posao, uspeh, sreća
Shutterstock, ilustracija
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Možete da se nadate veoma pozitivnim dešavanjima kada je posao u pitanju. Veoma lako dolazite do željenih rezultata na ovom polju. Možete da očekujete sreću danas.

LJUBAV: Kroz zanimljivu komunikaciju otvarate svoje emocije i pokazujete simpatiji da vam se dopada. Možete da očekujete da će vam odnos sa njom biti veoma povoljan.

ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu hranu. Očekuje vas period u kojem će kod vas biti naglašena sklonost ka problemima sa gojenjem. Pred vama je nepovoljan period za zdravlje.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Možete da se nadate da ćete biti veoma zadovoljni poslovnim promenama koje će se danas desiti. Pred vama je period u kojem ćete imati priliku da napredujete.

LJUBAV: Rešili ste vaše dileme vezane za partnera i konačno imate više poverenja u njega. Možete da očekujete lep dan za ljubav. Ako ste slobodni povoljan je dan za novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Sasvim dobro stanje na ovom polju vas očekuje. Moguće je da vam dosta toga polako dolazi na svoje mesto i da vam se situacija na polju zdravlja stabilizuje.

Sport trening vežbanje mišići trbušnjaci trčanje čučnjevi

Shutterstock

Foto: Shutterstock

BLIZANCI

POSAO: Pred vama je prilika da pomognete nekome oko poslovnog napredovanja i rado ćete načiniti takav potez. Možete da očekujete generalno povoljan period na ovom polju.

LJUBAV: Odnos sa voljenom osobom nije isti kao pre i imate utisak da ste se veoma značajno udaljili jedno od drugoga. Moguće je da ćete dosta toga zameriti jedno drugome.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za krvotok su pred vama. Očekuje vas period u kojem ćete imati brojna otežanja na ovom polju. Oko svega se posavetujte sa lekarom.

RAK

POSAO: Rešili ste većinu problema vezanih za polje posla i osećate se mnogo bolje zbog toga. Pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost da se radujete pozitivnim okolnostima.

LJUBAV: Pred vama je dan koji će biti ispunjen romantičnim i nežnim trenucima sa osobom koju volite i do koje vam je stalo. Uživaćete u pozitivnoj atmosferi.

ZDRAVLJE: Osetljivi bubrezi i mokraćni putevi su naglašeni kod vas. Idite na redovne lekarske kontrole i potrudite se da vodite računa o svom zdravlju na pravi način.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Moguće je da ozbiljno razmišljate o promeni radnog mesta jer niste zadovoljni sadašnjom situacijom. Pred vama je period u kojem će vam se nuditi neke nove opcije.

LJUBAV: Ako ste slobodni, zanimljivo poznanstvo vam dolazi u drugom delu dana, na javnom mestu. Moguće je da da ćete na početku tog kontakta biti malo stidljivi.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni manjim problemima na polju zdravlja. Povedite više računa o sebi ovaj put.

DEVICA

POSAO: Došao je trenutak u kom će biti potrebno da donesete neke nove i važne odluke na ovom polju. Važno je da budete dovoljno trezveni, smireni i staloženi.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiva dešavanja sa osobom koja je rođena u znaku Škorpije ili Vodolije. Dobar vam je dan za ljubav. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati zanimljiva dešavanja.

ZDRAVLJE: Osetljiv grudni koš je naglašen kod vas. Pred vama je faza u kojoj ćete generalno biti skloni manjim tegobama na polju zdravlja. Pazite na sebe i na svoje navike.

PREPORUČUJEMO:

 

VAGA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, očekuje vas prilika za promene koje mogu doneti veću zaradu. Spremni ste da se pozabavite bitnim stvarima na ovom polju.

LJUBAV: Bračni partner pokazuje da mu je stalo do toga da poradite na vašem odnosu. Zadovoljni ste trudom koji je pokazao u odnosu sa vama i nadate se još boljim promenama.

ZDRAVLJE: Odlično i bez problema! Možete da očekujete da ćete se na ovom polju osećati jako dobro. Pred vama je povoljna faza za fizičku sktivnost i bavljenje sportom.

Posao žena biznis laptop razgovor sastanak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

POSAO: Tokom današnjeg dana ćete imati manje probleme sa koncentracijom ali vam neko od saradnika može pomoći oko posla. Važno je da se maksimalno potrudite oko svega.

LJUBAV: Moguće je da ćete imati zanimljiv flert. Ukoliko ste zauzeti, očekuje vas strastven dan sa voljenom osobom koja će pokazati da joj je iskreno stalo do vas.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa plućima. Pred vama je faza u kojoj ćete imati naglašenu osetljivost disajnih puteva. Potrudite se da izbegavate cigarete i duvanski dim maksimalno.

STRELAC

POSAO: Finansijska situacija je bolja i zadovoljni ste zbog toga. Možete da očekujete pozitivnu situaciju na poslu. Pred vama je period u kojem ćete imati određene poteškoće.

LJUBAV: Dolazi do zahlađenja ukoliko ste u braku. Situacija sa voljenom osobom vam se ne dopada i nezadovoljni ste. Moguće je da ćete imati određena otežanja na ovom polju.

ZDRAVLJE: Osećate se generalno dobro. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme. Puni ste energije i prija vam da budete maksimalno aktivni. Uživaćete u dobrom danu.

seks, loš seks, raskid, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Pred vama je prilično dobar dan, pa ne bi trebalo da bude bilo kakvog stresa i tenzije. Poslovi idu uobičajenim tokom. Možete da očekujete povoljnu atmosferu.

LJUBAV: Očekuje vas dobar period za brak i zajednicu. Ukoliko ste slobodni, moguće je novo poznanstvo. Pred vama je period u kojem ćete imati brojne udvarače i promene.

ZDRAVLJE: Potreban vam je san! Važno je da dovoljno odmarate i da budete posvećeni svojim potrebama kako bi na polju zdravlja održali iole dobro stanje.

VODOLIJA

POSAO: Iako se na poslovnom planu niste preterano posvećeni, uz srećne okolnosti dolazite do dobrih rezultata. Možete da očekujete pozitivne preokrete na ovom polju kod vas.

LJUBAV: Slobodni pripadnici ovog znaka će uživati u novim poznanstvima i prilikama za paralelni flert. Možete da se nadate dobrim promenama na ljubavnom planu.

ZDRAVLJE: Prija vam vežbanje i bavljenje sportom. Možete da očekujete da ćete uspeti na ovom polju da ostvarite pozitivne rezultate. Nastavite sa radom na sebi.

Joga meditacija proleće leto opuštanje

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

RIBE

POSAO: Ako se bavite privatnim biznisom, očekuje vas odlična zarada i veliko poboljšanje generalne situacije. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju.

LJUBAV: Partner ima neke zamerke na vaše ponašanje, a vi ne prihvatate kritiku. Današnji dan je generalno nepovoljan za ljubav kod vas. Možete da očekujete neke komplikacije.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa urinarnim traktom su kod vas naglašeni. Povedite računa o tome da ne dođe do većih poteškoća kod vas. Obavezno se javite lekaru radi kontrole i pregleda.

Otkrivamo najnegativniu kombinaciju u Zodijaku!

AUTOR: Alo.rs/M.M. DATUM I VREME: 07.09.2019. 13:00 - 07.09.2019. 14:07 Duboki papetizam. Foto: Shutterstock, ilustracija Ovo je jedna od najinteresantnijih kombinacija, zbog snažnog uticaja Škorpije na znak Blizanaca. To je ličnost razvijenog intelekta, sklona dubokom razmišljanju. U njenoj duši nema mesta za radoznalost i površnost, već samo za istinsku težnju ka prodiranju u tajne života i rešavanju zagonetki postojanja.

 

BONUS VIDEO:

Modni saveti Suzane Perić