Dvoje Par Momak Devojka Vino Flert Predigra Ljubav
Shutterstock
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Nemojte da se zalećete sa novim poslovnim odlukama i pokažite da ste spremni da sačekate da se stvari reše same. Važno je da u ovom periodu imate dovoljno strpljenja.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku moguće je da postoje neke tajne između vas i voljene osobe. Očekuje vas faza u kojoj će vm biti potreban iskren razgovor o nekim temama.

ZDRAVLJE: Naglašeni su problemi sa probavom kod vas. Mogli bi da vas opterećuju problemi sa varenjem. Povedite više računa o navikama koje imate na polju ishrane.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Niste sigurni koji bi trebao da bude vaš sledeći potez na ovom polju. Potrebno vam je vreme da odlučite šta dalje. Potrudite se da budete organizovaniji i metodičnji na neki način.

LJUBAV: Upoznaćete zanimljivu osobu koja će veoma lako probuditi novo interesovanje u vama. Možte da se nadate pozitivnim promenama kada je u pitanju polje ljubavi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa disajnim putevima. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni problemima sa kašljanjem, kijanjem a može da vam se javi i sklonost ka prehladi.

Stomak bolovi lekar infekcija bolnica

Shutterstock

Foto: Shutterstock

BLIZANCI

POSAO: Veoma težak dan vas očekuje. Potrudite se da budete dovoljno prizemni i da izbegavate bespotrebnu dramu. Važno je da budete spremni da se na neki način i žrtvujete za posao.

LJUBAV: Izuzetno ste zabrinuti za svoju poslovnu situaciju, pa voljenoj osobi ne možete da pružite svoj maksimum. Moguće je da vaš ljubavni odnos sada polako pada u drugi plan.

ZDRAVLJE: Nije vam povoljan period, posetite lekara. Važno je da se potrudite da živite zdravo i da se više posvetite svojim potrebama u narednoj fazi. Izbegavajte toksine i štetne materije.

RAK

POSAO: Lako se može desiti da dođe do nepredviđenih komplikacija i preokreta na polju posla. Moguće je da se ne osećate više tako sigurno na svom radnom mestu kao do sada.

LJUBAV: Razočarani ste i osećate se jako loše. Potrebno vam je dosta vremena da prevaziđete nesrećno iskustvo iz prošlosti. Moguće je da postoji dosta problema koji vas opterećuju.

ZDRAVLJE: Problemi nastaju zbog umora. Važno je da nađete više vremena kako biste se naspavali. Nemojte da zanemarujete svoje zdravlje i potrebe koje imate.

Piće, energgetsko piće, umor, učenje, stres

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Ne žurite kada radite svoj posao, potrudite se da budete dovoljno skoncentrisani i da izbegavate pravljenje grešaka. Maksimalno se posvetite stvaranju bolje koncentracije.

LJUBAV: Iako ste mislili da želite da raskinete, u vama se javljaju nove emocije ka osobi sa kojom ste u vezi. Ne osećate se baš najbolje i potrebno vam je neko vreme da prebolite prišlost.

ZDRAVLJE: Psihički ste veoma napeti i dosta toga vam smeta. Moguće je da ćete na nervnoj bazi biti skloni i problemima sa zdravljem. Vreme je da nađete način da se relaksirate.

DEVICA

POSAO: Izgubili ste nadu da će se situacija na sadašnjem poslu popraviti i spremni ste da tražite neko novo radno mesto. Pred vama je period u kojem ćete imati neke nedoumice.

LJUBAV: Iako umete da budete veoma fleksibilni, danas vam dosta toga smeta i skloni ste svađama sa partnerom. Pred vama je period u kojem ćete osećati veliku dozu tenzije.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa nervnim sistemom. Očekuje vas faza u kojoj ćete u većoj meri biti skloni poteškoćama sa zdravljem. Oko svega se na prvom mestu posavetujte sa lekarom.

PREPORUČUJEMO:

 

VAGA

POSAO: Moguće je da ćete imati manje konflikte sa onima koji su na položaju iznad vas. Potrudite se da u nekim situacijama ipak pokažete da umete da budete diplomatični.

LJUBAV: Distanca između vas i voljene osobe traje već neko duže vreme. Moguće je da se pojavila treća osoba koja pridobija vašu pažnju. Pred vama je faza koja donosi krizu u vezi.

ZDRAVLJE: Povedite računa o leđima i kostima. Važno je da redovno radite vežbe istezanja kao i da pazite na to da se ne forsirate previše. Pazite da ne dođe do nekih manjih povreda.

Žena, uspeh, posao, zarada, rad, biznis

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko planirate put možete da se nadate dobrim okolnostima. Povoljan je dan i za bilo kakvu prodaju. Generalno vam je sudbina na polju posla sada veoma naklonjena.

LJUBAV: Dopada vam se jedna neobična osoba sa kojom imate polu-prijateljski odnos. Flertujete i ispitujete svoje mogućnosti na ovom planu ali niste spremni za konkretan korak još.

ZDRAVLJE: Povedite računa o cirkulaciji. Moguće je da ćete imati neke poteškoće na ovom polju. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni promenljivom stanju na polju zdravlja.

STRELAC

POSAO: Brinu vas troškovi koji dolaze u narednom periodu. Moguće je da će vam trebati neka manja pozajmica. Važno je da u budućnosti pravite racionalniju konstrukciju finansija.

LJUBAV: Gubite poverenje u partnera jer imate osećaj da je po mnogim pitanjima veoma neiskren prema vama. Možee da očekujete period u kojem ćete imati neke probleme.

ZDRAVLJE: Moguće su upale ili infekcije na polju zdravlja. Imunitet vam je u fazi opadanja pa možete da budete skloni brojnim problemima na ovom polju. Posvetite se svom zdravlju.

Novac, devojka, briga, sreća, žena, računi

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Imate utisak da nisu svi posvećeni poslu u onoj meri u kojoj ste vi. Smatrate da se zato neke stvari odugovlače i da dosta toga ne može da se realizuje onako kako biste hteli.

LJUBAV: U braku niste bašli svoju sreću i moguće je da se osećate nekako prazno. Ako ste slobodni, dopada vam se Riba ili Blizanac. Moguće su zanimljive promene u ljubavi.

ZDRAVLJE: Pazite na svoje bubrege koji bi mogli da vam budu prilično osetljivi u narednom periodu. Posvetite se više svom zdravlju i vodite računa o sebi.

VODOLIJA

POSAO: Današnji dan vam može doneti neke otežavajuće okolnosti kada je u pitanju polje posla. Važno je da se maksimalno potrudite oko toga da probleme strpljivo rešavate.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv ljubavni rasplet. Ukoliko ste bili u paralelnoj vezi, sada se odlučujete za jednu osobu koja će vam doneti mnogo sreće u život.

ZDRAVLJE: Problemi sa pritiskom su naglašeni kod vas. Ako ste već do sada imali bilo kakve tegobe sa kardiovaskularnim sistemom sada je vreme da posetite lekara.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RIBE

POSAO: Pred vama je generalno dobar dan, možete da očekujete da ćete biti sasvim zadovoljni okolnostima u kojima ćete se naći na ovom polju. Poradite na boljoj organizaciji posla.

LJUBAV: Očekuje vas prilika da uđete u ozbiljnu ljubavnu vezu koja bi mogla da traje na duže staze u budućnosti. Važno je da date sve od sebe kako bi prema novoj osobi bili iskreni.

ZDRAVLJE: Osetljia stopala i zglobovi su naglašeni kod vas. Čuvajte se nekih mogućih povreda u ovom predelu. Ukoliko se aktivno bavite sportom čuvajte se nekih uganuća i tome sl.

Ovo su 3 najgora bračna partnera u horoskopu!

AUTOR: Krstarica/A.K. DATUM I VREME: 21.09.2019. 11:00 Vodite računa! Foto: Shutterstock, ilustracija Rak Iako važi za najverniji znak u horoskopu, to mu je jedina prednost. Kako piše Cosmopolitan, muškarci rođeni u ovom znaku najčešće se žene iz koristi, odnosno kako bi bez truda osigurali svoju budućnost, jer su po prirodi pasivni i lenji.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati