Stan, dom, kuća, par, veza, raskid
Shutterstock, ilustracija
Zgodan muškarac, šmeker, zavodnik

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Iako su mnogi odmah pomislili da će ovde svoje mesto naći egocentrični lav, oni ipak nisu među najlošijim "materijalima" za brak. Jedan horoskopski znak vešto skriva svoju pravu stranu, a onda u braku mogu biti veliki manipulatori i control-freakovi. Ponekad mane prevladaju nad vrlinama – osobito kod ova tri znaka Zodijaka i njihovih „bračnih predispozicija“. Muškarci rođeni u ova tri horoskopa znaka definitivno nisu rođeni pod zvezdom srećnog braka…

PROČITAJTE I:

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

 

Devica

Muškarci rođeni u znaku Device ljubomorni su i nesigurni – a to mogu jako dobro sakriti u početku veze. Tek kad prođe neko „slatko“ vreme, onda pokažu svoju pravu stranu i mogu biti veliki manipulatori i bolesni control-freakovi.  

PROČITAJTE JOŠ I:

 

Bik

Bikovi će se uvek radije odlučiti za svoju karijeru umesto za stabilnu vezu i decu. To objašnjava zašto uveče radije ostanu na poslu nego da provedu s najdražom osobom ugodnu noć pred televizorom ili je odvedu na večeru u restoran. Premda muškarci rođeni u znaku Bika često svoje voljene obasipaju skupim poklonima i komplimentima, ženi svog života nikad neće pokloniti dovoljno – za njih toliko dragocenog – vremena.

muškarac

Profimedia

Foto: Profimedia

Riba

Nažalost, Ribe često same sebe katapultiraju u zatrovanu vezu. Muškarci rođeni u znaku Ribe inače su puni razumevanja te su jako osećajni – stoga bi trebali biti omiljeni partneri. Nažalost, gotovo uvek privuku pogrešnu osobu koja ne zna ceniti njihove kvalitete. Lakoverni kakvi jesu, krivicu traže kod sebe – i zbog toga su prokleto nesigurni.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija