Bolest, virus, prehlada, temperatura
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Pokušavate da dođete do inspiracije i ideje za novi posao ali nikako da vam se otvore nove mogućnosti. Očekuje vas priod stagnacije u kojem neećete biti zadovoljni.

LJUBAV: Moguće je da imate tremu pred susret sa osobom koja vam se dopada. Dugo ste zamišljali vezu sa njom. Očekuje vas prilika da konačno ostvarite ono što ste želeli.

ZDRAVLJE: Prati vas iscrpljenost. Potrudite se da budete dovoljno okrenuti sebi i svojim potrebama. Nađite dovoljno vremena kako biste mogli da se naspavate.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Možete da se oslonite na pomoć svojih saradnika koji će vam danas biti naklonjeni. Situacija se polako menja na bolje. Očekuje vas povoljan dan u kojem će vas sreća pratiti.

LJUBAV: Ako ste slobodni, možete da očekujete novo poznanstvo koje vodi do veoma ozbiljne veze. Pred vama je period u kojem ćeete imati nova ljubavna dešavanja.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa cirkulacijom kod vas. Potrudite se da povedete više računa o svom zdravlju. Idite na redovne lekarske kontrole i posvetite se sebi.

Moda, devojka, jesen, tuga, raskid, bol

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da niste dobili podršku koju ste očekivali i sada su vam planovi prilično poljuljani. Pred vama je period u kojem će biti dosta komplikacija.

LJUBAV: Moguće je poznanstvo sa osobom sa kojom ćete imati uzbudljivu ali kratku avanturu. Nemojte da očekujete previše. Trenutna faza vam nije povoljna za ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zglobovima. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni brojnim poteškoćama kada je u pitanju polje zdravlja. Pazite na sebe.

RAK

POSAO: Moguće je da ćete imati neke manje nesporazume u poslovnom okruženju koji će vam poremetiti planove. Pred vama je period koji donosi poteškoće na polju posla.

LJUBAV: Upoznajete zanimljivu osobu koja ostavlja veoma dobar utisak na vas. Uskoro ćete imati priliku da uđete u vezu sa njom. Očekuje vas jako povoljan period za novu ljubav.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa alergijama. Pred vama je period u kojem ćete biti osetljivi i skloni tegobama na polju zdravlja pa je važno da vodite više računa o sebi.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Nemojte da očekujete previše novih dešavanja kada je u pitanju posao. Današnji dan je prilično miran. Imaćete priliku da se malo odmorite i da se posvetit nekim drugim stvarima.

LJUBAV: Moguće je da se ne slažete baš najbolje sa bračnim partnerom. Dosta toga vas opterećuje i smatrate da niste jedno za drugo više. Imate utisak da ste se udaljili.

ZDRAVLJE: Loša probava je naglašena kod vas u narednom periodu, pa povedite više računa o svom zdravlju, ishrani i varenju. Vreme je da se posvetite stvaranju zdravijih navika.

DEVICA

POSAO: Uspeli ste da dođete do poboljšanja poslovne situacije iako su mnogi sumnjali u vas. Spremni ste da zakoračite ka poslovnom uspehu koji vam je bio suđen sve vreme.

LJUBAV: Moguće je da konačno nalazite kompromis sa voljenom osobom. Veza se nastavlja a vi ste srećni zbog toga. Pred vama je period u kojem ćete raditi na planovima za brak.

ZDRAVLJE: Smanjite unos ugljenih hidrata. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate probleme sa zdravljem i da postanete skloni tome da dobijte višak kilograma.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Ishod situacije koja vas brine može da bude onakav kakav želite ako se budete postavili mudro i na pravi način. Pred vama je period u kojem će biti potrebno da taktizirate.

LJUBAV: Dopada vam se osoba pored koje se osećate sasvim sigurno. Moguće je da je u pitanju partner stariji od vas. Važno je da budete strpljivi pri upoznavanju i zbližavanju.

ZDRAVLJE: Manji pad energije je naglašen kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni problemima sa zdravljem. Potrudite se da redovnije spavate.

PREPORUČUJEMO:

 

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete veoma pozitivan dan na polju posla. Rešićete sve ono što vas je mučilo i opterećivalo. Pred vama su neke nove pobede i mogućnosti.

LJUBAV: Očekuje vas uzbudljiva situacija sa osobom koja vam se dopada. Imate priliku da sa njom ostvarite zanimljivu vezu. Spremni ste da otvorenije pokažete svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Bavite se sportom i rekreacijom. Očekuje vas period u kojem ćete se osećati jako dobro, imaćete višak energije pa će biti potrebno da budete više fizički aktivni.

Sport trening vežbanje mišići trbušnjaci trčanje čučnjevi

Shutterstock

Foto: Shutterstock

STRELAC

POSAO: Očekuje vas povoljan dan za prodaju nekretnine ako tako nešto imate u planu. Možete da se nadate pozitivnoj realizaciji na ovom polju. Sudbina će ipak biti na vašoj strani.

LJUBAV: Očekuje vas komunikacija sa osobom koja je uporna u svojim pokušajima da vas osvoji. Možete da se nadate pozitivnim dešavanjima na polju ljubavi u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Moguće je da vam je stomak osetljiv. Očekuje vas faza u kojoj će vam biti prilično naglašeni problemi sa probavom pa se potrudite da više pazite šta jedete.

JARAC

POSAO: Bez ikakvih prepreka i trzavica ostvarujete svoje planove. Možete da očekujete sasvim dobar dan na ovom polju. Potrudite se da date sve od sebe kako stabilizovali posao.

LJUBAV: Lako pokazujete svoja osećanja prema osobi koja vam se dopada i uživate kada provodite vreme sa njom. Možete da očekujete da će vaš odnos krenuti u dobrom smeru.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude nikakvih problema kada je u pitanju zdravlje. Osećate se dobro u svojoj koži i generalno ste zadovoljni svojim životom. Očekuje vas povoljna faza.

Novac, devojka, briga, sreća, žena, računi

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Imaćete neke manje poteškoće na poslovnom planu. Dosta toga na ovom polju može ići negativnim tokom danas. Potrudite se da ne reagujete previše burno i da se ne stresirate.

LJUBAV: U vama se budi jaka privlačnost prema osobi sa kojom ste do skoro imali samo prijateljski odnos. Moguće je da vam je često teško da sebi priznate neke stvari.

ZDRAVLJE: Zdravlje vam je dobro sasvim. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme na ovom polju danas. osećate se odlično i lepo ste raspoloženi, puni energije...

RIBE

POSAO: Sreća vas danas prati i ako rešavate sve probleme. Dan je povoljan da nađete posao, ako ste nezaposleni. U svakom slučaju vas očekuju prilično povoljne promene.

LJUBAV: Ukoliko ste planirali brak, možete da očekujete da ćete uskoro uspeti da ostvarite svoje snove i želje. Možete da očekujete da će voljena osoba želeti da vam pruži sve.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojim bubrezima. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni problemima na polju zdravlja. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

Preziru romantiku! Partner može biti nežan do neba, ali to ova 3 znaka ne dotiče!

AUTOR: Superžena/M.M. DATUM I VREME: 16.10.2019. 13:15 Zaboravite na lepe momente ako ste sa nekima od njih... Foto: Shutterstock, ilustracija Iako postoji mnogo ljudi koji su za to da se romantičnim gestovima dokazuju partnerima, ima i onih koji preziru romantiku. Da li ste i vi među njima, zapisano je u zvezdama.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!