Besparica, novčani problemi, novac, problemi
Shutterstock
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Poslovne promene vas očekuju iako možda niste dovoljno spremni za sve što je pred vama. Važno je da radite na tome da izgradite dovoljno samopouzdanja i onda vas ništa ne može poljuljati.

LJUBAV: Nova ljubavna veza u vaš život unsi mnogo radosti i sreće. Letnja romansa može postati mnogo više od toga. Spremni ste da se posvetite osobi do koje vam je stalo.

ZDRAVLJE: Koža vam je osetljiva i podložna iritacijama. Mogli biste da imate probleme na ovom polju. Obavezno se posavetujte sa vašim dermatologom oko svega.

PROČITAJTE I:

EGIPAT

Shutterstock

 

 

BIK

POSAO: Možete da očekujete prilično dobar dan. Nećete biti preterano opterećeni poslovnim obavezama u ovom periodu. Potrudite se da izdvojite neko vreme i za opuštanje.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja se ponaša kao da se dvoumi. Moguće je da ipak nećete uspeti da ostvarite ozbiljnu vezu sa njom i da će odnos ostati nekako poljuljan.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas u narednom periodu pa o tome treba da povedete računa. Obratite se vašem lekaru za savet oko svega što vas muči.

PROČITAJTE JOŠ I:

 

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko očekujete neko važno rešenje ili odgovor na postavljeno pitanje, dobićete ga danas. pred vama je period u kojem može da bude pozitivnih poslovnih promena.

LJUBAV: Vaša ljubomora je u ovom trenutku preterana. Moguće je da zapravo tražite problem tamo gde ga nema. Pokušajte da imate više razumevanja i stvari će krenuti na bolje.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i bilo kakve poroke, pazite na svoju jetru i potrudite se da živite zdravije. Nije vreme da rizikujete na polju zdravlja i da se dovodite u problem.

Par, raskid, ljubomora, svađa, prevara

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Pred vama je prilika da dođete do bolje poslovne situacije. Prilično lako ostvarujete sve svoje ciljeve. Možete da očekujete povoljan dan tokom kojeg će sreća da bude na vašoj strani.

LJUBAV: Moguće je da ste doneli odluku da prošlost ostavite iza sebe iako vas stari partner i dalje malo privlači. Očekuje vas obnova komunikacije, a prostora za vezu tu uvek ima...

ZDRAVLJE: Problemi sa bubrezima su mogući. Povedite računa o unosu tečnosti. Posetite lekara ako primetite bilo kakve simptome ili veće tegobe na ovom polju.

LAV

POSAO: Imate prilično gust raspored, a i nova zaduženja pristižu. Moguće je da niste očekivali takav dan. Važno je da se potrudite da se snađete i da se dobro organizujete na ovom polju.

LJUBAV: Očekuju vas manje nesuglasice sa partnerom. Međutim, neočekivani splet događaja vodi do pomirenja, iako ste oboje tvrdoglavi. Priznajte da vam je ljubav važnija od ponosa.

ZDRAVLJE: Problemi sa zubima su naglašeni kod vas u narednom periodu, pa biste svakako trebali u dogledno vreme da posetite stomatologa. Rešite probleme koje imate.

Zubar Stomatolog

Shutterstock

Foto: Shutterstock

DEVICA

POSAO: Očekuju vas nova dešavanja koja na kratko mogu da vas ostave bez teksta. Ipak, uspećete da se snađete u novonastaloj situaciji koja bi mogla da vam bude komplikovana.

LJUBAV: Neočekivano ulazite u kontakt sa novim partnerom. Moguće je da se sve dešava prilično brzo i da ni sami niste sigurni kuda će vaša priča da vodi na kraju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa povišenim krvnim pritiskom, tahikardijom i srčanim sistemom. Izbegavajte stresne okolnosti. Idite na redovne lekarske kontrole.

VAGA

POSAO: Prati vas sreća na svim poljima danas. Pa i kada je u pitanju posao možete da očekujete neke lepe vesti. Spremni ste za dobre promene i za nova dešavanja na ovom polju.

LJUBAV: Pred vama je mogućnost da uđete u novu ljubavnu vezu. Srećni ste jer novi početak u vama budi novu nadu. Spremni ste da poklonite svoje srce kao da ranije nije bilo povređeno.

ZDRAVLJE: Odlično stanje na ovom planu vas očekuje. Osećate se dobro u svojoj koži i nemate probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Danas će vam generalno prijati aktivnost.

Žena, uspeh, posao, zarada, rad, biznis

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, uspećete da ostvarite poboljšanje zarade. Trebalo bi da budete zadovoljni ishodom poslovnih dešavanja. Sudbina je na vašoj strani.

LJUBAV: Srećni ste sa svojim partnerom i smatrate da pored njega imate sve ono što vam je potrebno. Očekuje vas lepa budućnost. Možete da se oslonite jedno na drugo.

ZDRAVLJE: Izbegavajte unos šećera. Važno je da pazite na to da vam iskrena bude zdrava i umerena. Izbegavajte štetne materije i supstance koje vam ne prijaju.

PREPORUČUJEMO:

 

STRELAC

POSAO: Možete da se nadate pozitivnom dogovoru po pitanju pokretanja novog posla. Spremni ste da se maksimalno posvetite ostvarenju boljeg stanja na ovom polju.

LJUBAV: Kada je u pitanju ljubav, nije sve tako bajno. Sa partnerom lako ulazite u sukobe. Ako ste slobodni dopada vam se osoba koja živi daleko i sa kojom nemate česta viđanja.

ZDRAVLJE: Bolovi u grlu bi mogli da vam stvaraju problem. Skloni ste gnojnoj angini. Posetite lekara. Izbegavajte hladne i gazirane napitke kao i sve što vam nadražuje grlo.

Lekar, doktor, pregled, bolest, bolnica

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Dolazi vam očekivani priliv novca pa ćete biti zadovoljni okolnostima. Poslovno nema većih promena i možete da se nadate pozitivnom i stabilnom danu i okolnostima.

LJUBAV: Pored voljene osobe imate ono što vam je potrebno. Živite miran bračni život i zadovoljni ste sa tim. Ako ste slobodni za sada još nema novog poznanstva.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zubima kao i o desnima. Važno je da imate redovnu higijenu usne duplje. Potrudite se da kod stomatologa idete na redovne kontrole.

VODOLIJA

POSAO: Potrudite se da poboljšate komunikaciju sa nadređenima. To će vam se mnogostruko isplatiti kasnije. Važno je da date svoj maksimum na ovom polju danas.

LJUBAV: Ne želite da stvarate dodatnu tenziju sa voljenom osobom koja je zainteresovana za svađu. Današnji dan vam je teži za ljubav. Moguće je da vam očekivanja neće biti ispunjena.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja koja će vas pratiti tokom većeg dela ovog dana. Potrudite se da izbegavate stresne okolnosti kao i da vodite više računa o sebi.

RIBE

POSAO: Ukoliko planirate putovanje, moguće su manje komplikacije na poslovnom planu. Stvari neće ići onako kako očekujete. Pazite da ne izgubite dokumenta.

LJUBAV: Dopada vam se osoba sa kojom se ne poznajete previše dugo. Spremni ste da joj pokažete svoje interesovanje i da joj se maksimalno posvetite. Želite vezu.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate u svojoj koži. Ne očekuju vas problemi na polju zdravlja danas. Možete da se nadate generalno dobrom i stabilnom stanju na ovom polju u narednom periodu.

PREPORUČUJEMO JOŠ I:

Merkur donosi sreću

Shutterstock