteresovati za ideju statusa i prestiža. Važno je zapamtiti da je prijateljstvo važnije od glamura. Ne dozvolite sebi da zaboravite voljene.

Rak

Vaša sposobnost da imate zdravu interakciju sa svojim partnerom će se smanjiti u ovom periodu. Često ćete suditi na osnovu stereotipa. Pokušajte da ne radite prebrzo i dajte sebi vremena da razmislite o situaciji pre nego što vas emocije nadvladaju.

Lav

Devica

Dugo ste održavali samokontrolu, ali ovaj period će vam pomoći da shvatite da ne možete kontrolisati izraz na licu. Sada ćete otkriti da ne možete sakriti svoja prava osećanja. Pokušajte da drugi ne primete vaš zli izgled.

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Vaga

Škorpija

Poznati ste po tome što govorite ono što mislite kada je to potrebno. Imate malo tolerancije za greške i držite se svojih visokih standarda. Tokom ovog perioda, standardi će postati još veći. Možda mislite da ćete dobiti najgoru uslugu u restoranima ili trgovinama, ali ovo mišljenje nije istina. Pokušajte da dišete duboko i ostanite ljubazni.

PREPORUČUJEMO JOŠ:

 

Strelac

Jarac

Uvek ste bili oslonac za svoju porodicu. Shvatićete da je podrška koju nudite nešto što vas iscrpljuje. Ne plašite se da kažete - ne.

Vodolija

Ribe

Zbog retrogradnog Merkura, moguće je donositi zaista loše odluke kada je u pitanju potrošnja. Ovaj put ne kupujte skupe stvari, a pre nego što odlučite da li želite nešto, sačekajte bar jedan dan. Kasnije će vam biti drago kada shvatite da ste izbegli grešku jer niste ništa kupili.