Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert
Shutterstock, ilustracija
Cveće, par, poklon, sreća, ljubav, flert, muvanje

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Ako želite da dođete do napredovanja na poslovnom planu trebalo bi da se strpite. Čekajte na pravi trenutak. Današnji dan nije povoljan za brzopleta rešenja.

ZDRAVLJE: Odlično stanje na ovom polju. Ne biste trebali da očekujete veće probleme, trzavice i tegobe na ovom polju. Uživajte u pozitivnom danu i posvetite se sebi.

PROČITAJTE JOŠ:

 

BIK

POSAO: Možete da očekujete dobru komunikaciju sa ljudima iz poslovnog okruženja. Današnji dan vam je dobro postavljen, zvezde su vam naklonjene. Možete da ostvarite ono što želite.

LJUBAV: Vreme je da se posvetite voljenoj osobi koja čezne za vašom pažnjom i ljubavlju. Pred vama je period u kojem možete vašu vezu da prenesete na viši nivo ako želite.

BLIZANCI

POSAO: Slušajte svoju intuiciju i donećete ispravne odluke. Možete da očekujete da će sve krenuti uzlaznom putanjom. Možete da se nadate povoljnim preokretima danas.

LJUBAV: Vreme je da odaberete svoj put kada je u pitanju ljubav. Kod vas više nema polovičnih rešenja. Dogovorite se sami sa sobom oko toga šta zaista želite.

ZDRAVLJE: Povedite računa o organima vida. Moguće je da ćete imati neke probleme sa osetljivim očima. Uradite ono što je do vas da bi se na ovom planu sredili problemi.

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Pojavile su vam se komplikacije koje niste očekivali. Trebaće vam malo više vremena i truda da biste uspeli da ih rešite. Potrudite se da preuzmete odgovornost na sebe. 

LJUBAV: Pred vama je početak ljubavne veze koja za vas može da bude veoma važna. Daćete sve svoje emocije osobi u koju verujete i sa kojom osećate da možete da imate baš sve.

LAV

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom pred vama je šansa da na neki način ostvarite napredak. Moguće je da ćete imati bitna dešavanja u narednom periodu.

LJUBAV: Možete da očekujete jako dobru atmosferu u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada. Uskoro vam sledi početak veze. Spremni ste da se ponovo zaljubite.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Možete da očekujete jako dobar dan. Energični ste, dobro raspoloženi i spremni da se posvetite sebi i svojim potrebama. Prija vam aktivnost.

PREPORUČUJEMO I:

 

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete veoma važna dešavanja na polju posla. Neke odluke koje sada donesete će vas dugo kasnije pratiti. Važno je da budete svesni toga šta želite da postignete.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Jarca možete da očekujete veoma povoljan period za ljubav. Vas dvoje ste dobar spoj za ozbiljnu vezu kao i za brak.

ZDRAVLJE: Manji bolovi u grlu bi mogli da vam smetaju danas. izbegavajte hladna i gazirana pića kao i alkohol. Čuvajte se moguće upale grla, gnojne angine itd. posetite lekara.

VAGA

POSAO: Bićete zadovoljni rezultatima koje ste ostvarili. Možete da očekujete da ćete u budućnosti nastaviti da napredujete. Uradite ono što je do vas da se stanje stvari popravi.

LJUBAV: Osećate se dobro pored svog partnera i imate u planu osnivanje bračne zajednice. Možete da očekujete da ćete imati uskoro novo poznanstvo, ako ste slobodni.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete da ćete svojom zaslugom i trudom koji ulažete uspeti da ostvarite dobre rezultate na polju posla. Spremni ste da se posvetite vašim ciljevima još više.

LJUBAV: Na ljubavnom planu vas očekuju veoma zanimljiva i strastvena dešavanja sa osobom rođenom u nekom od vatrenih znakova. Možete da se nadate pozitivnim promenama.

ZDRAVLJE: Hroničan umor vas prati. Današnji dan posvetite sebi. Nađite više slobodnog vremena i naspavajte se. Neke stvari mogu da čekaju ali vaše zdravlje ne.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

STRELAC

POSAO: Tokom današnjeg dana vas očekuju manji problemi koje ćete morati da rešavate. Poslovno stanje vam nije idealno. Potrudite se da ozbiljno posvetite rešavanju problema.

LJUBAV: Imate neke emotivne nedoumice i osećate kao da vaše emocije prema partneru nisu iste kao ranije. Moguće je da često razmišljate o raskidu veze i o odlasku.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas. Povedite računa o osetljivosti koja vam može biti naglašena u predelu nogu. Mogući su bolovi ili drugi problemi sa nogama i kolenima.

JARAC

POSAO: Nije preterano povoljan dan pa možete da očekujete neke prepreke. Vaši planovi se sada ne mogu lako ostvariti. Moguće je da postoji neko ko radi protiv vas.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret prilikom kojeg ćete osetiti leptiriće u stomaku, nakom dužeg vremena. Bude vam se emocije. Spremni ste da uđete u novu vezu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa mišićima. Ako trenirate izbegavajte preterano naprezanje. Danas vam je potrebmo opuštanje, odmor, eventualno vežbe istezanja.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete uspeh na poslovnom planu. Konačno će vam se vratiti osmeh na lice i elan kojeg dugo nije bilo. Spremni ste da se posvetite poslu i zadacima.

LJUBAV: Možete da očekujete dobru komunikaciju sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo koje će vam uneti dodatnu dozu uzbuđenja u život.

RIBE

POSAO: Možete da se nadate situaciji u kojoj nećete imati previše obaveza ili opterećenja. Povoljan vam je dan da završite neke sitne obaveze i poslove koji su sporedni.

LJUBAV: Iz vas isijava mnogo pozitivne energije, harizme, šarma i veoma privlačno delujete na osobe suprotnog pola. Polje flerta vam cveta od novih prilika. Zadovoljni ste zbog toga.

ZDRAVLJE: Moguće je da ćete imati manje probleme sa zubima, desnima i osetljivom usnom dupljom. Na vreme se posavetujte sa vašim stomatologom, idite na pregled.