Lekar, doktor, pregled, bolest, bolnica
Shutterstock, ilustracija
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

LJUBAV: Moguće je da imate želju da menjate neke stvari izneđu vas i partnera ali se plašite kako će on reagovati kada mu to saopštite. Važno je da budete dovoljno smireni i iskreni.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam dijeta. Neophodno je da se posvetite tome da uvodite polako neke promene u vaš režim ishrane. Pred vama je period u kojem bi vam to moglo biti od koristi.

PROČITAJTE JOŠ:

 

BIK

LJUBAV: Veoma ste emotivni i potrebna vam je sigurnost koju samo voljena osoba može da vam pruži. Uživate u svakom trenutku sa njom. Lepo vam je i prepuštate se emocijama.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa vrtoglavicom. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate i tegobe koje su na neki način vezane za nizak pritisak. Potrudite se da više pazite na sebe.

Pritisak, glavobolja

Shutterstock

Foto: Shutterstock

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da vam se dopada osoba koju znate već neko vreme. Pokušavate da joj se približite na prijateljski način. Spremni ste da joj i otvorenije pokažete svoje interesovanje.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate neke probleme koji su vezani za poročno ponašanje. Vreme je da povedete više računa o sebi.

RAK

POSAO: Možete da računate na pomoć ako vam bude bila potrebna, neko od kolega će vam danas izaći u susret. Povoljan vam je dan za posao i sve ukazuje na to da ćete biti zadovoljni.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osobu koju srećete preko posla, današnji dan je povoljan za flert sa njom. Možete da očekujete da ćete imati priliku da napravite i korak dalje uskoro.

LAV

POSAO: Moguće je da ste u proteklom periodu izgubili poverenje u svoje poslovno okruženje i da ste pomalo razočarani. Možete da očekujete prilično nepovoljan dan za posao.

LJUBAV: Osećate se dobro pored voljene osobe koja vas iskreno voli. Srećni ste jer ste ostvarili stabilnost na polju emocija. Ako ste slobodni, očekuje vas važno novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Povedite računa u saobraćaju. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni problemima zbog pada koncentracije. Povedite računa o poštovanju pravila i svom ponašanju.

DEVICA

POSAO: Očekuju vas problemi na poslovnom planu. Biće vam potrebno dosta truda i upornosti da ih prevaziđete. Potrudite se da date sve od sebe kako bi rešili neke poslovne probleme.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za kičmu su mogući kod vas tokom današnjeg dana. Izbegavajte podizanje teškog tereta i potrudite se da redovno radite vežbe za leđa. Prijaće vam masaža.

PREPORUČUJEMO I:

 

VAGA

POSAO: Važno je da se posvetite svom poslu i da ne dopustite da vam sada bilo šta skreće pažnju sa obaveza. Pred vama je period u kojem ćete imati neka nova zaduženja.

LJUBAV: Niste spremni za vezu na daljinu i polako odustajete od poznanstva sa osobom koja vam je to ponudila... Pred vama je period u kojem biste mogli da imate neke probleme.

ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu hranu. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni problemima vezanim za gojenje. Lako bist mogli da dobijete višak kilograma pa pazite na ishranu.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Želite da napravite prvi korak prema osobi koja vam se dopada duže vreme. Možete da očekujete pozitivnu reakciju sa njene strane. Spremni ste za nova ljubavna dešavanja.

ZDRAVLJE: Problemi sa plućima su mogući. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate tegobe sa disajnim putevima. Na vreme se obratite vašem lekaru radi pregleda i saveta.

STRELAC

POSAO: Bolje je da sačekate malo sa donošenjem važnih poslovnih odluka, kako biste napravili bolji uvid u situaciju. Moguće je da sada ne možete da napravite najbolju procenu.

ZDRAVLJE: Izbegavajte unos slatkiša. Mogli biste da imate manje probleme sa zdravljem zbog preteranog unosa šećera pa biste na to svakako trebali maksimalno da pripazite.

JARAC

POSAO: Zabrinuti ste za svoje finansije i to vam stvara veliku kočnicu. Moguće je da vam situacija sada izgleda gore nego što zapravo jeste. Potrudite se da budete optimističniji.

LJUBAV: Pred vama je susret sa jednom osobom koja je ostavila poseban utisak na vas. Moguć je početak veze. Ako već imate partnera, lepo se osećate kada ste zajedno i ne planirate promene.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate poteškoće sa zdravljem, tako da je jako važno da pazite na svoje navike i na ishranu takođe.

 

VODOLIJA

POSAO: Nije vam baš najbolji dan za profesionalnu stranu života, možete imati neke komplikacije. Potrudite se da uradite sve ono što je do vas kako bi izbegli probleme.

ZDRAVLJE: Moguće je da su vam bubrezi osetljivi. Skloni ste problemima vezanim za urogenitalni trakt, moguće su upale bešike, infekcije i stanja koja su tome slična.

RIBE

POSAO: Nemojte da se oslanjate na faktor sreće danas jer dosta toga neće ići onako kako vi zamišljate. Najbolje bi bilo da tokom današnjeg dana ne planirate poslovne promene.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta. Pred vama je period u kojem možete da budete skloni i problemima koji su vezani za krvnu sliku. Vreme je da povedete više računa o svom zdravlju.

Veza, raskid, svađa

Shutterstock

Foto: Shutterstock