Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks,
Shutterstock, ilustracija
horoskop, zodijak, astrologija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Za vas je današnji dan malo teži, pa se potrudite da izbegavate bilo kakve rizike vezane za posao i novac. Moguće je da ćete biti skloni tome da pravite neke greške na polju posla.

LJUBAV: Niste spremni na ozbiljan razgovor sa voljenom osobom i na neki način bežite od problema. Teško vam je da se suočite sa nekim stvarima.

ZDRAVLJE: Problemi sa glavoboljom su mogući tokom današnjeg dana. Sinusi su vam takođe osetljivi. Povedite računa o svom zdravlju u narednom periodu i posetite lekara.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Očekuje vas povoljan dan za rešavanje svih poslovnih nedoumica, a prati vas i faktor sreće. Možete da se nadate tome da će danas sreća generalno da bude na vašoj strani.

LJUBAV: Pred vama je veoma zanimljivo poznanstvo. Ukoliko već imate partnera, očekuju vas lepi i romantični trenuci sa njim. Moguće je da ćete uskoro biti spremni i za brak.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema. Očekuje vas povoljan dan u kojem ćete generalno imati dovoljno snage u sebi. Dobro se osećate u svojoj koži i zadovoljni ste.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete sasvim naglo doneti neku novu poslovnu odluku. Niste spremni da pustite da stvari stagniraju. Važno je da ostanete aktivni i posvećeni svojim ciljevima.

LJUBAV: Pred vama su problemi u komunikaciji sa partnerom. Oboje ste napeti i svađe vas mogu daleko odvesti. Potrudite se da u afektu ne reagujete preterano ovaj put.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi vezani za krvotok. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas brine. Moguće je da ćete osetiti i još neke probleme i tegobe kod sebe.

RAK

POSAO: Pred vama je težak dan. Nemojte da očekujete nova poslovna dešavanja. Potrudite se da poradite na strpljenju. Važno je da danas ne povlačite bilo kakve rizične poteze.

LJUBAV: Imate utisak da vam partner ne pokazuje dovoljno pažnje. Ne dopada vam se pristup koji je pokazao prema vama. Moguće je da ćete biti skloni svađama i teškim rečima.

ZDRAVLJE: Problemi sa bubrezima su mogući kod vas. Povedite računa o unosu tečnosti. Izbegavajte i unos štetnih materija i potrudite se da brinete o zdravlju svoje jetre.

Bol, jetra, stomak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

LAV

POSAO: Imaćete malo više obaveza tokom današnjeg dana pa vam može generalno biti teže da se uskladite. Očekuje vas period u kojem ćete često biti pod stresom i tenzijom.

LJUBAV: Dopada vam se jedna zanimljiva osoba koju ste upoznali u prethodnom periodu. Sada ćete se potruditi da joj pokažete svoje interesovanje. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima.

ZDRAVLJE: Povedite računa o padu imuniteta koji bi mogao da vas zadesi u narednom periodu. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni novim zdravstvenim poteškoćama.

PREPORUČUJEMO:

 

DEVICA

POSAO: Pred vama je splet srećnih okolnosti koje će vam olakšati situaciju na polju posla. Možete da očekujete da će vam se veoma uskoro otvoriti prilika za napredovanje.

LJUBAV: Možete da očekujete novo poznanstvo na ljubavnom planu. Osoba koju srećete u vama budi pomešane emocije. Moguće je da ni sami niste sigurni šta želite i očekujete od nje.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa pritiskom. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni raznim problemima na polju zdravlja. Posvetite se tome da stvarate zdravije navike.

Pica, hrana, brza hrana

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Očekuje vas prilika da na poslovnom planu veoma jasno definišete svoj status. Moguće je da ćete neke stvari konačno imati crno na belo i da ćete uspeti sve jasno da definišete.

LJUBAV: Očekuju vas nova dešavanja na ljubavnom planu. Osoba koja vam se dopada će pokazati svoje interesovanje. Spremni ste da uđete u novu vezu i da se posvetite vašim emocijama.

ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom su naglašeni kod vas tokom današnjeg dana. Povedite računa o ishrani i potrudite se da polako stvarate zdravije navike kod sebe.

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas povoljan dan za poslovni razgovor ili potpisivanje nekog novog ugovora o saradnji. Moguće je da ćete uspeti da sklopite partnerstvo koje će vam biti značajno.

LJUBAV: Lepo se osećate u prisustvu voljene osobe i uživate kada ste zajedno. Možete da očekujete povoljan dan za ljubav. Spremni ste da se posvetite svojim emocijama.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Pred vama je period u kojem ne biste trebali da imate neke veće probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Imate dovoljno energije za sve.

Drugarice, moda, prijatelji, ogovaranje, tračaranje, tračare

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

STRELAC

POSAO: Pred vama je poboljšanje finansija. Možete da očekujete da ćete imati priliku za bolju zaradu. Moguće je da vam neće biti lako da ostvarite sve što ste zamislili.

LJUBAV: Na emotivnom planu vas očekuju manje trzavice sa voljenom osobom. Moguće je da se uporno svađate oko istih stvari. Sve teže dolazite do bilo kakvih kompromisa.

ZDRAVLJE: Pazite na ishranu. Moguće je da ćete u narednom periodu biti skloni gojenju i problemima sa kilažom pa o tome povedite računa. Izbegavajte preteran unos šećera.

JARAC

POSAO: Pred vama je povoljna poslovna atmosfera. Nećete biti opterećeni brigama i obavezama. Dan prolazi opušteno. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni.

LJUBAV: Zaljubljeni ste i želite da voljena osoba zna za vaša osećanja. Spremni ste za jednu ozbiljnu vezu. Možete da očekujete da ćete imati mogućnost za pozitivne promene.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Potrudite se da se bolje organizujete kako bi uvek imali dovoljno vremena za odmor koji vam je neophodan da se regenerišete.

San, spavanje, košmari, noćna mora, sanovnik

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Nema naznaka za drastične preokrete ili promene na poslovnom planu kod vas danas. moguće je da ćete biti na neki način opterećeni problemima iz prošlosti.

LJUBAV: Odgovara vam trenutni partner. Ne želite da pravite promene na ljubavnom polju, zadržavate postojeću situaciju i imate utisak da će tako ostati još neko vreme.

ZDRAVLJE: Ne očekuju vas problemi sa zdravljem. Moguće je da ćete danas imati dovoljno energije za baš sve što planirate i da ćete biti generalno zadovoljni okolnostima.

RIBE

POSAO: Moguće je da ćete imati potrebu da pokažete koliko ste važni i moćni. Povedite računa o odlukama koje ćete donositi. Važno je da budete sigurni u sebe.

LJUBAV: Pred vama je novo poznanstvo. Ljubavne promene koje vam slede će vam u velikoj meri popraviti raspoloženje. Možete da očekujete pozitivnu situaciju.

ZDRAVLJE: Mogući su grčevi u mišićima. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni problemima sa zdravljem koji su pretežno vezani za funkcije nervnog sistema.

Zvezde za svaki znak Zodijaka spremaju iznenađenje, otkrijte šta vam predstoji u razdoblju Vage!

AUTOR: Miss7.24sata/M.M. DATUM I VREME: 01.10.2019. 11:57 Vreme Vage je vreme promena jer je to ujedno i prvi dan jeseni, koji je počeo 23. septembra u 9 sati i 50 minuta Foto: Shutterstock Sunce je prešlo u znak Vage 23.

 

BONUS VIDEO: