Žena, raskid, tuga, depresija
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Prilično ste napeti i nervozni. Iako nemate mnogo poslovnih obaveza, postoji tenzija koju nosite u sebi. Današnji dan vam nije povoljan i bolje je da ne očekujete mnogo.

ZDRAVLJE: Mogući su srčani problemi. Pred vama je period u kojem možete da imate probleme vezane za visok pritisak. Na vreme se obratite vašem lekaru.

 

BIK

POSAO: Imate utisak da postoje ograničenja koja nećete moći lako da prevaziđete. Biće vam potrebno mnogo upornosti i snage kako biste uspeli da ostvarite ono što želite.

LJUBAV: Iako ste samo želeli da unutar svog doma imate sigurnu i stabilnu atmosferu, dobili ste dosta problema i zahlađenje sa voljenom osobom. Ako ste sami, još ne nalazite odgovarajuću osobu.

ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom su naglašeni kod vas, možete imati tegobe koje su vezane za varenje i želudačnu kiselinu. Potrudite se da povedete više računa o ishrani.

Pica, hrana, brza hrana

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Ne donosite trezvene odluke sada i lako možete da pravite greške na polju posla. Pokušajte da se distancirate od ostatka kolektiva. Nije povoljan period za veće promene.

LJUBAV: Glasine koje kruže mogu da pomute vaše rasuđivanje i da pokvare odnos sa voljenom osobom. Potrudite se da iskrenije razjasnite stvari koje vas opterećuju u vašoj vezi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grlom. Izbegavajte unos hladnih i gaziranih napitaka. Potrudite se da date sve od sebe kako biste ojačali svoj imunitet dodatnim vitaminima.

RAK

POSAO: Iako dolazi priliv novca kojem ste se nadali, nećete biti zadovoljni jer će prilično veliki troškovi nastupiti. Pred vama je period u kojem je neophodno da se bolje organizujete.

LJUBAV: Voljena osoba vrši neku dozu pritiska na vas, niste spremni za takav odnos. Potrebno vam je malo više lične slobode kako biste bili srećni i zadovoljni a sada se tako ne osećate.

LAV

POSAO: Nije preterano povoljan dan za posao jer nemate baš najbolji uvid u stvari. Ne mešajte emocije i interes. Moguće je da ćete preko posla biti u iskušenju da uđete u novu vezu.

LJUBAV: Spremni ste da se sasvim prepustite voljenoj osobi i da joj poklonite svoje srce na dlanu. Ona je vaš centar sveta. Ljubav vam je sada na prvom mestu drugo vas ništa ne zanima.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa čestim glavoboljama. Povedite računa o količini stresa kojoj ste izloženi u ovom periodu jer bi to veoma negativno moglo da se odrazi na vaše zdravlje.

DEVICA

POSAO: Pokušajte da ostanete kod kuće danas ili da se što manje bavite važnim poslovima, kako ne bi došlo do štete i gubitka. Nije vam povoljan dan za bilo kakve rizike na poslu.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada možda nema baš sasvim iskrene namere prema vama. Potrudite se da je bolje upoznate pre nego što budete doneli neku veću odluku.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog stresa. Generalno vam je današnji dan nepovoljan i moguće je da će vam biti dosta bolje ako više budete spavali i odmarali se.

Žena, raskid, tuga, depresija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Možete da očekujete manje nesporazume sa nekim od kolega ili će neko vaša očekivanja izneveriti. Potrudite se da u svim situacijama ostanete dovoljno diplomatični. 

LJUBAV: Pred vama je povoljan dan za nova poznanstva. Možete da očekujete da će vam prijatelji preneti neke lepe stvari o toj osobi. Očekuje vas pozitivan razvoj događaja.

ŠKORPIJA

POSAO: Na polju posla sledi unapređenje kao vid nagrade za vaš trud. Možete da očekujete pozitivnu atmosferu. Spremni ste da se posvetite poslu maksimalno i da date sve od sebe.

LJUBAV: Sa partnerom imate brojne prepirke i buran odnos, ali se na kraju ipak vraćate jedno drugome. Moguće je da niste spremni da stavite tačku na vaš odnos iako znate da je toksičan.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa kičmom. Potrebno vam je opuštanje a prijala bi vam i masaža. Važno je da pazite na svoja leđa i da ne podižete pretežak teret.

 

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete priliku za posao u inostranstvu. Pred vama je šansa da ostvarite veći deo svojih ambicija. Potrudite se da iskoristite šansu koja vam se danas ukazuje.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa cirkulacijom. Posetite lekara ako se osećate loše. Generalno ste danas u oslabljenom stanju pa na polju zdravlja možete imati razne tegobe.

JARAC

POSAO: Finansije su vam veoma promenljive i nije vam lako da na tom polju ostvarite stabilnost. Moguće je da ste nezadovoljni i da tražite nove načine za zaradu.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv flert sa osobom koja vam se jako dopada. Neće vam biti lako da ostvarite ozbiljnu vezu sa njom. Postoje veće prepreke na vašem polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Osećate se generalno dobro. Ne biste trebali da imate veće probleme na polju zdravlja danas. Imate dovoljno energije za sve što vas očekuje i zdravi se.

VODOLIJA

POSAO: Vama dolazi prilika da popravite stanje na poslovnom planu. Ako ste u proteklom periodu pravili greške, sada ćete ih ispravljati i potruditi se da poboljšate stanje na ovom polju.

LJUBAV: Imate jako dobar odnos sa voljenom osobom koja vas u svemu podržava. Pravite lepe zajedničke planove koji vam ulivaju nadu u to da će u budućnosti sve biti uredu.

RIBE

POSAO: Nije preterano povoljan dan za posao. Moguće je da će biti nekih neočekivanih komplikacija. Izbegavajte danas bilo kakve rizike i donošenje važnih odluka.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom koju poznajete od ranije. Između vas dvoje se sada bude nove emocije. Spremni ste da se prepustite osećanjima.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica ili problemi sa niskim pritiskom, padom energije i tome sl. Prijaće vam da se danas malo odmorite i da se potrudite da izbegavate naprezanje.

Žena, raskid, tuga, depresija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija