devojka, žena, kluba, zamišljena, tužna
Shutterstock
kosa, devojka, model

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Ako ste od onih koji nemaju baš sreće na ljubavnom planu, te uglavnom naletite na pogrešnog muškarca, možda je zaista za to kriv vaš horoskopski znak.

Ovan

Ovnovi su hrabri, drski i samouvereni. Veruju da mogu imati sve što žele, te da svojom upornošću mogu da pridobiju svakoga. Ali, zaboravljaju da to ne pali (uvek) kod svakoga.

PROČITAJTE I:

 

Za ljubav je potrebno puno više od slatkorečivosti. Stoga, često im treba više zaleta kako bi pronašli nekoga ko im zaista može pokloniti svoje srce.

Škorpija

Škorpija je jako tvrdoglava. Kad upoznaju nekoga koga smatraju dobrim, a nije toliko zainteresovan za njih (kao što su oni), njihovo zanimanje može postati opsesija.

PREPORUČUJEMO:

 

Pokušaće sve kako bi pridobili drugoga. Rezultat se često ponavlja: onaj drugi se povlači. Zbog toga osobe rođene u znaku imaju osećaj da se stalno nanovo zaljubljuju u pogrešnu osobu. Pri tome je možda važna tek taktika koja ne odgovara.

Žena u ovom znaku OBOŽAVA MLADE momke!

AUTOR: Krstarica/A.K. DATUM I VREME: 25.08.2019. 09:30 Piletina se lepi za prste! Foto: Shutterstock, ilustracija Žena u ovom znaku ne priznaje prijateljstvo između muškaraca i žene: svaki mogući prijatelj je „buduća ljubav". LAKŠE NEGO ŠTO MISLITE Uz samo 6 koraka povećajte jutarnju energiju po savetu Jelene Đoković!

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati