Pare, novac, zarada, dinari, dinar
Shutterstock, ilustracija
Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Ovan

Bik

Sklopićete nova poznanstva koja će vam biti bitna i u poslovnom i u prijateljskom smislu. Na polju ljubavi očekuje vas šansa za flert, ali još nema početka veze kod vas. Kada je u pitanju zdravlje, u narednom periodu biste mogli da budete skloni manjim problemima koji su psihosomatski. Oko svega se detaljnije posavetujte sa lekarom.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Blizanci

Rak

Vaga

Pred vama je faza u kojoj ćete imati dosta novih poslova, novih projekata i uradićete sve što možete kako biste ostvarili napredovanje. Na polju emocija stanje vam je stabilno. Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ćete imati manji pad imuniteta i da ćete biti podložni problemima, nestabilnom stanju, pa povedite računa o sebi.

Škorpija

Strelac

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite ciljeve koje ste sebi zadali na polju privatnog posla. Kada je u pitanju ljubav, imate osećaj da ste spremni za zajednicu sa partnerom. Na polju zdravlja postoji neka osetljivost koja je naglašena kod vas pa možete imati probleme vezane za stomak ili grudni koš. Pazite na sebe.

Lav

Imaćete puno sreće na polju finansija, očekuje vas neka dobra uplata i poboljšanje na tom polju. Kada je u pitanju ljubav, tokom ove faze za vas nema većih promena. Na polju zdravlja se vidi višak energije i potreba da vežbate i da budete fizički akitivni. Ako budete bili preterano pasivni, imaćete probleme sa nervozom i sklonost ka svađama.

Veza, raskid, svađa

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Devica

Jarac

Očekuje vas period u kojeem ćete uspeti da ostvarite svoje planove i da rešite neke sitne probleme. Na polju ljubavi se vidi novo poznanstvo koje će na vas pozitivno uticati. Kada je u pitanju polje zdravlja, očekuju vas tegobe sa disajnim putevima, prati vas kašalj, sklonost ka prehladama, pa radite na jačanju imuniteta.

 

Vodolija

Možete da očekujete da će vam se projekti u koje ste ulagali isplatiti i da ćete biti finansijski zadovoljni. Na polju emocija može da dođe do nekih preokreta i iznenađenja. Kada je u pitanju polje zdravlja, očekuje vas period u kojem ćete imati manje probleme sa grlom, sklonost ka upalama, infekcijama kao i probleme sa zubima.

Ribe

Doktor, Lekar, nutricionista, ishrana

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija