Besparica, novčani problemi, novac, problemi
Shutterstock
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ovan

Očekuju vas jako važne promene vezane za polje privatnog posla, pred vama je neka prekretnica na ovom polju. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete dobru fazu pred sobom.

Bik

Odlučni ste i jasni u komunikaciji, imate neke kratkoročne ciljeve koje možete da ostvarite lako. Na polju ljubavi vas očekuje prilika za početak veze koja bi trajala na duže staze.

Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete da ćete uspeti da rešite tegobe iz prošlosti. Ono što vam ostaje kao večna slaba tačka jeste osetljivo grlo.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Blizanci

Intuitivno reagujete i donosite odluke po sopstvenom osećaju, a očekuje vas i poboljšanje finansija. Na polju ljubavi ste osetljiviji, tražite sigurnost na ovom planu.

Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da nećete imati veće probleme, ali će vas pratiti hronični umor, malaksalost i povremeno bezvoljnost. Potrebno vam je da više spavate.

PREPORUČUJEMO I:

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks

Shutterstock, ilustracija

 

Rak

Mnogo toga se dešava sada kod vas. Niste spremni da sve te događaje ispratite odjednom – nije vam lako. Moguće je da ćete na polju ljubavi imati neko razočarenje.

Stomak, bol, devojka

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Lav

Pred vama je period u kojem ćete imati dosta novih poslovnih ideja, a moguća je i saradnja sa inostranstvom. Na polju emocija očekuje vas veza u kojoj ćete se istinski pronaći.

Devica

Pred vama je period u kojem ćete imati punu podršku svojih saradnika. Možete da očekujete mirno poslovno stanje. Na polju ljubavi znate šta želite i lako pokazujete osećanja.

Kada je u pitanju zdravlje, ne bi trebalo da očekujete probleme. Dobro ste raspoloženi, imate puno energije, sve vam ide od ruke i zadovoljni ste.

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, leto

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Vaga

Možete da očekujete napredovanje na polju posla, svojim radom i upornošću ste uspeli da ostvarite mnogo toga. Na polju ljubavi ste spremni za ozbiljnije korake sa voljenom osobom.

Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ćete imati manje probleme vezane za osetljivu kožu, zube i kosu, ali i probleme sa kostima takođe.

Škorpija

Nema razloga da brinete kada je u pitanju posao. Možete da očekujete da će faktor sreće biti na vašoj strani. Emotivno vam sada odgovara veza na daljinu i lepo vam je.

Strelac

Pred vama je period u kojem ćete uspeti da rešite finansijske probleme, ali i da neki novac ostavite sa strane.

Na polju ljubavi su tu problemi sa partnerom, koji vam unosi nemir i nepoverenje. Zdravstveno vas očekuju tegobe koje uglavnom mogu da budu vezane za reproduktivne organe ili za krvotok.

Grip bolovi bolest virus glavobolja

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Jarac

Očekuje vas period u kojem ćete imati mogućnost da ostvarite poslovnu saradnju koja će vam biti veoma bitna i korisna. Na polju emocija dajete sve od sebe da zadovoljite partnera.

Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete malaksalost, sklonost ka upalama, probleme sa bubrezima i parnim organima.

Vodolija

Moguće je da ćete u narednom periodu imati više posla nego što ste očekivali i da će vam to predstavljati opterećenje. Na polju ljubavi vas očekuje nezadovoljstvo.

Ribe

Možete da pokrenete posao koji neće biti težak za vas, a donosiće vam određenu zaradu. Na polju ljubavi ste spremni na sve kako biste zadržali pravu osobu pored sebe.

Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete da ćete imati manje srčane probleme, povišen pritisak i slične tegobe. Potrudite se da vodite računa o sebi.

PROČITAJTE JOŠ:

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks

Shutterstock, ilustracija