CRNE OVCE HOROSKOPA Jedina 2 znaka Zodijaka koja su pravi magnet za pogrešne muškarce!

Oni ne uspevaju da pronađu partnera jer uvek nalete na one koji ih ne zaslužuju

kosa, devojka, model
 Foto: Shutterstock, ilustracija

Ako ste od onih koji nemaju baš sreće na ljubavnom planu, te uglavnom naletite na pogrešnog muškarca, možda je zaista za to kriv vaš horoskopski znak.

Ovan

Ovnovi su hrabri, drski i samouvereni. Veruju da mogu imati sve što žele, te da svojom upornošću mogu da pridobiju svakoga. Ali, zaboravljaju da to ne pali (uvek) kod svakoga.

 

Za ljubav je potrebno puno više od slatkorečivosti. Stoga, često im treba više zaleta kako bi pronašli nekoga ko im zaista može pokloniti svoje srce.

LAVOVIMA ŠUŠKAJU PARICE, OVAJ ZNAK DA PRIPAZI NA PONAŠANJE Crn Mesec u znaku Device pozitivno utiče na ljubavni život, ali donosi opasnu zamku!

Škorpija

Škorpija je jako tvrdoglava. Kad upoznaju nekoga koga smatraju dobrim, a nije toliko zainteresovan za njih (kao što su oni), njihovo zanimanje može postati opsesija.

 

Pokušaće sve kako bi pridobili drugoga. Rezultat se često ponavlja: onaj drugi se povlači. Zbog toga osobe rođene u znaku imaju osećaj da se stalno nanovo zaljubljuju u pogrešnu osobu. Pri tome je možda važna tek taktika koja ne odgovara.

Žena u ovom znaku OBOŽAVA MLADE momke!

AUTOR: Krstarica/A.K. DATUM I VREME: 25.08.2019. 09:30 Piletina se lepi za prste! Foto: Shutterstock, ilustracija Žena u ovom znaku ne priznaje prijateljstvo između muškaraca i žene: svaki mogući prijatelj je „buduća ljubav". LAKŠE NEGO ŠTO MISLITE Uz samo 6 koraka povećajte jutarnju energiju po savetu Jelene Đoković!

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi