Alkohol, koktel, piće. žurka, proslava
Shutterstock, ilustracija
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Imaćete šansu da se malo odmorite od posla. Današnji dan bi trebao da vam bude generalno opušten. Potrudite se da date sebi oduška kako bi uspeli u svemu.

LJUBAV: Očekuje vas veoma zanimljivo poznanstvo sa osobom koja pripada nekom od zemljanih znakova. Hemija je jaka. Uskoro ćete ući u vezu i biti zadovoljni.

ZDRAVLJE: Redovno kontrolišite pritisak. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate manje probleme koji su vezani za vaš kardiovaskularni sistem pa povedite računa o tome.

PROČITAJTE JOŠ:

 

BIK

LJUBAV: Malo ste postali hladni u odnosu sa bračnim partnerom ali još uvek nije kasno da poradite na vašem odnosu. Pred vama je period u kojem ćete imati šanse za rešavanje problema.

ZDRAVLJE: Povećajte unos tečnosti. Važno je da redovno pijete dovoljno vode. Vodite računa i o ostalim svojim navikama, uzmite stvari u svoje ruke, vežbajte, menjajte ishranu.

BLIZANCI

POSAO: Imate manje probleme na radnom mestu i potrebna vam je nečija pomoć kako biste mogli da ih rešite. Obratite se za savet nekoj osobi u koju imate dovoljno poverenja.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neka osoba koja živi u vašem bliskom okruženju danas je dobar dan za početak veze sa njom. Pred vama je period u kojem ćete imati nova dešavanja.

RAK

POSAO: Na poslu nema većih promena i za sada vam to odgovara. Imate dovoljno redovnih obaveza kojima treba da se posvetite. Potrudite se da na ovom polju date sve od sebe.

LJUBAV: Pred vama je dobar dan za nova poznanstva, pogotovo za muške pripadnike ovog znaka. Možete da očekujete da ćete uspeti da se okrenete pozitivnim promenama.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Važno je da izbegavate namirnice koje su pune masnoća. Potrebno je da uspostavite zdraviji režim ishrane i bolje navike.

Šunka, hrana

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Moguće je da ste danas pod velikim pritiskom i da vam nije lako da dođete do stabilizacije na poslovnom planu. Imate utisak da vam brojni problemi vise nad glavom.

LJUBAV: Očekuju vas manji nesporazumi u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni svađama i trzavicama na ovom polju.

DEVICA

POSAO: Moguće je da ste zabrinuti za svoju budućnost i da pokušavate da napravite neku vrstu rezervnog plana. Pred vama je period u kojem možete da upišete neku dodatnu edukaciju.

LJUBAV: Očekuje vas period u kom ćete imati više vremena za ljubav. Posvetićete se voljenoj osobi i pokazati joj da vam je i dalje stalo do nje. Uradite ono što je do vas kako bi vam odnos napredovao.

ZDRAVLJE: Moguće je da vas muči nesanica. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni raznim problemima sa zdravljem koji vam se pojavljuju zbog stresnih okolnosti.

VAGA

POSAO: Moguće je da će doći do odlaganja kada su u pitanju neki vaši planovi i da će vam biti potrebno strpljenje. Potrudite se da date sve od sebe kako biste ostvarili svoje ciljeve.

ZDRAVLJE: Bez problema na ovom polju. Osećate se sasvim dobro i vaše stanje je sasvim stabilno. Možete da očekujete da ćete uspeti da uživate u ovom lepom danu.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da nećete dobiti novac koji danas očekujete ili će vam kasniti neki važan papir. U svakom slučaju vam stoji sada neka nervoza i iščekivanje koje vas prati.

ZDRAVLJE: Kičma vam je osetljiva. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni tome da se pojavi neki problem sa leđima. Izbegavajte podizanje teškog tereta i pazite na sebe.

PREPORUČUJEMO I:

 

STRELAC

POSAO: Prilično ste zabrinuti za to da poslovi koje očekujete neće ići onako kako želite. Međutim, biće dobrih preokreta. Potrudite se da date sve od sebe na ovom polju.

LJUBAV: Pred vama je zanimljiv dan za flert, pojaviće vam se osoba koja će delovati veoma provokativno na vas. Ako ste zauzeti, osoba do koje vam je stalo će vas ponovo osvojiti.

JARAC

POSAO: Nije povoljan dan za nove poslove pa se potrudite da ništa ne započinjete danas. pred vama je period u kojem ćete imati poteškoće i lošu komunikaciju sa nadređenima.

LJUBAV: Voljena osoba deluje zatvoreno u kontaktu sa vama i pitate se zašto je to tako. Teško vam je da doprete do nje. Moguće je da će vaš odnos zapasti u ozbiljniju krizu.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa bubrezima. Potrudite se da vodite dovoljno računa o unosu tečnosti i slušajte savete vašeg lekara. Pazite na sebe i na svoje zdravlje danas.

Lekar, doktor, pregled, bolest, bolnica

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Primećujete da se spremaju neke veće promene u vašem radnom okruženju i to vam uliva osećaj nesigurnosti. Moguće je da se pitate da li će vam se desiti neki veći neuspeh.

LJUBAV: Ušli ste u fazu monotonije koja vam ne prija. Rešili ste da napravite neki nepromišljen potez na ovom planu. Moguće je da ćete uskoro imati i priliku za razdvajanje od voljene osobe.

RIBE

POSAO: Pred vama je dan tokom kojeg ćete se baviti novim poslovnim komplikacijama koje su se pojavile. Potrudite se da uradite sve ono što je do vas kako biste poboljšali situaciju.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni današnji dan vam je jako povoljan za početak nove emotivne veze koja može da traje. Ako već imate partnera veoma ste zadovoljni odnosom koji imate sa njim.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa tahikardijom. Pred vama je period u kojem ćete imati srčane tegobe koje bi mogle da vas opterećuju u malo većoj meri, pa se najbolje obratite lekaru.