Lekar, doktor, pregled, bolest, bolnica
Shutterstock, ilustracija
Horoskop

shutterstock

 Foto: shutterstock

Znamo da jedva čekate da prođe mart i da ostavimo iza sebe retrogradni Merkur bar na neko vreme, ali usporite - poručuje nedeljni horoskop.

OVAN

Očekuje vas povoljan period da napravite neku poslovnu promenu koju ste želeli i pre da pokrenete. Na polju ljubavi nećete imati veće promene tokom ove nedelje. Kada je u pitanju polje zdravlja očekuje vas nestabilno stanje, pad imuniteta i generalno okolnosti koje bi mogle da dovedu do novih problema sa bakterijama i virusima.

PROČITAJTE JOŠ:

 

BIK

BLIZANCI

Pred vama je period u kojem ćete imati manje nesigurnosti i pad samopouzdanja na poslu. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati stabilno stanje na polju emocija. Kada je u pitanju polje zdravlja možete da imate manje probleme sa probavom i organima za varenje, čuvajte se stomačnog virusa. Takođe pazite i na osetljivu bešiku.

RAK

LAV

DEVICA

Nije dobra faza za vaš posao, pogotovo nemojte da donosite odluke pod uplivom jakih emocija. Na polju ljubavi možete da budete skloni nekim zabludama i tome da stvari ne vidite na pravi način. Kada je u pitanju zdravlje očekuje vas faza u kojoj ćete imati poteškoće koje su vezane za glavobolju, krvni pritisak i probleme sa očima.

PROČITAJTE JOŠ:

 

VAGA

ŠKORPIJA

Pred vama je period u kojem ćete imati priliku da popravite odnose sa kolegama. Kada je u pitanju polje ljubavi možete da se nadate novom poznanstvu i prilici za flert. Na polju zdravlja vas očekuje mirno i stabilno stanje. Dobro ste raspoloženi i pred vama je period u kojem ne biste trebali da imate bilo kakve veće probleme.

Horoskop

Profimedia.rs

 Foto: Profimedia.rs

STRELAC

Povedite računa o tome da li planirate promenu posla, pa ako je odgovor ne- potrudite se da zadržite vaše radno mesto. Kada je u pitanju ljubav, imate poverenje u voljenu osobu. Na polju zdravlja vas očekuje period koji može da vam donese probleme sa kičmom, leđima, prati vas ukočenost kao i problemima sa kostima generalno.

Doktor, Lekar, nutricionista, ishrana

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

 

VODOLIJA

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite pozitivne promene na polju zarade, imaćete sreće sa novcem. Pred vama je period u kojem ćete na polju ljubavi imati probleme sa ljubomorom i nepoverenjem. Kada je u pitanju polje zdravlja mogli biste da imate manje tegobe vezane za krvotok, cirkulaciju kao i za debelo crevo.

RIBE