telefon, poruke, dopisivanje, žena, devojka, muvanje
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Imate mnogo energije i dobro ste raspoloženi, pa poslovnim obavezama pristupate sasvim opušteno. Možete da očekujete da ćete danas biti generalno rasterećeni.

LJUBAV: Uživate zajedno sa osobom koju volite. Lepi trenuci vas ispunjavaju. Možete da očekujete romantičan dan u kojem ćete osećati ljubavno zadovoljstvo i harmoniju.

ZDRAVLJE: U odličnoj ste formi! Možete da očelujete pozitivan dan u kojem ćete biti puni pozitivne energije. Pred vama je dobar period kada je u pitanju polje zdravlja.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Važno je da ne odustajete od posla koji ste započeli. Izgurajte svoje ciljeve do kraja, ostanite uporni i dosledni. Potrudite se da date sve od sebe kada je u pitanju posao.

LJUBAV: Nije vam lako da donesete odluku o budućnosti sa voljenom osobom. U nekim trenucima niste sigurni da li imate dovoljno emocija i potrebno vam je vreme za razmišljanje.

ZDRAVLJE: Potrudite se da menjate ishranu. Važno je da poradite na svojim navikama ako želite da na zdravstvenom planu održite dobru i stabilnu situaciju na duže staze.

Par, raskid, tuga, depresija, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da vam nedostaje malo energije kako biste maksimalno mogli da se usmerite na posao. Važno je da ne pravite ustupke u bilo kom smislu i da budete spremni da se borite za sebe.

LJUBAV: Počeli ste da razmišljate o prekidu veze sa osobom sa kojom ste trenutno u vezi. Imate utisak da vas više ne ispunjava taj odnos i da je došlo vreme da praavite važne promene.

ZDRAVLJE: Moguće su psihosomatske tegobe kod vas u narednom periodu. Pred vama je faza u kojoj ćete imati manje probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Posetite lekara.

RAK

POSAO: Biće vam potrebno malo više strpljenja kako biste uspeli da ostvarite svoje ciljeve vezane za poslovno napredovanje. Moguće je da se stvari odvijaju sporije nego što želite.

LJUBAV: Moguće je da voljena osoba od vas očekuje konkretne korake kako biste joj pokazali da vam je stalo do nje. Pred vama je na neki način period većeg dokazivanja.

ZDRAVLJE: Preporuka je da posetite lekara. Moguće je da ćete u narednom periodu biti prilično osetljivi i podložni problemima na polju zdravlja. Očekuje vas promenljiv period.

LAV

POSAO: Finansije vam mogu biti promenljive u narednom periodu pa ste zbog toga nezadovoljni i nemotivisani za posao. Moguće je da vam je potrebno poboljšanje zarade.

LJUBAV: Vi ste spremni za brak i zajednički život. Međutim, niste sigurni da li i vaš partner razmišlja na isti način. Važno je da sa njim otvoreno porazgovarate o svemu.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa mokraćnim putevima su naglašeni kod vas. Možete da budete skloni upalama kao i skloni prehladi. Očekuje vas period u kojem ćete imati problem sa zdravljem.

Lekar, bolnica, doktor, pregled

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

DEVICA

POSAO: Preporuka je da budete obazrivi na polju posla i finansija kako ne bi došlo do većih troškova ili gubitka. Važno je da date sve od sebe kako bi izbegli moguće rizike.

LJUBAV: Situacija sa voljenom osobom nije idealna. Osećate unutrašnji nemir i nervozu. Vreme je da porazgovarate o svemu i da vidite da li u pogledu zajedničke budućnosti razmišljate isto.

ZDRAVLJE: Prijale bi vam vežbe disanja ili joga. Važno je da seposvetite svom zdravlju i da poradite na tome da budete u boljoj kondiciji. Fizička aktivnost je za vas jako važna.

VAGA

POSAO: Moguće je da niste baš najbolje raspoloženi danas i da vam se jednostavno ne radi. Koncentracija vam nije baš najbolja i dosta toga vas sada na ovom polju opterećuje.

LJUBAV: Želite promene na ljubavnom planu i spremni ste da uđete u novu ljubavnu vezu. Moguće je da vam samoća jednostavno ne prija i da se ne osećate baš dobro.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa kukovima su naglašeni kod vas u narednom periodu. Generalno možete da budete osetljivi i skloni brojnim problemima pa treba da povedete više računa o zdravlju.

ŠKORPIJA

POSAO: Vaša nervoza se ne odražava na komunikaciju sa saradnicima i veoma lako možete da dođete do nekih problema. Važno je da budete spremni da uvek zastupate svoje interese.

LJUBAV: Moguće je da razmišljate o prekidu emotivne veze. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo. Pred vama je period u kojem će vam biti potrebne ljubavne promene.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa plućima. Očekujte poteškoće po pitanju kašljanja, disajnih puteva ali i i sa astmom možete da imate neke probleme u narednom periodu.

STRELAC

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete poboljšanje uslova i zarade. Pred vama je povoljan period u kojem ćete imati dosta sreće na poslovnom polju.

LJUBAV: Ako ste sami, možete da očekujete da ćete upoznati veoma zanimljivu osobu za avanturu i romansu. Pred vama je povoljan period za početak nove ljubavi.

ZDRAVLJE: Povedite računa o probavi. Moguće je da ćete biti skloni nekim manjim problemima sa stomakom u narednom periodu. Pazite kako se hranite.

Hrana, ručak, fast fud, brza hrana, burger

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Pred vama su neka otežanja koja ćete morati da razrešite. Očekuje vas povoljna faza za raščišćavanje na ovom polju. Možete da očekujete neke nove odluke.

LJUBAV: Možete da očekujete kontakt sa osobom iz prošlosti do koje vam je i dalje stalo. Pred vama je period u kojem ćete imati nova dešavanja i zbližavanje u emotivnom smislu.

ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u grlu. Bićete skloni prehladi ali i manjim upalama ili virusnim infekcijama pa bi bilo najbolje da posetite lekara i da poradite na tome da ojačate imunitet.

PREPORUČUJEMO I:

 

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas faza u kojom ćete se dosta baviti pitanjem finansija, troškova, dugovanja i raspolaganja novcem. Važno je da budete spremni da se odgovorno posvetite poslu.

LJUBAV: Nemojte da očekujete velike promene na ovom planu danas. Moguće je da ste sada u pasivnijoj fazi za emocije. Niste spremni da napravite bilo kakav nov korak na ovom polju.

ZDRAVLJE: Štitna žlezda vam je osetljiva i možete biti skloni problemima na polju zdravlja kada je u pitanju hormonalni balans. Jako je važno da se sa vašim lekarom posavetujete.

RIBE

POSAO: Današnji dan vam nije preterano povoljan pa možete da očekujete neke manje kočnice i komplikacije po pitanju posla. Pred vama je faza u kojoj ćete imati probleme.

LJUBAV: Želite pažnju od strane osobe koja vam se dopada ali niste sigurni na koji način da je privučete. Moguće je da ćete neko vreme biti nezadovoljni i nesigurni na ovom polju.

ZDRAVLJE: Glavobolja i umor bi mogli da vas prate. Potrudite se da nađete dovoljno vremena kako biste uspeli da malo napunite svoje baterije. Vreme je da malo više mislite na zdravlje.

posao, kolege, stres, tim, uspeh

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati