Pare, novac, dečko, devojka, par
Shutterstock
Pare, novac, dečko, devojka, par

Shutterstock

Pare, Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Moguće je da vam je potrebno neko vreme da se odmorite od poslovnih obaveza koje vam stvaraju veliki pritisak. Pred vama je period u kojem ćete imati tenzije na poslu.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za vid su mogući kod vas, posetite oftamologa i proverite svoju dioptriju za svaki slučaj. Veoma je važno da vodite računa o svojim osetljivim očima.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Vi ste vrlo odlučni i kada jednom postanete spremni da neke stvari menjate, ništa ne može da vam stane na put. Možete da očekujete da će vam ovaj dan biti povoljan za posao.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja ima vrlo slobodnu prirodu ponašanja, što ide nasuprot vašim načelima. Možte da očekujete da ćete imati uzbudljivo stanje na polju flerta.

BLIZANCI

POSAO: Zadovoljni ste situacijom na poslovnom planu i okrenuti tome da stavite do znanja saradnicima da mogu da računaju na vas. Možete da očekujete pozitivan dan.

LJUBAV: Uživate u avanturama i neobaveznom flertu koji vam prija. Daleko ste od prave ljubavi trenutno a ni sami još niste spremni da se nekome sasvim posvetite.

ZDRAVLJE: Nervni sistem vam je osetljiv možete da očekujete da ćete imati manje probleme sa grčevima u mišićima. Povećajte unos magnezijuma i više se opuštajte.

RAK

POSAO: Možete da očekujete pozitivan dan tokom kog ćete dobiti novu priliku da ostvarite zaradu koja će za vas biti značajna. Pred vama je veoma povoljna faza za posao.

ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom su naglašeni kod vas tokom narednog perioda. Izbegavajte težak teret. Potrudite se da pazite na svoja leđa. Masaža bi mogla da vam prija.

LAV

POSAO: Generalno ste zadovoljni svojim poslom i ne planirate veće promene. Pred vama je prilično opušten dan. Možete da očekujete da ćete imati i prilike da odmarate.

LJUBAV: Želite da vam voljena osoba pokaže koliko joj je stalo do vas. Više vam nisu dovoljne samo reči, želite konkretna dela. Spremni ste da okrenete novi list ako se ona ne promeni.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kostima. Povećajte unos kalcijuma. Ako imate probleme sa reumom onda se potrudite da se posavetujte sa lekarom oko mogućih tretmana i olakšanja.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete dan tokom kojeg će biti komplikacija na polju posla. Trebaće vam dosta vremena da ih rešite. Potrudite se da budete strpljivi i metodični.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta bi mogao da vam predstavlja opterećenje. Podložni ste novim problemima sa zdravljem i važno je da sebi date vremena da se oporavite.

VAGA

POSAO: Niste dovoljno skoncentrisani i lako možete da pravite greške na poslovnom planu danas. Potrudite se da ne pravite važne planove i da sada ne ulazite u nove pregovore.

LJUBAV: Možete da očekujete uzbudljivu situaciju kada su u pitanju nova poznanstva. Polje flerta vam se otvara na vrlo pozitivan način. Možete da očekujete dobre promene.

ZDRAVLJE: Puni ste pozitivne energije i spremni ste da zablistate. Tokom današnjeg dana se osećate jako dobro kada ste u pokretu. Ne bi trebalo da bude problema sa zdravljm.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko budete nastavili sa stavovima koji nisu konstruktivni, sami ćete sebi stvoriti poslovne probleme. Vreme je da dobro razmislite šta želite i da se organizujete.

LJUBAV: Možete da imate zanimljivu komunikaciju sa osobom koja se bavi sličnim poslom kao i vi. Posebna energija vas spaja i spremni ste da joj poklonite više svoje pažnje i vremena.

ZDRAVLJE: Mogući bolovi u stomaku su naglašeni kod vas. Povedite računa o ishrani jer bi probava mogla da vam bude osetljiva. Važno je i da unosite dovoljno tečnosti.

STRELAC

POSAO: Povedite računa ukoliko ste planirali putovanje jer bi moglo da dođe do nekih većih preokreta tokom današnjeg dana. Moguće je da ćete imati neke probleme.

ZDRAVLJE: Povedite računa o masnoćama koje bi mogle da vam stvaraju probleme. Povećan holesterol je nešto čemu ste generalno skloni. Važno je i da izbegavate unos alkohola.

PREPORUČUJEMO I:

JARAC

POSAO: Povoljan je dan za bavljenje rešavanjem finansija, troškova i za organizaciju po pitanju štednje. Možete da očekujete da ćete dobiti neke dobre vesti po pitanju novca.

LJUBAV: Pred vama je period u kojem ozbiljno možete da razgovarate o braku sa voljenom osobom. Željene promene su ubrzo moguće. Prepustite se svojim osećanjima.

ZDRAVLJE: Prija vam bavljenje sportom. Možete da očekujete da ćete se nakon treninga osećati još bolje. Zdravlje vam je sasvim stabilno i ne bi trebalo da bude razloga za brigu.

VODOLIJA

POSAO: Povedite računa o situacijama koje deluju bezazleno a zapravo mogu da prerastu u malo ozbiljnije probleme. Važno je da na vreme povučete određene poteze i da reagujete.

ZDRAVLJE: Moguć je kašalj. Izbegavajte cigarete. Podložni ste problemima sa plućima i disajnim putevima. Čuvajte se bronhitisa. Posavetujte se sa vašim lekarom.

RIBE

POSAO: Pozitivne okolnosti vas okružuju, pa veoma lako možete da ostvarite sve što ste sebi zacrtali. Potrudite se da date sve od sebe kako bi ostvarili zacrtane ciljeve.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo sa osobom koja će na vam ostaviti veoma jak utisak. Moguće je da je u pitanju Jarac. Spremni ste za nova ljubavna dešavanja.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Važno je da radite na tome da ojačate svoj imunitet kao i na tome da stvarate generalno zdravije navike. Budite dobri prema sebi i prema svom telu.