Stres, problemi, žena, umor
Shutterstock
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Razmišljate o tome kako da uštedite novac. Pokušajte da počnete sa manjim troškovima za početak. Veoma je važno da date sve od sebe da se po ovom pitanju dobro snađete.

LJUBAV: Imate maksimalno poverenje u svog partnera. Nadate se da vas sa njim očekuje svetla budućnost. Vaše želje će biti ostvarene. Spremni ste za važne ljubavne promene.

ZDRAVLJE: Izbegavajte poroke i nezdrav način života. Pred vama je period u kojem možete da budete skloni problemima sa jetrom. Važno je da idete na redovne lekarske kontrole.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Poslovni partner će doneti pozitivne vesti koje će jako dobro uticati na vaše raspoloženje. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite neke važne projekte.

LJUBAV: Uspećete da osvojite srce osobe koja vam se dopada. Dan je odličan za početak nove ljubavne veze. Pred vama je period u kojem ćete uspeti da rešite svoje emotivne dileme.

ZDRAVLJE: Moguće su alergijske reakcije. Osetljivi ste danas i podložni raznim problemima i simptomima. Pred vama je period u kojem možete da budete slabijeg zdravlja.

Muškarci rođeni u ovim znakovima Zodijaka su majstori flerta!

AUTOR: Index/M.M. DATUM I VREME: 18.08.2019. 14:00 I dok neki muškarci uopšte ne znaju sa ženama, drugi mogu da osvoje koju god požele... Foto: Shutterstock, ilustracija Ovan Ovnovi vole da budu mačo muškarci na svim životnim poljima pa tako i u ljubavi. Osvajaju klasičnim, vatrenim pristupom, direktno i bez okolišanja.

BLIZANCI

POSAO: Vreme je da se potrudite da se više posvetite poslu. Moguće je da ste nehotice pravili manje greške i propuste. Sada je trenutak da određene stvari ispravite.

LJUBAV: Želite isto što i voljena osoba ali u različito vreme. Potrebno je da se potrudite da budete usklađeniji. Važno je da o svemu iskreno i otvoreno porazgovarate.

ZDRAVLJE: Preterano ste iscrpljeni i nije vam ni malo lako da se na ovom polju regenerišete. Potrebno vam je dosta vremena kako biste uspeli da se oporavite od problema.

RAK

POSAO: Niste iznenađeni situacijom na poslovnom polju Na neki način ste očekivali da se stvari zakomplikuju. Važno je da u svakom trenutku ostanete prisebni i stabilni.

LJUBAV: Stabilna situacija na polju ljubavi vam unosi osećaj mira i sigurnosti. Lepo se slažete sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, očekuje vas uskoro povoljan period za promene.

ZDRAVLJE: Moguća je povišena temperatura kod vas. U narednom periodu ćete imati brojne probleme sa zdravljem, tako da bi bilo dobro fa uradite redovne nalaze.

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Dan je povoljan za finansije i za dobitak. Moguće je da ćete na tom planu imati mnogo sreće. Potrudite se da na ovom polju date sve od sebe kako biste uspeli.

LJUBAV: Dolazi vam mogućnost za novo poznanstvo, a vrlo ubrzo nakon toga i početak veze. Pred vama je faza u kojoj ćete biti spremni da se ponovo zaljubite i da poklonite svoje srce.

ZDRAVLJE: Čuvajte se u saobraćaju, moguć je pad koncentracije. Povedite računa da ne dođe do manjih nezgoda. Izbegavajte generalno bilo kakve rizične situacije danas.

DEVICA

POSAO: Nije povoljan dan za velike projekte i poduhvate. Potrudite se da prvo krenete sa manjim koracima kako biste postepeno mogli da rešavate sporne situacije.

LJUBAV: Dolaze vam novi preokreti na ljubavnom planu i to taman kada ste mislili da se situacija sasvim smirila. Možete da očekujete da ćete imati komplikacije sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je relaksacija. Opuštanje vam je neophodno kako bi se zdravstveno bolje osećali. Problemi sa stresom i nervozom vam loše utiču na nervni sistem.

PREPORUČUJEMO:

 

VAGA

POSAO: Moguće je da ćete pozitivno iskoristiti priliku da obavite neki važan poslovni zadatak. Dajte sve od sebe kako biste uspeli da pokažete svoje poslovne sposobnosti.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Škorpije, moguća je zanimljiva ljubavna veza sa njom. Pred vama je period promena na ljubavnom planu.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete. Moguće je da ćete biti podložni tegobama sa plućima, kašljanjem it. Očekuje vas faza u kojoj možete da budete skloni i alergijama.

Cigarete Ostavljanje cigareta pušenja

Shutterstock

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

POSAO: Vreme je da počnete da razmatrate izlaznu strategiju ako se bavite privatnim poslom. Moguće je da vam neke stvari ne idu od ruke i da je došlo vreme za promene.

LJUBAV: Moguće je da ostajete nekako pasivni. Kao da niste spremni da napravite prvi korak prema osobi koja vam se dopada. Za sada prepuštate da stvari idu svojim putem.

ZDRAVLJE: Povoljan je period za mršavljenje. Potrudite se da budete aktivni, da redovno vežbate kao i da radite na tome da ishranu prilagodite realnim potrebama organizma.

STRELAC

POSAO: Manji pad koncentracije vas očekuje danas ali veća šteta na poslu ne bi trebala da vam se desi. Možete da očekujete da ćete generalno uspeti da izbalansirate sve što vas muči.

LJUBAV: Moguće je da ste veoma osetljivi i da lako planete na svaku pogrešnu reč koju partner izgovori. Skloni ste svađama, komplikacijama, teškim rečima i osuđivanju.

ZDRAVLJE: Preporuka je da više odmarate. Posvetite ovaj dan sebi. Nađite više vremena za san i potrudite se da sve brige nekako ostavite po strani. Nedostajte vam odmor.

JARAC

POSAO: Prilično ste bezbrižni i lako rešavate sve manje prepreke na poslovnom planu. Očekuje vas dobar dan. Možete da se nadate pozitivnom ishodu situacije koja vas pomalo brine.

LJUBAV: Dopada vam se neka osoba koja nije spremna za novu vezu u sadašnjem trenutku. Trebaće vam dosta strpljenja kako biste rešili probleme na ovom polju.

ZDRAVLJE: Moguća je nesanica. Pred vama je period u kojem ćete imati manje probleme sa zdravljem. Važno je da se potrudite da smanjite svakodnevnu izloženost stresu.

VODOLIJA

POSAO: Vaši saradnici će pokazati privrženost. Timskim radom dolazite do poslovnog uspeha. Možete da očekujete da ćete biti generalno zadovoljni okolnostima na ovom polju.

LJUBAV: Lako sklapate nova poznanstva i šarmirate svojom pojavom sve prisutne. Uživajte u lepom danu. Možete da očekujete da ćete imati nove ljubavne prilike.

ZDRAVLJE: Nisu naglašeni problemi sa zdravljem kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati generalno stabilno stanje na ovom polju. Opustite se i uživajte.

RIBE

POSAO: Na ovom polju ćete osetiti veliko olakšanje i mogućnost da rešite važan problem. Potrudite se da ostanete pribrani i dobro skoncetrisani na posao i obaveze.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom rođenom u zemljanom znaku. Pred vama je povoljan period za emotivne promene. Posvetite se njima.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete poželeti da malo više ugodite sebi. Nema ničeg lošeg u tome da sebe razmazite.

Šoping Kupovina

Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

BONUS VIDEO:

Udaje se Anastasija Ražnatović?! Otkrivamo sve detalje njenog odnosa sa Đorđem Kuljićem