Zdravlje Srce Srčani problemi EKG
Shutterstock
Horoskop

Profimedia

Foto: Profimedia

Mesečni horoskop za februar otkriva kakva nas energija očekuje i da li ćemo imati neke tegobe ili ćemo steći nove zdrave navike! U februaru se pojavljuje i magija punog Meseca koja će mnogim znakovima promeniti put sudbine. Saznajte šta očekuje vaš horoskopski znak...

PROČITAJTE JOŠ:

 

OVAN

Ovog meseca bićete odličnog zdravlja! Sunce je u Vodoliji i pravi pozitivan sekstil koji vam donosi vitalnost. Mars je i dalje u Ovnu i osećaćete jaku energiju. Bićete dobrog imuniteta i aktivni. Samo treba da se pobrinete da imate dovoljno vremena za odmor i opuštanje, a višak energije mudro rasporedite, kako ne bi došlo do frustracija, mrzovolje i stresa. Najgore što možete je da preterati sa naporima i aktivnostima. Iskoristite pun Mesec 19. februara i prekinite sa lošim navikama. Reorganizujte svoj posao i stil života. Krenite na fitness ili slično. Ukoliko postoje određeni zdravstveni problemi, može doći do pogoršanja. Potražite savet stručnjaka. 

BIK

Tokom februara 2019. godine bićete dobrog zdravlja, vitalni i energični. Do 14. februara angažujete se više na poslu, zbog velike želje da napredujete i da se istaknete. Mars tada ulazi u Bika i donosi vam potrebnu energiju da ostvarite svoje ciljeve. Ipak, čuvajte se, jer su moguće manje poteškoće. Ako ne budete pazili na svoje zdravlje i reagovali na vreme, situacija se može zakomplikovati i dovesti do većih poteškoća. Ako postoje određeni zdravstveni problemi, tražite savet stručnjaka.

BLIZANCI

Savet: Zvezde vas neće poštedeti i stalno ćete imati unutrašnje borbe, malo toplo, malo hladno i preispitivaćete se. To sa sobom donosi napredak i veću mudrost. Nemojte zanemariti porodicu!

Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

Tokom februara 2019. godine očekujte dobro zdravlje, ali ipak vodite računa o ishrani i zdravom načinu života. U drugoj polovini februara brže ćete se umarati, ali bićete zadovoljni zato što će vaš trud doneti dobre rezultate. Moći ćete sebi da priuštite odmor i posvetiti se voljenoj osobi u čijem društvu ćete uživati. Oko 22. februara pripazite više, jer bi se mogli prehladiti ili može doći do zbrke oko dijagnoze. Budite strpljivi i ne sumnjajte u pronalazak rešenja.

LAV

Savet: Tražite rešenja za otplatu dugova, nemojte stvarati nove dugove!

DEVICA

Zdravstveno stanje ovog meseca moglo bi biti osetljivo. Trebaće vam dovoljno odmora i trebali biste da pojačate imunitet. U svemu budite umereni. Ako zanemarite svoje zdravlje, može doći do komplikacija i razvoja bolesti. Ipak, više će se raditi o vašim strahovima, nego stvarnim problemima. Mlad Mesec 4. februara 2019. godine donosi sjajnu priliku da promenite način života. Odvojite vrijeme za vežbu i rituale koji vam pomažu da ostanete uravnoteženi.

Savet: Odvojite vreme za sebe (za svoje potrebe i želje) nakon punog Meseca, 19. februara 2019. godine. Ponovo odredite prioritete.

PROČITAJTE JOŠ:

 

VAGA

Savet: Nemojte dopustiti da se nestabilna situacija u vezi, kakva god ona bila, pretvori u sukob.

ŠKORPIJA

Tokom februara 2019. godine vaše zdravlje neće biti sjajno i nećete imati puno energije. U drugom delu meseca situacija se popravlja. Mlad Mesec 4. februara idealno je vreme za poniranje u unutrašnji svet, svet vaših potreba, osećaja i želja. Treba vam sigurno mesto i pokušaćete da definišete šta za vas znači stabilnost i sigurnost. Možda ćete biti ranjiviji nego inače, ali ovo je pravo vreme da shvatite kako je sistem podrške u vama samima i kako ne dolazi od drugih. Odvojite vreme samo za sebe i za razmišljanje o budućnosti.

STRELAC

Savet: Dozvolite da se dijalog razvija. Zbog potrebe da se pokažete i dokažete oglušićete se na reči koje drugi govore. Shvatite da vam oni nisu pretnja.

Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

Tokom februara 2019. godine bićete puni energije što će vam omogućiti da dovršite sve što započnete. Zbog porodičnih i finansijskih problema koji se gomilaju mogli biste biti pod pritiskom. Jupiter čuva 12. kuću Jarca, donosi optimizam. Mogući su zdravstveni problemi, ali uz pravovremeno delovanje, sve će biti u redu. Poslednja dekada meseca može doneti rasprave ili svađe oko zdravstvenih pitanja. Saslušajte i primenjujte savet lekara.

Savet: Nemojte dopustiti da vas preplave finansijske brige, usmerite svoju energiju prema otkrivanju novih izvora zarade! Uspećete.

VODOLIJA

Savet: Pažljivo sa novcem! Bilo bi dobro da odložite sve pregovore finansijske prirode, potpisivanje dokumenata, investicije i transakcije u drugom delu meseca.

RIBE

Zdravstveno stanje tokom februara 2019. godine biće dobro. Uklonite se od stresnih situacija i dovoljno se odmarajte. Pomoći će vam i vežbanje. Do 19. februara Sunce boravi u vašoj 12. kući. Mogli bi prolaziti kroz period povlačenja, ponovnog povezivanja sa sobom i duhovnim stvarima u koje verujete. Provedite vreme u samoći kako biste ponovno uspostavili ravnotežu.

Savet: Kako biste uspostavili ravnotežu u vezi, slušajte šta vam voljena osoba govori i nemojte požurivati sa pričanjem!