Mlada Venčanje Nevesta Mladoženja
Shutterstock
Mlada Venčanje Nevesta Mladoženja

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Svaki čovek želi da bude srećan u ljubavi, ali to ne polazi za rukom svima, zato pre stupanja u brak proverite šta možete da očekujete od partnera - to vam otkriva njegov horoskopski znak.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ovan

Pripadnici ovog znaka obično su dobri supružnici. Njihova ljubav ne bledi, a strast i entuzijazam prirodno unose u brak. Spontani su u svakodnevnim obavezama pa s njima nije dosadno, a jedini problem se javlja ako pomisle da partneru po svojim merilima nisu na prvom mestu. Tada postaju sebični i ljubomorni. Zlatno pravilo Ovnova u braku je da pružaju onoliko koliko im se i samim daje.

Bik

Kako ih u životu vodi ideja stvaranja ugodnog i stabilnog okruženja, pripadnici ovog znaka to čine i traže i u braku. S njima kao supružnicima teško da će vas snaći situacija u kojoj nećete znati šta da preduzmete i definitivno su ljudi na koje se možete osloniti. Jedino na šta su Bikovi izuzetno osetljivi je mogućnost prevare, pa često reaguju posesivno.

seks, loš seks, raskid, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Blizanci

Rak

Pripadnici ovog znaka su kao stvoreni za brak, jer im njihova emotivna priroda nalaže stvaranje dubokih porodičnih veza. Vrlo su vredni u kućnim i svim porodičnim zadacima, a najveći im užitak predstavlja i osnivanje porodice. Problem se ponekad javlja jer žele da ugode svima oko sebe, pa tako i da budu savršeni i u braku, na poslu, ali i kao roditelji.

Ručak. porodica, kuhinja

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Lav

Devica

Nakon što se odvaže za tako značajan korak poput braka, pripadnici ovog znaka koji su veliki “ziheraši” očekivaće da u dobrom braku postoje pravila koja oba supružnika moraju poštovati. To će im pružiti osećaj sigurnosti i reda. Ipak, ne zaboravljaju ni romantičnu stranu priče, pa će i dalje osvajati svog partnera i to isto očekivati od njega. Najveća im je mana što su skloni prigovaranju.

Veza, raskid, svađa

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Vaga

Škorpija

Uzbuđenja, seks i inteligentni razgovori s partnerom najvažnije su stavke u braku za pripadnike ovog horoskopskog znaka. Kako bi zadržali takav odnos će uložitće sav svoj trud i vreme, a za to im je bitno da imaju partnera koji voli igrati igrice i ima snažan karakter. Ako je partner suviše pasivan, tada će sami početi praviiti probleme kako bi ga trgnuli i povratili se u strastven odnos.

seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Strelac

Jarac

Treba im puno vremena da se odluče na brak, a nakon što njihov partner prođe sva moguća “testiranja”, dobiće dugo očekivanu nagradu. Uporni i vredni Jarčevi brinuće se o domu, partneru, ali i poslu jednakom merom, a uspešan brak videće kao stvar ličnog napretka. Zbog toga bi mogli biti iscrpljeni, a predbacivaće partneru ako vide da se on ne trudi dovoljno.

Muškarac Poklon Ruža Godišnjica Rođendan Ljubav Romantika

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Vodolija

Ribe

Pripadnici ovog znaka vrlo su prijatni za zajednički život, a srećnici u braku s njima uživaće u obilju nežnosti, lepih gesta i komplimenata. Spremni su udovoljiti partneru u svakom pogledu, ali upravo iz toga nastaje problem. Treba da nauče da povuku granicu u ugađanju porodici i deci, jer će u suprotnom iskakati iz euforije u depresiju.